Najsilniejszy jest wed³ug mnie Electrivire, poniewa¿ ma on bardzo dobre ataki typu Thunder oraz bardzo fajnie wygl±da. Lubiê go te¿ dlatego, bo lubiê Electabuzza.
Magmara mam g³êboko w dupie ale zniszczyli mi Elektabuzza i Rhydona . Jednak co zrobiæ, g³os leci na Rhyperiora bo Elekibel (z jap. Electrivire to Elekible) jest obrzydliwy.
Maron napisa³/a:
Miczo, jak zawsze dobrze to uj±³e¶ i wyczerpa³e¶ temat. Jednak¿e, jak dla nowych to mog³o byæ trochu niezrozumia³e :P A i powiedz którego by¶ wybra³.
Ja... zale¿y od jego funkcji w zespole. Do mojego zespo³u, gdybym mia³ kogo¶ zast±piæ, to Electivire. Szybki i mocny. Idealny na pierwsze miejsce pokemona w sk³adzie.
W tej funkcji dosta³by Thunder, Hyper Beam oraz Fire i Ice Punch'e.
Wtedy jest idealny na 1 poka, i dlatego jego bym wybra³.
Moim zdaniem electrive, wywnioskowa³em po walce w lidze sinno asha i paula [ satoshi and shinji ]
Sygnatura użytkownika
Jam jest Kapitan Newi sparrow!!
Roxi Newi - Gryze zadki jak totodile!
O wielko kupo Maæka z klanu.
Niebieska musztarda w Polsce!
Niech ¿yje Kononowicz!
Pozdrówcie Leppera!
PiS jam jest Prezes PiS Newi
Newi @ka Pulpi fe@t Depcio strza!a Elxwer
Electivire
Rhyperior te¿ fajny, ale za bardzo mi rhydona przypomina, magmortar ma grube usta i wygl±da jak bek± :P a electivire jest taki... fajny, i elektryczny to jeden z moich ulubionych typów, a elekid to mój drugi ulubiony pok.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.