POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
13 Pa¼dziernik 12, 06:24
Nenloth Inc.
Autor Wiadomo¶æ
Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Do³±czy³: 10 Maj 2009
Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 22 Sierpieñ 10, 15:01   

Dobra, ale Sky to Uber, a zwyk³y jest cha³owy.

Bulky Water Suicune @ Chesto Berry
Nature: Bold
EVs: 252 HP/200 SA/56 SD
Rest/Surf/Ice Beam/Calm Mind

Curse Sweeper Registeel @ Leftovers
Nature: Careful
EVs: 252 HP/156 Atk/100 Def
Iron Head/Curse/Rest/Sleep Talk

Support Ninjask @ Salac Berry
Nature: Jolly
EVs: 252 Spd/252 HP/4 Def
Substitute/Swords Dance/Baton Pass/Double Team lub X-Scissor

Pure Tank Blissey @ Leftovers
EVs: 252 Def/252 HP/4 SD
Toxic/Seismic Toss/Softboiled/Aromatherapy

Spore Puncher Breloom @ Toxic Orb
Nature: Adamant
Ability: Poison Heal
EVs: 252 Atk/244 Spd/12 HP
Spore/Focus Punch/Seed Bomb/Stone Edge

Dobry po Baton Passie Ninjaska...

Offensive Zapdos @ Life Orb
Nature: Modest
EVs: 252 SA/252 Spd/4 HP
Thunderbolt/Heat Wave/HP Grass lub Ice/Roost

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

Rycerz Czes³aw 
Bug Catcher

Do³±czy³: 22 Sie 2009
Sk±d: Poznañ
Kontakt:
Wys³any: 24 Sierpieñ 10, 17:43   

Wersja Gry: Pokemon Online
Prosi³bym Movesety do mojego sk³adu:
Charizard
Tyranitar
Breloom
Lanturn
Snorlax
Dasknuir

Sygnatura użytkownika

Go¶æ zrób dobry uczynek, kliknij w jajka lub pokemony ^^
Virtuadopt

By Evil Wolf

By QuerryPass

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 25 Sierpieñ 10, 08:22   

Charizard @ Salac Berry
EVs: 252 Atk/240 Spd/16 HP
Belly Drum/Flare Blitz/Double-Edge/Earthquake

Let's start drumming!

Tyranitar @ Lum Berry
EVs: 252 Spd/252 Atk/4 HP
Dragon Dance/Crunch/Stone Edge/Earthquake

Breloom @ Toxic Orb
Ability: Poison Heal
EVs: 252 Atk/244 Spd/12 HP
Spore/Seed Bomb/Focus Punch/Stone Edge

Lanturn @ Leftovers
Nature: Calm
Ability: Volt Absorb
EVs: 40 HP/252 SD/216 Def
Rest/Sleep Talk/Discharge/Surf

Snorlax @ Leftovers
Ability: Thick Fat
EVs: 168 HP/120 Def/220 SD
Curse/Return/Rest/Sleep Talk

Dusknoir @ Leftovers
Nature: Impish
EVs: 252 HP/28 Atk/228 Def
Will-o-wisp/Pain Split/Earthquake/Thunderpunch

Powodzenia.

Sygnatura użytkownika

Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.

Podziêkowania
Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.

POKECOLLECT FOREVER!

QuerryPass 
Powoli siê wkrêca
ez life

Do³±czy³: 20 Kwi 2010
Sk±d: Gdañsk
Wys³any: 25 Sierpieñ 10, 11:07   

To mo¿e ja te¿ co¶ zamówiê ^^

Wersja: Pokemon Platinum

Prosi³bym o moveseciki dla :

Garchomp
Infernape
Staraptor
Umbreon
Swampert
Electivire

Sygnatura użytkownika

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 25 Sierpieñ 10, 18:14   

Hah, dobrze.

(Ekhm, Garchomp to Uber, ale waliæ to.)

Garchomp @ Life Orb
EVs: 252 Atk/252 Spd/4 HP
Swords Dance/Outrage/Earthquake/Sandstorm

Infernape @ Life Orb
EVs: 252 Atk/252 Spd/4 Def
Swords Dance/Close Combat/Stone Edge/Flare Blitz

Staraptor @ Leftovers
Close Combat/Aerial Ace/Roost/U-Turn

Umbreon @ Leftovers
EVs: 252 HP/92 SD/164 Def
Toxic/Mean Look/Baton Pass/Wish

Swampert @ Lefotvers
EVs: 252 HP/40 Def/216 SD
Curse/Rest/Earthquake/Sleep Talk

(Niczym Registeel...)

Electivire @ Expert Belt
Meditate/Thunderpunch/Ice Punch/Earthquake

Zapraszamy ponownie.

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

piecka21 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 28 Mar 2009
Wys³any: 17 Wrzesieñ 10, 10:58   

Witaj proszê o movest dla moich pokemonów na teraz, a jestem po 4 liderze i od razu drugi na ligê poproszê ;)
Pachirisu lv31 ataki:Swift, Discharge,Sweet Kiss,Spark Natura:Lax
Gastrodon lv30 ataki:Body slam, Mud bomb, Water pulse,Rain Dance Natura: Naughty
Monferno lv34 Ataki:Flame Wheel, Feint, Mach Punch, Taunt Natura: Jolly
Dustox lv30 Ataki: Protect, Moonlight, Posion sting, Psybeam Natura: Modest
Planuje jeszcze z³apaæ Glameowa i Snovera

Sygnatura użytkownika
Mistrz Gry - Inaku¶

P³eæ: Dziewczyna
Zdolno¶æ: Overgrow
Ataki: Tackle, Growl
Sp. Atak: GrassWhistle
Plecak: Kanapki, Pokedex, Pokegear, 4xPokeball

P³eæ: Facet
Zdolno¶æ: Gluttony
Ataki: Scratch, Leer, Lick
Sp. Atak: Rain Dance
Towarzyszka:Lucy

Pokemony:

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 17 Wrzesieñ 10, 17:45   

Dobra, dobra, dobra! Widzê, ¿e grasz w Platynkê. Bo masz Monferno. Tak¿e trzeba bêdzie siê postaraæ. W sumie, to nie lubiê uk³adaæ na liderów, zw³aszcza z tak wybrakowanym formularzem. Nie poda³e¶ TM/HM, bêd± mo¿e s³absze MSy. Na nastêpny raz u¿yj formularza.

Pachiiii.
Dobra, Laxa mogê jeszcze zaakceptowaæ. Na 31 i do tego trzeba do³o¿yæ lidera... Dobra, to spróbujemy to trochê podrobiæ. Nabij mu jeszcze 4 Levele, ¿eby z³apa³ Super Fang, bêdziemy po³owiæ. Wtedy mamy tak:
Swift/Discharge/Super Fang/Sweet Kiss. Naprawdê mo¿e wkurzaæ. Pakujesz Sweeta, potem po³owisz, nastêpnie suniesz z Discharge'a, ¿eby dostaæ trochê STAB. Powinno zej¶æ.

Gastrodon.
Hmmmm. Ciekawy pomys³ to Naughty, ale s± lepsze, uwierz.
Pffff.... Nie mam TM/HM, wiêc nie mogê nic zmieniæ, nie bêdê ci kaza³ jechaæ do 44 Levela... Szkoda, ¿e nie da³e¶.

Ferno.
Jolly! Bomba!
Dawaj jeszcze 2 Lvl na Infernape i wtedy dorzuæ Close Combat... Feint to cha³a, wiêc zmieñ to na CC. I znowu nie mam nic na polepszenie! Nie poda³e¶ mi co masz z TM, wiêc nie mogê ci pomóc najlepiej jak mogê! Nie bêdê szuka³, co do tej pory mog³e¶ zdobyæ.

Dustox.
To ci Modest przyfarci³.
Lv 34- Silver Wind. I dostaniesz:
Psybeam/Silver Wind/Moonlight/Whirlwind.
Tyle mogê.

No i tak. Meditite suniemy z Annoyera, Pachirisu. Szybki Kiss, Fang i Discharge. Potem pu¶æ go na straty i daj Dustoxa. Szybki Psybeam i po robocie. Na Lucario Mud Bomb, potem Psybeam i na koñcu CC lub Flame Wheel. I tyle. Jeszcze liga. Ale napisz mi, gdy bêdziesz pod budynkiem, z wszystkimi TM/HM.

Snover jest fajny, aczkolwiek x4 FireWeakness jest z³y. Glameow jest beznadziejny, nie radzê. Ale naprawdê nie wiem, co móg³by¶ jeszcze tam do³o¿yæ. Daj jakiego¶ Smoczka (Draognite/Mence/Chomp) i jaki¶ fajny Grass, mo¿e byc Leafeon.

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 17 Wrzesieñ 10, 20:58   

Neniu, móg³by¶ mi zaplanowaæ team na grê w Heart Golda? Mam Cyndaquila z natur± Hasty. Najlepiej Poki ju¿ z movesetami. Ale jak nie masz czasu....

piecka21 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 28 Mar 2009
Wys³any: 18 Wrzesieñ 10, 15:03   

Moje TM to:6,9,10,11,27,28,34,47,51,55,60,62,66,76,86,30
a i ja gram w Pokemon pearl a nie Platynke ;)
a i mam pytanie dla Gastrodona który atak zamieniæ na Surf?Rain dance?

Sygnatura użytkownika
Mistrz Gry - Inaku¶

P³eæ: Dziewczyna
Zdolno¶æ: Overgrow
Ataki: Tackle, Growl
Sp. Atak: GrassWhistle
Plecak: Kanapki, Pokedex, Pokegear, 4xPokeball

P³eæ: Facet
Zdolno¶æ: Gluttony
Ataki: Scratch, Leer, Lick
Sp. Atak: Rain Dance
Towarzyszka:Lucy

Pokemony:

Nenloth 
Szlachta Collectowa
Rycerz Wody

Kontakt:
Wys³any: 18 Wrzesieñ 10, 19:57   

Piecka, nie. Water Pulse. Dziêki duzemu HP mo¿e przeczekaæ Rain Dance i potem uderzyæ z Surfa. I wolê nazwy, jako TM'y.

Poxer, du¿e przedsiêwziêcie. Przygotuj siê na esej.

Po pierwsze, taktyki nie zak³adaj±ce zadawania obra¿eñ nie sprawdzaj± siê w in-game, wiêc pominê ten w±tek. Wszystkie twoje Poki to bêd± Sweepery, a czasami trochê Bulky.

Czyli na sam pocz±teczek przygody wybra³e¶ sobie Hasty Cyndaquila. Hmmm. Dobrze. Obrona jest zawsze wa¿na, jednak Speed, który nam przybêdzie przyda siê nieco bardziej. Chocia¿ i tak Typla ma go du¿ego.
W ka¿dym b±d¼ razie, na pierwszy Gym, gdzie mamy Flyingi, mo¿esz sobie wytrenowaæ troszkê Mareepa, który na 10 levelu ma Thundershock. Wtedy zmieciesz Falknera z powierzchni bitwy. Wtedy wêdrujesz dalej i dochodzisz do Azalea. Mieciesz Rocketów i wchodzisz do Gymu. Dziêki niewiarygodnemu Flame Wheel'owi niszczysz wszystkie 3 cieniaski od Bugsy'ego. Gdy chodzi o bitwy z nies³awnym "Silverem" Mareep/Flaaffy zapewnia ci ochronê przed Totodilem/Croconawem. Teraz, gdy masz ju¿ 2 odznaki, czas na kolejne ulepszenia. Po Headbucie, który z³apie Quilava (wierzê :P), mo¿esz sobie znale¼æ w Azalea bardzo ³adnego Heracrossa, najlepiej Adamant, a jak nie, to potem zbreedujesz go z Ditto. I ten oto pan, dziêki niewiarygodnemu Brick Break niszczy 3 Gym. I teraz nie mamy k³opotu, poniewa¿ twój Heracross powinien znaæ Night Slash. I gdy wyjdziesz z tego przyjaznego Goldenrod, od razu masz szansê z³apaæ swojego trzeciego Pokemona, Adamant Nidorana. Gdyby siê nie zgadza³a natura, nadal mo¿esz zbreedowaæ z Ditto. (dobrze mieæ tak wcze¶nie DC...) No i dochodzisz do tego miejsca, które nazywa siê Ecruteak i mo¿e siê chwilê pomêczysz, ale w koñcu zniszczysz Morty'ego, który jest cieeenki. I tak siê bêdzie dzia³o. Cianwood, Olivine i na koniec Mahogany, gdzie na Lake of Rage capniesz sobie Gyaradosa. Najlepiej Jolly lub Adamanta. Fajnie by³oby mieæ Shiny, wiêc zapisz przed nim i ³ap, dopóki takowych nie bêdzie. No i bijesz Pryce'a, po czym dochodzi do powrotu do Goldenrod po tego pro Timid Eevee'ego, którego zamienimy na Jolteona. I teraz idziemy do Blackthorn, gdzie Gyarados i jego Ice Fang niszczy ca³y Gym. Nastêpnie udajesz siê do Dragon's Den, gdzie po zgadniêciu wszystkich odpowiedzi od jakiego¶ szamana dostaniesz Timid Dratini z Extremespeed. No i fajnie, mamy 6 Pokemonów. Czeka ciê trening, po czym powiniene¶ otrzymaæ takie sety, które te¿ niech zostan± do Reda.

Pomin±³em HM slave'ów.

Typhlosion @ Charcoal
Nature: Hasty
Moveset: Blast Burn, Focus Blast, Sunny Day, Solarbeam.

Bardzo szybki Pokemon, który dziêki Sunny Day bêdzie móg³ przyspieszyæ Solarbeam, który zdejmie Watery i Groundy, 2 najwiêksze trudno¶ci.

Heracross @ Black Belt/Life Orb
Moveset: Night Slash, Megahorn, Close Combat, Swords Dance

Ahhh... By³oby super, gdyby uda³o ci siê znale¼æ do niego Life Orb.

Gyarados @ Muscle Band
Moveset: Ice Fang, Waterfall, Dragon Dance, Thunder Wave.

No, to mamy kolejnego potê¿nego Physicala. Dziêki Dragon Dance'owi bêdziesz szybszy i potê¿ny.

Dragonite @ Dragon Fang
Nature: Timid
Moveset: Draco Meteor, Roost, Flamethrower, Thunderbolt

Kolejny Special z Boltem, którego mo¿e brakn±æ i odnow± HP.

Jolteon @ Magnet
Nature: Timid
Moveset: Thunderbolt, Shadow Ball, Thunder Wave, Hidden Power

Nidoking @ Poison Barb
Moveset: Megahorn, Earthquake, Shadow Claw, Thrash

No i to by by³o na tyle... Jak dojdziesz do Reda, powiedz, wprowadzê zmiany.

Sygnatura użytkownika

Podziêkowania

POKECOLLECT FOREVER!

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: