POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Pokemon Ranger Guardian Signs USA
Autor Wiadomo¶æ
DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Z internetów
Kontakt:
Wys³any: 6 Pa¼dziernik 10, 06:40   Pokemon Ranger Guardian Signs USA

Plik wa¿y oko³o 80 Mb.

Download:
Kod:
http://ul.to/ob01zk

lub
Kod:
http://hotfile.com/dl/74139209/94bb9d6/5170-PRGS-MX.rar.html

ROM SPATCHOWANY:
Kod:
http://hotfile.com/dl/74139736/d9ae31f/5170-PRGS-MX.html

lub
Kod:
http://ul.to/e17op5

Patch:
Kod:
http://www.megaupload.com/?d=RBG93T3M

No$Zoomer*:
Kod:
http://www.mediafire.com/?hxeyvccz3dd

UPLOAD NIE JEST MÓJ, JASNE?

MÓJ UPLOAD POJAWI SIÊ DOPIERO NA WIECZÓR
!

HASE£ BRAK!

Czysty rom dzia³a na:
DSONE/DSONEi (EOS SP5+ds1patch.dat)
WinDSPro
DeSmuMe
DSTWO (EOS 1.07)
Acekard 2i (AKAIO 1.8 beta 2.1)
No$GBA( z No$Zoomer)

Spatchowany rom dzia³a na:
Acekard 2i (AKAIO 1.7.1)
DSTT/DSTTi ( 6.31)
R4/M3 Simply (YSMenu 6.31, Wood 1.13)
R4 (firmware 1.18)
CycloDS (firware beta4)
G6 Real/M3 Real/M3i Zero (Sakura 1.49/Touchpod 1.48f)

linki i lista by http://www.r4-roms.com/.

Opis:
Kolejna ods³ona serii Ranger, która ró¿ni siê zasadami od typowych gier z Pokemonami.
Najnowsza ods³ona Pokemon Ranger o tytule Guardian Signs rozwija zasady znane z dwóch poprzednich czê¶ci i wprowadza kilka nowo¶ci do systemu.

Fabu³a stawia nas w roli stra¿nika krainy Oblivia, która sk³ada siê z trzech du¿ych wysp. Zadaniem bohatera jest pilnowanie porz±dku i dbanie o Pokemony, na które chêæ maj± k³usownicy oraz z³odzieje.

System gry ³±czy w sobie elementy znane z klasycznej serii Pokemon, w której ³apiemy i trenujemy stwory z nowymi dodatkami. Autorzy pozwoli wykorzystywaæ zdolno¶ci z³apanych stworzeñ nie tylko do walki, ale i do pokonywania przeszkód platformowych czy rozwi±zywania zagadek logicznych. Nowo¶ci± w Guardian Signs s± tytu³owe symbole, które pozwalaj± przyzywaæ najpotê¿niejsze Pokemony, jak Lugia i korzystaæ z ich atutów. W takich przypadkach gra zmienia nieco swoje za³o¿enia i na chwilê staje siê zrêczno¶ciówk± lub strzelanin±.

Nintendo przygotowa³o trzeci± ods³onê serii Ranger w podobnym stylu audiowizualnym, co poprzednie. Kolorowa grafika z rêcznie rysowanymi projektami postaci zosta³a wsparta przez charakterystyczn± ¶cie¿kê d¼wiêkow±.

*By odpaliæ na No$GBA:

¦ci±gnij nak³adkê No$Zoomer i:
*wejd¼ w menu Other
*extras options
*upewnij siê ¿e wszystkie piêc jest zaznaczone
*zresetuj rom
*powinno dzia³aæ

by kyoko z GBATemp.net

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 7 Pa¼dziernik 10, 08:11, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

QuerryPass 
Powoli siê wkrêca
ez life

Do³±czy³: 20 Kwi 2010
Sk±d: Gdañsk
Wys³any: 6 Pa¼dziernik 10, 08:40   

Po co co¶ uploadujesz, skoro nawet hase³ nie dasz?

Sygnatura użytkownika

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 6 Pa¼dziernik 10, 15:10   

tylko ¿e to bez hase³?

je¶li s±, wybaczcie, ale ¶pieszy³em siê do szko³y i nie zd±¿y³em sprawdziæ. zaraz poszukam linków bez hase³.

jeszcze raz, sorka.

[ Dodano: 6 Pa¼dziernik 10, 15:22 ]
ju¿ poprawione, linki bez hase³, gdyby suniêto, proszê zg³osiæ.

Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]

Kawasaki-kun
Bug Catcher
aka mentor

Do³±czy³: 04 Lis 2008
Wys³any: 7 Pa¼dziernik 10, 19:57   

Domin! Kocham cie (nie na serio, oczywi¶cie x3) Czeka³em an to, i siê doczeka³em, dziêki!

Sygnatura użytkownika

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 9 Pa¼dziernik 10, 17:21   

DOMIN! MASZ U MNIE PLUSA! xD

Aha, link do Hotfile jest nie do przyjêcia, bo plik nie ma rozszerzenia. :D

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 9 Pa¼dziernik 10, 20:38   

zapomnia³em dodaæ, uploader zmieni³ nazwê pliku i rozszerzenie, w jednym linku ( spatchowanym bodaj¿e), trzeba zmieniæ koñcówkê z nd5 na nds.

sorka za niedopowiedzenie.

Sygnatura użytkownika

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 10 Pa¼dziernik 10, 10:53   

Po zmianie rozszerzenia plik jest.... niedzia³aj±cy. A przynajmniej na nagrywarce.

plpl 
Pewnie nie zna PokeMana
To ja, o, to ja!!!

Do³±czy³: 22 Wrz 2010
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 11 Pa¼dziernik 10, 15:58   

poxer napisa³/a:
Po zmianie rozszerzenia plik jest.... niedzia³aj±cy. A przynajmniej na nagrywarce.

¯e jak? Ja mam AK 2i z akAIO 1.7.1 i ¶miga.

Sygnatura użytkownika

By Byakurai

By emachel

By Nid

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 11 Pa¼dziernik 10, 19:41   

Ja mam AceKard 2.1 z akAIO 1.7.1 i mi nie dzia³a ;D

DominLoL 
Szlachta Collectowa
Stary, a nowy

Kontakt:
Wys³any: 11 Pa¼dziernik 10, 19:58   

ludki, gadajcie se o tym na gg, temat za¶miecacie.

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: