Opis:
Kolejna ods³ona serii Ranger, która ró¿ni siê zasadami od typowych gier z Pokemonami.
Najnowsza ods³ona Pokemon Ranger o tytule Guardian Signs rozwija zasady znane z dwóch poprzednich czê¶ci i wprowadza kilka nowo¶ci do systemu.
Fabu³a stawia nas w roli stra¿nika krainy Oblivia, która sk³ada siê z trzech du¿ych wysp. Zadaniem bohatera jest pilnowanie porz±dku i dbanie o Pokemony, na które chêæ maj± k³usownicy oraz z³odzieje.
System gry ³±czy w sobie elementy znane z klasycznej serii Pokemon, w której ³apiemy i trenujemy stwory z nowymi dodatkami. Autorzy pozwoli wykorzystywaæ zdolno¶ci z³apanych stworzeñ nie tylko do walki, ale i do pokonywania przeszkód platformowych czy rozwi±zywania zagadek logicznych. Nowo¶ci± w Guardian Signs s± tytu³owe symbole, które pozwalaj± przyzywaæ najpotê¿niejsze Pokemony, jak Lugia i korzystaæ z ich atutów. W takich przypadkach gra zmienia nieco swoje za³o¿enia i na chwilê staje siê zrêczno¶ciówk± lub strzelanin±.
Nintendo przygotowa³o trzeci± ods³onê serii Ranger w podobnym stylu audiowizualnym, co poprzednie. Kolorowa grafika z rêcznie rysowanymi projektami postaci zosta³a wsparta przez charakterystyczn± ¶cie¿kê d¼wiêkow±.
*By odpaliæ na No$GBA:
¦ci±gnij nak³adkê No$Zoomer i:
*wejd¼ w menu Other
*extras options
*upewnij siê ¿e wszystkie piêc jest zaznaczone
*zresetuj rom
*powinno dzia³aæ
by kyoko z GBATemp.net
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 7 Pa¼dziernik 10, 08:11, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
je¶li s±, wybaczcie, ale ¶pieszy³em siê do szko³y i nie zd±¿y³em sprawdziæ. zaraz poszukam linków bez hase³.
jeszcze raz, sorka.
[ Dodano: 6 Pa¼dziernik 10, 15:22 ]
ju¿ poprawione, linki bez hase³, gdyby suniêto, proszê zg³osiæ.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
zapomnia³em dodaæ, uploader zmieni³ nazwê pliku i rozszerzenie, w jednym linku ( spatchowanym bodaj¿e), trzeba zmieniæ koñcówkê z nd5 na nds.
sorka za niedopowiedzenie.
Sygnatura użytkownika
ludki, gadajcie se o tym na gg, temat za¶miecacie.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.