POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Conquest
19 Sierpieñ 13, 20:39
Zapisy na racje ¿ywno¶ciowe
Autor Wiadomo¶æ
jagodowy 
Gapa, gubi PokeBalle
nie znosi Asha x3

Do³±czy³: 06 Kwi 2009
Wys³any: 31 Sierpieñ 10, 10:01   

Mo¿na jeszcze :paqo: ?
Cytat:

Imiê i nazwisko/ksywka: Mark Sun
Wygl±d: http://img530.imageshack.us/img530/9196/berry.gif, czyli stary, ale jak¿e jary spirte stworzony przez Dimka XD
Profesja: Trener, o!
Historia: Mark to zwyk³y ch³opiec pochodz±cy z regionu Johto, konkretnie miasta zwanego jako New Bark Town. Ch³opiec pochodzi z zapracowanej rodziny, której korzenie równie¿ siêgaj± ów regionu. Dotyczhas ch³opiec prowadzi³ spokojne ¿ycie, zmieni³o siê to pewnego dnia, dok³adnie by³ to który¶, z dni zimowych ferii. Sun, jak co dzieñ w³±czy³ rano telewizor, dowi±duj±c siê nagle, ¿e w regionie Johto 'zawita³' zespó³ G. Okaza³o siê, ¿e ich celem jest z³apanie legendarnego Trio, z tego regionu - chodzi oczywi¶cie o trzy legendarne psy. Nie czekaj±c m³odzieniec wyruszy³, za¶ jako swój cel, ustawi³ sobie, akcje, w której przepêdzi wrogi zespó³.
Charakter: Michael jest bardzo mi³y, spokojny i opanowany - niestety zarazem bardzo leniwy. W³a¶ciwie nigdy nic mu siê nie chcê. Dodatkowo, je¶li tylko kto¶ go zdenerwuje bywa agresywny, czy z³o¶liwy - przez co wielu szybko urywa z nim kontakt. Jednak¿e mimo to, mo¿na stwierdziæ, ¿e jest postaci± pozytywn±.
Towarzystwo: Nie
Starter: Pokabu, mo¿e byæ :>, ew. Buneary.
Kraina, miasto: Johto
Styl gry: Nie, bez cyferek, gra z wszystkim XD
Pro¶by: -

Pamiêtasz to w ogóle ? Zmieniaæ, usuwaæ ... ?

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 31 Sierpieñ 10, 11:05   

Tjak, pamiêtam :*

Tylko czy od nowa, czy to, co jest w archiwum? Bo jak to, co jest w archiwum, to raczej bêdzie trzeba poczekaæ na Legendsa, bo nie chcê nabijaæ od nowa tego samego tematu :)

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

jagodowy 
Gapa, gubi PokeBalle
nie znosi Asha x3

Do³±czy³: 06 Kwi 2009
Wys³any: 31 Sierpieñ 10, 11:34   

Mo¿e byæ ta sama :)
Twój wybór xd'

Wojas021 
Pewnie nie zna PokeMana
Halla Madrit!

Do³±czy³: 01 Kwi 2010
Wys³any: 31 Sierpieñ 10, 12:24   

Imiê i nazwisko/ksywka: Rafael Isaac Olivier Grammer / Rio Grammer
Wygl±d: Sprite by Dim do mojej dawnej gry:d
Profesja:Trener <prosi>
Historia: W tym roku by³o najgorêtsze lato od kilku lat. W wielu miastach brakowa³o wody pitnej, a czasami nawet jedzenia. Wraz z rodzina jechali¶my wtedy na lotnisko sk±d mieli¶my odlecieæ samolotem do regionu Hoenn, gdzie wody by³o pod dostatkiem. Zapowiada³ siê bardzo d³ugi lot na wyspê Dewford, która by³a celem naszej podro¿y. Wygl±da³em przez okno, by ostatni raz rzuciæ okiem na rodzinny region Almia, gdzie roi³o siê od Rangerów pokemon. Tradycj± ka¿dej rodziny by³o, i¿ najstarszy syn lub córka zostawali oddawani w wieku 10 lat na specjalne szkolenia maj±ce na celu udoskonalenie ich umiejêtno¶ci i wpojenie potrzebnej wiedzy. S³oñce pra¿y³o niemi³osiernie, a na okolicznych drogach nie widaæ by³o ¿ywej duszy. Droga na lotnisko nie trwa³a d³ugo, wiêc po kilku minutach byli¶my na miejscu. Wydawa³o siê, ¿e nigdy nie dostaniemy siê na pok³ad samolotu…
Minê³y oko³o trzy godziny zanim dostali¶my siê do ¶rodka wspania³ego liniowca, „Staraptor”, który odlatywa³ ju¿ za 20 min. Uprzednio zabezpieczaj±c swoje baga¿e zajêli¶my miejsca blisko okien, aby mieæ widok na roztaczaj±cy siê pod nami ¶wiat. Wreszcie piloci odpalili silniki samolotu i ruszyli¶my w drogê. Po kilku minutach jak¿e nudnego lotu zauwa¿y³em, ¿e przed nami siedzi jaka¶ blond w³osa dziewczyna. Jej b³êkitne oczy spogl±da³y têsknym spojrzeniem przez okno. W rêku dzier¿y³a czerwonobia³± kulkê. Przedmiot bardzo mnie zaintrygowa³, gdy¿ nigdy nie mia³em okazji, aby przyjrzeæ siê mu z bliska. Podnios³em siê ostro¿nie z fotelu i pod pretekstem wyj¶cia spaceru usiad³em na wolnym miejscu obok nieznajomej. Natychmiast odwróci³a g³owê w moim kierunku i zmierzy³a z³owrogim spojrzeniem jakbym by³ jakim¶ przestêpc±.
- Czego tutaj szukasz? – zapyta³a ch³odnym g³osem, a jej twarz nie okazywa³a ¿adnych emocji. Jej g³os by³ ³agodny i jednocze¶nie ostry. Poczu³em siê jako¶ nieswojo nie wiedz±c, co odpowiedzieæ na zadane pytanie. Wreszcie zebra³em siê w gar¶æ i odpowiedzia³em równie beznamiêtnie jak ona.
- Chcia³em zapytaæ… yyyy… to znaczy, co to jest? – palcem wskaza³em na ow± kulkê.
- Pokeball. – udzieli³a krótkiej odpowiedzi jakby uwa¿a³a, i¿ jest ona wystarczaj±ca. Odwróci³a g³owê i ponownie zatopi³a wzrok w g³êbokiej dali. Postanowi³em nic wiêcej nie mówiæ. Opar³em siê wygodnie oczyszczaj±c umys³ ze wszystkich my¶li zapadaj±c w swego rodzaju trans. Zaczê³y mijaæ kolejne godziny, a naszym oczom ukaza³ siê jaki¶ l±d, lecz nie by³ to cel naszej podró¿y. Wtedy samolot zacz±³ siê niebezpiecznie i nieoczekiwanie trz±¶æ. Na pok³adzie zapanowa³o ogromne poruszenie. W powietrzu da³o siê wyczuæ niepokój. Owa dziewczyna niczym siê nie przejmowa³a. Samolot zacz±³ spadaæ…
- Hej nie widzisz, co siê dzieje? Zaraz wszyscy zginiemy! – krzykn±³em do niej stanowczym g³osem.
- Mo¿e taki ma byæ nasz los, co? Czy wy wszyscy uwa¿acie, i¿ wiecie wszystko najlepiej?! – jej g³os by³ niczym sopel lodu, im by³o bardziej niebezpiecznie tym bardziej stawa³ ch³odniejszy i pewniejszy siebie. W koñcu dosz³o do katastrofy. Samolot uderzy³ w morze, a si³a tego zderzenia by³a tak mocna, i¿ na chwilê straci³em przytomno¶æ. Nie tak wyobra¿a³em sobie swoj± ¶mieræ…
Otworzy³em oczy i zobaczy³em pla¿ê, na której znajdowa³o siê wiele pokemonów. „Nie, to niemo¿liwe”. Nie mog³em uwierzyæ, ¿e prze¿y³em. Czu³em siê ca³y obola³y, a z niewiadomych przyczyn nie mog³em poruszyæ rêk±. Chwilê pó¼niej poczu³em czyja¶ d³oñ na bol±cej rêce. Z przestrachem odwróci³em g³owê zatrzymuj±c j± prosto przed oczami dziewczyny z samolotu. Popatrzy³a na mnie chwilê, po czym przyst±pi³a do opatrunku. Na jej twarzy da³o zauwa¿yæ siê nik³y u¶miech.
- Mia³e¶ naprawdê du¿o szczê¶cia. Nie ruszaj siê przez chwilê to postaram siê na jaki¶ czas unieruchomiæ twoja rêkê. Dozna³e¶ z³amania zamkniêtego, choæ niewiele brakowa³o, a ko¶æ na wylot przebi³aby skórê. Musimy natychmiast dostaæ siê do jakiego¶ miasta, aby jaki¶ lekarz opatrzy³ twoje z³amanie. – patrzy³em na ni± z niedowierzaniem. W mojej g³owie roi³o siê od pytañ. Dlaczego ona to robi? Jakim cudem prze¿yli¶my? Najdziwniejsze by³o jednak to, ¿e po raz pierwszy jej g³os by³ bardziej przyjazny. U¿ywaj±c kilku ¶redniej d³ugo¶ci kii i szerokich li¶ci jakiego¶ nieznanego mi drzewa bardzo fachowo za³o¿y³a opatrunek. Po chwili mogli¶my ruszaæ w poszukiwaniu jakiego¶ szpitala. Dotarli¶my do niewielkiego miasteczka Pallet Town, gdzie moja rêka zosta³a w³o¿ona w gips. By³em ogromnie wdziêczny nieznajomej za udzielon± pomoc. Na chwilê moja uwagê przyku³a dzisiejsza gazeta. Siêgn±³em po ni± zdrow± rêk± i zacz±³em czytaæ.
„*Wielka katastrofa nieopodal Pallet Town*
Wczoraj dosz³o do tragicznej katastrofy z udzia³em bardzo luksusowego samolotu, który rozbi³ siê w na morzu w okolicach Pallet Town. Prawdopodobnie nikomu nie uda³o siê prze¿yæ, choæ losy 2 osób nadal nie s± znane. Ci±gle trwaj± poszukiwania ich cia³…”
Nie mia³em si³y dalej czytaæ, lecz po chwili do moich uszu dobieg³a interesuj±ca wiadomo¶æ z radia.
„ Dzi¶ w godzinach po³udniowych odnaleziono trzy ¿ywe osoby, które natychmiast przewieziono do szpitala w Viridian City. Ich stan jest bardzo ciê¿ki. Nadal nie wiadomo czy prze¿yj±…”
Wst±pi³a we mnie nowa nadzieja. Mo¿e jednak nie zginêli? Natychmiast wsta³em z ³ó¿ka i powêdrowa³em do drzwi.
- A ty gdzie siê wybierasz w tym stanie!? – krzyknê³a karc±co dziewczyna.
- Do Viridian City. – odpowiedzia³em tak samo krótko jak ona zrobi³a to wcze¶niej.
- Nie ma mowy! Zostajesz tutaj! – powiedzia³a rozkazuj±co. Ja jednak nie zamierza³em czekaæ na jakiekolwiek wiadomo¶ci z gazet czy radia. Otworzy³em drzwi i wybieg³em szukaj±c drogi do Viridian. Blond w³osa wybieg³a za mn± i powiedzia³a stanowczo:
- Hej! W takim razie idê z tob±! Na imiê mi Alexis i jestem trenerk± pokemonów. Jednak zanim wyruszymy w drogê musimy co¶ za³atwiæ… Za mn±!
Charakter: Rio jest ch³opakiem pouk³adanym, aczkolwiek uparty. Zdarzaj± mu siê wybuchy niepohamowanej z³o¶ci, jednak na ogó³ jest spokojny. Zawsze woli wiedzieæ, na czym stoi. Dba o swoja sprawno¶æ fizyczn±, przez co ka¿dy poranek rozpoczyna od treningu z pokemonami.
Cel: Brak, ale jak trzeba to pó¼niej dopiszê:d
Towarzystwo: Tak
Starter: Losowy, jedynie Buizel odpada:d
Kraina, miasto: Kanto
Styl gry: Levelowy
Pro¶by: Everstone, ale to zale¿y od startera:d Jeszcze pro¶ba dotycz±ca liderów, a mianowicie, ¿eby mieli ró¿ne pokemony ze swego typu. Np. Brock mia³ jakiego¶ innego pokemona zamiast Geodude, czy te¿ Onix’a. Mam nadziejê, ¿e rozumiesz, o co chodzi.

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 17 Wrzesieñ 10, 19:21   

Imiê i nazwisko/ksywka: Kayle(Kai) Gray
Wygl±d:
Profesja: A mo¿e byæ artysta/fotograf ?
Historia: ¯ycie Kayla.... to pora¿ka. Nie do¶æ, ¿e rodzice dali mu ¿eñskie imiê to jeszcze na 10 urodziny nie dosta³ pokemona. Niby nic takiego, ale dzieciaki z jego s±siedztwa zaczê³y siê przy nim wywy¿szaæ. Odczuwa³ to niesamowicie bole¶nie, gdy¿ nie rozumia³ zachowania swoich ,,znajomych'' i z tego powodu zacz±³ tworzyæ. Najpierw by³y to zwyk³e rysunki, potem w jego ¿yciu pokaza³a siê manga i anime. Ten ,,styl'' bardzo przypad³ mu do gustu, dlatego te¿ od tamtego czasu próbuje narysowaæ w³asn± mangê, tylko pomys³ów brak... W miêdzyczasie zacz±³ te¿ rze¼biæ, (z masy solnej, ale jednak) hodowaæ kaktusy, majsterkowaæ i pisaæ opowiadanie, na których motywach mia³a byæ zrobiona jego manga.
I wtedy... urodzi³a siê ONA! Angela, bo tak j± nazwali j± jego rodzice, przysz³a na ¶wiat 12.12.**** i od razu zamiesza³a. Uderzy³a pielêgniarkê, kopnê³a doktora, a wszystko dlatego, ¿e chcieli j± przenie¶æ do ³ó¿eczka obok ³ó¿ka z mam± Kai'a. Ch³opak za to ju¿ wiedzia³... jego siostra wrodzi³a siê w pe³nego ¿ycia tatê, który wtedy wraca³ samolotem z zawodów PokePing-Pong'a(W których przegra³) w Sinnoh. Ah... co to bêdzie za ¿ycie.... - Tak sobie my¶la³ nie¶wiadomy niebezpieczeñstw, jakie na niego czekaj±. Zrozumia³... gdy pierwszy raz oberwa³ sierpowego, gdy siostrzyczka koñczy³a roczek, ale on i tak j± kocha³.
Gdy nasz g³ówny bohater skoñczy³ 13 lat uda³ siê z rodzin± na wycieczkê bo lesie, a wtedy znalaz³ J¡. Ma³±, piêkn±, puchat±, s³odziutk±, niebiesk± Swablu i od razy wiedzia³, ¿e to j± chce, jako swojego pierwszego pokemona. Niestety, nie mieli przy sobie pokeballi, ogó³em nie mieli pokeballi. Dlatego te¿ Kai bez namys³u zacz±³ goniæ Swablu, ona przera¿ona zaczê³a uciekaæ i.... walnê³a w drzewo. Tak oto w³a¶nie Kayle Grey z³apa³ Swablu, a mo¿e nie tyle co z³apa³, a schwyta³, a potem oswaja³ przez rok. I tak to zlecia³o, a jego artystyczne potrzeby przez ten czas, narasta³y w jego duszy.
Charakter: Kai jest marzycielem, czêsto olewa ¶wiat i nie przejmuje siê tym co gadaj± inni. Po prostu, je¶li on w co¶ wierzy i wie, ¿e mu siê uda, to d±¿y do tego i najczê¶ciej mu siê udaje pomimo wielu przeciwieñstw i chwil zw±tpienia. Oczywi¶cie jego zrêczno¶æ i kondycja fizyczna jest na niskim poziomie przez co w ¿yciu jest niesamowitym fajt³ap±. To te¿ na jego niekorzy¶æ, przyci±ga uwagê dziewczyn, które w (niestety) do¶æ du¿ym gronie uwa¿aj± i¿ jest on s³odziutki. Jak siê ju¿ domy¶li³e¶ nie lubi on kontaktów z p³ci± przeciwn±, a mo¿e nie tyle nie lubi, co po prostu nie potrafi z nimi rozmawiaæ, nawet w ¶wiecie cybernetycznym(Gry, telefon itd.). Nastêpnym jego minusem jest to i¿ jest odwa¿ny, ale nie jak rycerze ¶redniowiecza, a jak zaborczy ¿o³nierz pakuj±cy siê w ¶rodek walki. To te¿ przysparza mu k³opotów, gdy widzi niesprawiedliwo¶æ wytyczan± na w³asn± rêkê(Np. bójka). Poza tym jest do¶æ mi³y, choæ zdarzaj± mu siê chwile ,,wredotyzmu''. Kocha on swoj± m³odsz± siostrê, która maj±c 4 lata ju¿ kopa³a go w piszczel. Co¶ jeszcze? A tak! Ma on do¶æ dziwny zwyczaj polegaj±cy na uk³onie podczas przywitania siê. Mo¿e i normalne, ale on k³ania siê nawet dziecku, pod warunkiem, ¿e je zna. Z tego powodu niektórzy nazywaj± go ,,Bow'', a on sam nie wie dlaczego. Jego jednymi z najwa¿niejszych cech, pomijaj±c wcze¶niej wymienione, jest twórczy umys³, wra¿liwo¶æ i lenistwo, które potrafi kontrolowaæ.
Cel: Narysowaæ wszystkie pokemony ¶wiata! No, a przynajmniej te lataj±ce, wodne i lodowe.
Towarzystwo: Jak chcesz,tylko skomplikuj mi ¿ycie! x)
Starter: Swablu
Kraina, miasto: Sinnoh
Styl gry: Nie lev-owe
Pro¶by: Zrób z ¿ycia mojej postaci piek³o! Co¶ w stylu ¿ycia Tsuny w KHR!(Katekyo Hitman Reborn!) :>
O ekwipunek: Przybory do rysowania! Od o³ówków H do wêgla, gumek chlebowych i innych takich. A tak to buk³ak z wod± i nienormalne ilo¶ci chusteczek higienicznych.

Numer GG: Masz go, prawda?

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

plpl 
Pewnie nie zna PokeMana
To ja, o, to ja!!!

Do³±czy³: 22 Wrz 2010
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 24 Wrzesieñ 10, 16:07   

Imiê i nazwisko/ksywka: Teori Sanchoo
Wygl±d: Tak jak wygl±da cz³onek TG ^^
Profesja: Cz³onek TG
Historia:
W roku 2009, miesi±c kwiecieñ, Teori wst±pi³ do TG. Wykonywa³ ró¿ne misje, zadania i inne, ale by³ niedostrzegany. By³ zwyk³ym szarym "newbie". Na szczê¶cie podczas pewnej misji uratowa³ razem z kilkoma innymi osobami Mars i jej praw± rêkê, IR., przed wpadniêciem w rêce policji. W tym momencie zacz±³ byæ bardziej dostrzegany i Cyrus da³ mu naklejkê, która upowa¿nia do darmowej kawy i ciastek! Przez to IR. zacz±³ pa³ac do niego zawi¶ci±. Parê razy siê pok³ócili, ale Teori nic do niego nie mia³. W 2010 roku, miesi±cu styczniu IR. zosta³ wyrzucony "na zbity pysk" za czynn± napa¶æ na naszego bohatera. Po tym wydarzeniu Mars straci³a swojego pupilka. Wygl±da na to, ¿e Teori jest nowym kandydatem na to stanowisko. Takie stanowisko by mu odpowiada³o, ale ma kontrkandydatów. Czy mu siê uda? Czy nie? To wszystko zale¿y od niego.
Charakter: Teori jest m³odym cz³owiekiem który chce pomóc Cyrusowi w stworzeniu nowego ¶wiata. Jest bardzo inteligenty i mia³ dobre oceny w szkole. Niestety w dzieciñstwie by³ zamkniêty w sobie i nie potrafi znale¼æ przyjació³. Nie jest zbyt uprzejmy. Ma³y leñ.
Cel: Stworzyæ nowy ¶wiat i wznie¶æ siê na jak najwy¿szy szczebel w kerierze w TG.
Towarzystwo: Raczej nie. Mo¿e pó¼niej.
Starter: Spiritomb (nie legenda, nie skamielina, nie ewolucja :D )
Styl gry: Nielevelowy
Pro¶by: ¯eby gra by³a "dziwna"

Sygnatura użytkownika

By Byakurai

By emachel

By Nid

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 24 Wrzesieñ 10, 18:50   

Teraz jestem wkurzony! Jak to jest, ¿e ja ci da³em ci nawet czas do dzi¶.... a mia³a¶ daæ mi odpowied¼ w ¶rodê... no có¿ idê do innego MG.

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Kontakt:
Wys³any: 27 Wrzesieñ 10, 16:50   

Uch, wybacz, Afil :( PRZEPRASZAM, PRZEPRASZAM, PRZEPRASZAM!!!
plpl napisa³/a:
Wygl±d: Tak jak wygl±da cz³onek TG ^^ Czyli po polsku zielone w³osy w kszta³cie he³mu i ten dziwaczy kosmiczny mundurek? Hm... Dam ci tu ma³± radê. Nie streszczaj tego tylko do jednego zdania, tylko dodaj te¿ co¶ od siebie, np ¿e nosi te¿ do tego jak±¶ chustê zawi±zan± na szyi albo zamiast typowych Galaktycznych gaci ma jeansy lub Bóg wie co jeszcze.
Historia:
W roku 2009, miesi±c kwiecieñ, Teori wst±pi³ do TG. Wykonywa³ ró¿ne misje, zadania i inne, ale by³ niedostrzegany. By³ zwyk³ym szarym "newbie". Na szczê¶cie podczas pewnej misji uratowa³ razem z kilkoma innymi osobami Mars i jej praw± rêkê, IR., przed wpadniêciem w rêce policji. W tym momencie zacz±³ byæ bardziej dostrzegany i Cyrus da³ mu naklejkê, która upowa¿nia do darmowej kawy i ciastek! Przez to IR. zacz±³ pa³ac do niego zawi¶ci±. Parê razy siê pok³ócili, ale Teori nic do niego nie mia³. W 2010 roku, miesi±cu styczniu IR. zosta³ wyrzucony "na zbity pysk" za czynn± napa¶æ na naszego bohatera. Po tym wydarzeniu Mars straci³a swojego pupilka. Wygl±da na to, ¿e Teori jest nowym kandydatem na to stanowisko. Takie stanowisko by mu odpowiada³o, ale ma kontrkandydatów. Czy mu siê uda? Czy nie? To wszystko zale¿y od niego.
Charakter: Teori jest m³odym cz³owiekiem który chce pomóc Cyrusowi w stworzeniu nowego ¶wiata. Jest bardzo inteligenty i mia³ dobre oceny w szkole. Niestety w dzieciñstwie by³ zamkniêty w sobie i nie potrafi znale¼æ przyjació³. Nie jest zbyt uprzejmy. Ma³y leñ.
Cel: Stworzyæ nowy ¶wiat i wznie¶æ siê na jak najwy¿szy szczebel w karierze w TG.
Starter: Spiritomb (nie legenda, nie skamielina, nie ewolucja :D ) Podoba mi siê pomys³ startera, ale... Ech, nie ma jednak ale.
Pro¶by: ¯eby gra by³a "dziwna" To bym mog³a z czystym sumieniem spe³niæ, chyba druga rzecz, która mi siê w Twoim podaniu spodoba³a ;)

Razem wszystko sumuj±c - historia trochê za krótka i takie tam. Do poprawy?

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:

Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

plpl 
Pewnie nie zna PokeMana
To ja, o, to ja!!!

Do³±czy³: 22 Wrz 2010
Sk±d: Warszawa
Kontakt:
Wys³any: 27 Wrzesieñ 10, 17:22   

Wersja poprawiona

Wygl±d: Szaro - czarny kostium ze z³ot± literk± G na piersi i wysokim ko³nierzem. Bia³e kalosze (no bo co to jest?). Seledynowa peruka tak w stylu he³mu. Czerwony zegarek z cyfrowym wy¶wietlaczem i czarne okulary.
Historia:
W roku 2009, miesi±c kwiecieñ, Teori wst±pi³ do TG. Wykonywa³ ró¿ne misje, zadania i inne, ale by³ niedostrzegany. By³ zwyk³ym szarym "newbie". Na szczê¶cie podczas pewnej misji uratowa³ razem z kilkoma innymi osobami Mars i jej praw± rêkê, IR., przed wpadniêciem w rêce policji. W tym momencie zacz±³ byæ bardziej dostrzegany i Cyrus da³ mu naklejkê, która upowa¿nia do darmowej kawy i ciastek! Przez to IR. zacz±³ pa³ac do niego zawi¶ci±. Parê razy siê pok³ócili, ale Teori nic do niego nie mia³. W 2010 roku, miesi±cu styczniu IR. zosta³ wyrzucony "na zbity pysk" za czynn± napa¶æ na naszego bohatera. Po tym wydarzeniu Mars straci³a swojego pupilka. Wygl±da na to, ¿e Teori jest nowym kandydatem na to stanowisko. Takie stanowisko by mu odpowiada³o, ale ma kontrkandydatów.
Na pewnej misji, na Górze Stark, z powodu ma³ego trzêsienia ziemi, zosta³ zablokowany w jaskini. Powinna byæ jaka¶ droga, ale jej nie widaæ. Szukaj±c wyj¶cia, znalaz³ dziwny kamieñ (lub Gastly). Wzi±³ go do rêki i wyskoczy³ Spiritomb. Wygl±da, ¿e on tak¿e zosta³ zamkniêty, ale jako duch ma wiêksze szanse siê wydostaæ. Zaprzyja¼ni³ siê z Teorim i chce mu pomóc. Teraz razem próbuj± wyj¶æ z tej jaskini.
Cel: Stworzyæ nowy ¶wiat i wznie¶æ siê na jak najwy¿szy szczebel w karierze w TG.
Starter: Spiritomb (je¿eli nie, to Gastly)
Kraina, miasto: Sinnoh, Góra Stark
Pro¶by: ¯eby gra by³a "dziwna"

Sygnatura użytkownika

By Byakurai

By emachel

By Nid

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Kontakt:
Wys³any: 27 Wrzesieñ 10, 18:24   

peelpeel aka Piplup111, niech ci bêdzie :) Przyjêty, ale gra w ¶rodê, bo dzisiaj mnie psychicznie wykoñczono.
Hm, jak teraz kto¶ siê zapisze, to bez ostrze¿enia wezmê m³ot i walnê go w ³epetynê -_o

Sygnatura użytkownika
Cytat:

Cytat:

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: