To mój Leon mam go od kwietnia tego roku ma 65 cm. Lubie je¶æ sa³atê ogórka nektarynki arbuza winogrona czasami jab³o .Prawdopodobnie to on.
QuerryPass widzê , ¿e wypuszczasz swojego Legwana a powiedz mi ile czasu zaje³o Ci jego oswojenie i jak to robi³e¶ , bo jak ja swojego biorê na rêce to jeszcze siê boi ;/
piecka21, tak wypuszczam go. Najpierw siedzia³ w terrarium ca³ymi dniami pomy¶la³em sobie "Hej, przecie¿ to jest nudne, mo¿e go wypu¶ciæ". Otworzy³em terrarium ale on nic. Wzi±³em go na rêce. Ba³ siê. Tak robi³em codziennie przez oko³o miesi±c i przesta³ biæ ogonem. Nie przestawa³em i w koñcu oswoi³ siê. Teraz gdy chce wyj¶æ z terrarium wali w miejsce, sk±d wychodzi i wiem, ¿e cche wyj¶æ. Lubi siê ogrzewaæ na kaloryferzze, ale to szczegó³ Tak wiêc jest to du¿o roboty. Piecka ile twój ma lat?
piecka21, tak wypuszczam go. Najpierw siedzia³ w terrarium ca³ymi dniami pomy¶la³em sobie "Hej, przecie¿ to jest nudne, mo¿e go wypu¶ciæ". Otworzy³em terrarium ale on nic. Wzi±³em go na rêce. Ba³ siê. Tak robi³em codziennie przez oko³o miesi±c i przesta³ biæ ogonem. Nie przestawa³em i w koñcu oswoi³ siê. Teraz gdy chce wyj¶æ z terrarium wali w miejsce, sk±d wychodzi i wiem, ¿e cche wyj¶æ. Lubi siê ogrzewaæ na kaloryferzze, ale to szczegó³ Tak wiêc jest to du¿o roboty. Piecka ile twój ma lat?
Ja to swojego mam od kwietnia tego roku czyli 4 miesi±ce, ale tak ile lat to nie wiem, ale Ty go bra³e¶ na rêce i dopiero po jakim¶ czasie wypuszcza³e¶ ¿eby chodzi³ czy od razu? bo ja to swojego czêsto biorê na rêce ale jak wypuszczê to ucieka
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.