Dziewczyna spojrza³a na Ciebie, zupe³nie tak, jakby chcia³a Ci powiedzieæ: "Chyba nie do koñca siê zrozumieli¶my." Podrapa³a siê po g³owie, po czym swój wzork skierowa³a w stronê ziemii. Jeszcze chwilê pomys³a³a, w koñcu odpowiadaj±c.
- No wiesz, nie wiem czy bêdzie to mo¿liwe. Najwyra¼niej nie wiesz, ¿e mój dom jest st±d bardzo oddalony i co za tym idzie dotarcie do niego w krótkim czasie jest niemo¿liwe.
Wtem Bulbasaur podbieg³ do Ciebie jeszcze bli¿ej, a wszystkie trzy Pokemony niezjaomej Ci jak dot±d dziewczyny zrobi³y smutne miny.
- Prowadz±c te badania jest niestety zmuszona do mieszkania tutaj. Na szczê¶cie te trzy wspania³e ma³pki ca³y czas mi pomagaj± i kiedy Ciê ujrzeli¶my, stwierdzi³am, ¿e pomog± równie¿ Tobie. To jak zostaniesz ze mn± chwilê d³u¿ej? Proooooooooszê!
- Ja chêtnie z tob± zostanê. Wcze¶niej my¶la³em, ¿e ty w Vertanii mieszkasz, dlatego z³o¿y³em ci t± propozycjê. Jak nie, to ¿aden problem. Chcia³bym ci bardzo pomóc w badaniach, poniewa¿ nie znam tego rodzaju Pokemonów, a dowiedzenie siê o nich czego¶ wiêcej by³oby wspania³ym do¶wiadczeniem. - mówiê do Marleny.
Patrzê na kolorowe ma³pki i zastanawiam siê, jakie tajemnice mog± skrywaæ te stworzenia. S± one bardzo interesuj±ce. Sam ich wygl±d mnie zaciekawia.
W oczekiwaniu na odpowied¼ daje Bulbasaurowi pozwolenie, by siê jeszcze chwilê pobawi³. W razie, gdyby Marlena odpowiedzia³a, ¿e nie chce, bym jej pomaga³, zwijam swoje manatki i kierujê siê w stronê miasta. Za¶ je¶li zgodzi siê na moj± pomoc w badaniach natychmiast zabieram siê do pracy, jak± mi przydzieli.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.