POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Zapisy - Staromodne
Autor Wiadomo¶æ
Titiz 
Powoli siê wkrêca
30.10 urodzinki :D

Do³±czy³: 13 Lut 2009
Kontakt:
Wys³any: 10 Sierpieñ 10, 15:27   

s1. Imiê/Nazwisko/Pseudonim -Mat,,Emo'' Yuri
2. Wiek -13 lat
3. P³eæ -Mê¿czyzna
4. Rodzina -Mat mieszka z rodzicami, oraz ze swoj±, m³odsz± siostr±.
5. Wygl±d :
5.1 Naturalny -j.w tylko, ¿e krótsze w³osy,zielone oczy i blond pasemka
5.2 Ubranie -Jak na obrazku
5.3 Znaki szczególne - Blond pasemka.
5.4 Rzeczy noszone przy sobie - MP4 i komórka
6. Cechy Charakteru -Mat jest mi³y, uparty, energiczny, m±dry,zabawny.
7. Profesja - Trener/Koordynator
8. Starter - Misdreavus
9. Region i miasto -Hoenn,Rustboro City
10. Towarzysze - (czytaj punkt 13)
11. Cel -Zdobyæ wszystkie odznaki,pop³yn±æ do Johto i zdobyæ choæ 3 wst±¿ki
12. Historia -Mat -jak to zwyk³ej rodzinie-by³ kochany przez swoich rodziców, zawsze na równi ze swoj± siostr±.By³ nie nagannym ucznie,mia³ ¶wiadectwa z czerwonym paskiem,zawsze dostawa³ stypendium,do czasu kiedy zapragn±³ siê zabawiæ.Dzia³o siê to rok temu.Pewnej nocy uciek³ z domu, wkrêci³ siê na dyskotekê w klubie dla doros³ych i nie skoñczy³o siê to najlepiej.Zacz±³ kra¶æ papierosy, które pali³ jeden za drugim.Nie stroni³ te¿ od alkoholu.Zacz±³ kompletnie wariowaæ krzyczeæ,przeklinaæ,pluæ.Alkohol dawa³ siê we znaki,nagle zaczê³o strasznie krêciæ siê mu w g³owie,mia³ nudno¶ci i wyl±dowa³ w ¶mietniku,do którego wrzucili go ochroniarze.Tam z rozpaczy, ¿e go poni¿ono zacz±³ siê ci±æ kawa³kiem butelki od szampana.Jego rêka ca³a krwawi³a, ale on i tak nie przestawa³,czu³, ¿e tylko to daje mu wyzwolenie od rozpaczy i gniewu tylko tyle zapamiêta³ z tej feralnej nocy.Ockn±³ siê w lesie.Kompletnie nie wiedzia³ jak tam siê dosta³.Z sekundy na sekundê czu³ siê bardzo nie swojo.W pewnym momencie co¶ przelecia³o nad Matem,jednak on nie wiedzia³ co to by³o.Nie zidentyfikowana postaæ przystanê³a tu¿ obok jego twarzy,dopiero po chwili obserwacji spostrzeg³ siê, ¿e to Missdreavus.Dwunastolatek zapyta³ siê pokemona czy to on go uratowa³, weso³y duszek kiwn±³ g³ow± co oznacza³o potwierdzenie na jego pytanie, ale jednak nie wiedzia³ sk±d rêkê mia³ w banda¿ach.W krzakach co¶ siê poruszy³o- by³a to Chansey bohater ju¿ wiedzia³ wszystko.Od tond on i Misdreavus zostali przyjació³mi i dotrzymywali tajemnicy przed rodzicami i jego w¶cibsk± siostr±, którym powiedzia³ ¿e ma st³uczon± rêkê.W swoje trzynaste urodziny rodzice pozwolili mu wyruszyæ ze swoim przyjacielem w podro¿ po regionie Hoenn.
13. Pro¶by do MG -W pó¼niejszym czasie mieæ towarzyszkê o dwa lata starsz± ode mnie i o podobnym charakterze.
14. Gra na lvl ?nie
15. Gra na kase ?nie

Sygnatura użytkownika

By Mr. Koper

,,A day without you is like a year without rain''

Matt Yuri

MG: Kojot

Poki: Snorunt, Koaruhie

Afil 
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D
Lodowy Rycerz - Yay!

Do³±czy³: 07 Gru 2008
Sk±d: Ciechocinek
Kontakt:
Wys³any: 10 Sierpieñ 10, 21:05   

O boziu ! x)
Przecie¿ w siê z t± kole¿ank± ,,pozabijacie'' jak oboje bêdziecie tak ,,uparci'' x]

Przyjmujê, a ty siê ba³e¶, ¿e tego nie zrobiê x>

Gra.... mo¿e dzi¶, ale najprawdopodobniej jutro ;P

Sygnatura użytkownika
Ich bin eine :ninja:
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7

Darkmen97 
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 24 Sie 2010
Wys³any: 24 Sierpieñ 10, 11:36   

1. Pseudonim - DoJo
2. Wiek - 10
3. P³eæ - Mê¿czyzna
4. Rodzina - Mama
5. Wygl±d :
5.1 Naturalny - Chudy z krótkimi kruczoczarnymi w³osami
5.2 Ubranie - d¿insy, bia³a koszulka, niebieska bluza, czerwona czapka
5.3 Znaki szczególne - czerwony szalik(na wampiry xD )
5.4 Rzeczy noszone przy sobie (Rnps) - Scyzoryk, Namiot, Jedzenie(dla ludzi)
7. Profesja - Trener
8. Starter - Pichu
9. Region i miasto - Johto, New Bark Town
10. Towarzysze - BRAK
11. Cel - z³apaæ wszystkie pokemony
12. Historia - Urodzi³em siê w New Bark Town, w regionie Johto. Trzy lata pó¼niej ju¿ interesowa³y mnie pokemony. Moi rodzice byli hodowcami pokemonów, dlatego codziennie mog³em siê z nimi bawiæ. Kiedy mia³em ju¿ siedem lat pomaga³em przy hodowaniu miltank. Nauczy³em siê je doiæ, czesaæ i powoli dochodziæ i od razu nie odlecieæ dziesiêæ metrów dalej(niektóre miltanki by³y nerwowe). Pewnego dnia w stajni, mniej wiêcej o osiemnastej godzinie wybuch³ po¿ar. Miltanki by³y w ¶rodku. Mój tata bardzo je kocha³ dlatego rzuci³ siê do p³on±cej stajni by je ratowaæ. Po chwili wysz³a jedna miltank, trzydzie¶æi sekund pó¼niej nastêpna, a taty nie by³o widaæ. Po przyje¼dzie stra¿y po¿arnej okaza³o siê, ¿e tata jest w okropnym stanie. Stra¿acy uratowali resztê miltank’ów, a tata musia³ jechaæ do szpitala.
W czasie moich odwiedzin u taty w szpitalu powiedzia³ mi, ¿e on nie chcia³ nigdy byæ hodowc±. Chcia³ byæ … TRENEREM POKEMON!!! Powiedzia³ tak¿e dlaczego nie zosta³ trenerem.
-Synu, gdy tylko próbowa³em trenowaæ jakiego¶ pokemona, za ka¿dym razem dzia³o siê co¶ z³ego. Raz spali³em wychodek, drugim razem zala³em pole z Berry. Tak naprawdê chce, chce, aby¶ by³ trenerem pokemon.
W tej chwili tata przesta³ oddychaæ. Okaza³o siê, ¿e nie ¿yje. Kilka dni po pogrzebie pomy¶la³em: a mo¿e co¶ wyjdzie z tego trenowania pokemonów, mo¿e bêdê dobry, a mo¿e i nawet najlepszy. I od tej pory my¶la³em tylko o tym. Teraz mam dziesiêæ lat i wyruszam w podró¿ swojego ¿ycia!!!

13. Pro¶by do MG - oczywi¶cie o przyjêcie

14. Gra na lvl ? tak
15. Gra na kase ?tak

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 29 Sierpieñ 10, 18:18   

Czerwony szalik... to ju¿ raczej nie jest znak szczególny... no chyba, ¿e nosisz go podczas wiosny, lata, ca³y rok x)
Historia mi jako¶ nie le¿y...
Pro¶ba mnie wkurzy³a...

Moim b³êdem by³o to, i¿ przy ostatnim przyjêciu nie napisa³em, ¿e trenerów ju¿ nie chcê, bo ju¿ troszku ich mam.... (Tak na serio, to wszyscy s± w 50% trenerami T.T)

Nie mam miejsca na ciebie, chyba, ¿e siê postarasz ;P

Sygnatura użytkownika

Jabba 
Pewnie nie zna PokeMana
Jabba The Hut

Do³±czy³: 30 Sie 2010
Wys³any: 30 Sierpieñ 10, 22:40   

1. Imiê/Nazwisko/Pseudonim - Max Rusher
2. Wiek - 16
3. P³eæ - Mêska
4. Rodzina - Ojciec- nie ¿yje, Matka- porwana/nie wiadomo czy ¿yje, czyli mo¿na przyj±æ BRAK :)
5. Wygl±d : Wolê opis, mam nadziejê, ¿e mo¿e byæ:
Wysoki i dobrze zbudowany m³odzieniec o rudych w³osach. Zielone oczy spogl±daj± na ¶wiat przewa¿nie z optymizmem, a smuk³e palce w odruchu przeczesuj± przyd³ugie kosmyki. Ch³opak zadbany. Prosty nos zdobi kilka wyblak³ych piegów. Ma d³ugie nogi, idealne do biegów i ucieczek, a tak¿e silne ramiona. Ubiera siê lu¼no - szerokie jeansy, zielone koszule. Nieroz³±czne s± rêkawiczki bez palców i niebieskie, trochê za du¿e adidasy.
5.1 Znaki szczególne -: Bardzo, wrêcz wybitnie rude w³osy.
5.2 Rzeczy noszone przy sobie (Rnps) - Wojskowa wielozadaniowa saperka
6. Cechy Charakteru -
Pomimo tego co go spotka³o bardzo towarzyski oraz pe³en chêci do ¿ycia. Ma bujn± fantazjê, czêsto zapomina o ¶wiecie i pogr±¿a siê w swoich zawi³ych my¶lach, typu a co by by³o gdyby? Próbuje nie za³amywaæ siê w sytuacjach beznadziejnych, chocia¿ nie zawsze mu to wychodzi. Jest czêsto wy¶miewany z powodu swojej rudej fryzury oraz piegów, ale stara siê tym nie przejmowaæ.Jest typem optymisty, chocia¿ gdy przypomina sobie jaki jest jego cel przychodz± mu do g³owy te¿ czarne scenariusze.
7. Profesja - Podró¿nik
8. Starter - Poochyena
9. Region i miasto - Hoenn, Rustboro City
10. Towarzysze - Nie mam zielonego pojêcia co tu napisaæ :) Zdam siê na Ciebie i twoj± wyobra¼niê
11. Cel - Odpowied¼ na 3 pytania: 1.Nad jak± spraw± pracowa³ mój ojciec? 2. Dlaczego zlecono zamordowaæ jego wraz z rodzin±? 3. Czy jego matka ¿yje?
12. Historia -
Dorastania Max'a nie mo¿na porównaæ z ¿yciem innych dzieci. Jego ojciec Adam, policjant z wydzia³u do spraw Teamu Aqua i Magma, wbrew regulaminowi bezpieczeñstwa zwi±za³ siê z ksiêgow± o imieniu Adrianna. Pobrali siê, jednak on, bêd±c w ci±g³ym niebezpieczeñstwie nie móg³ osiedliæ siê w jednym miejscu, przez co skaza³ swoj± ¿onê i niedawno narodzonego syna Max'a, na ¿ycie "na walizkach", podró¿uj±c po ca³ym rejonie. Taki stan rzeczy trwa³ dosyæ d³ugo. Max skoñczy³ szko³ê "wirtualn±"(Ucz±c siê i zdaj±c egzaminy przez internet), jego matka pracowa³a dorywczo, a to jako sprz±taczka w restauracji lub roznosicielka ulotek, a ociec, ze wzglêdu na wykonywany nie móg³ mówiæ du¿o o swojej pracy, chocia¿ Max domy¶la³ siê, ¿e jest on wtyczk± policyjn± w jednym z Teamów. W którym? Tego nie móg³ siê domy¶leæ.
Pewnego dnia w pobytu w Rustboro, Max przechadza³ siê po uliczkach tego spokojnego, jakby siê wydawa³o, miasta. Wtem dosta³ SMS'a od ojca o tre¶ci:
Nie ma czasu. Leæ do hotelu, pakuj siê i razem z mam± uciekajcie z miasta! Spotkamy siê na dró¿ce za nim. Wielkie niebezpieczeñstwo!
Natychmiast pobieg³ z powrotem i zrobi³ jak mu nakazano. Mama wiedzia³a o co chodzi i czeka³a tylko na niego, poniewa¿ dosta³a praktycznie t± sam± wiadomo¶æ.
-Szybko, nie ma czasu. Musimy wyjechaæ z tego miasta jak najprêdzej.- powtarza³a to w ko³o, niby to do Max'a, niby do siebie. Razem udali na wskazane miejsce i tam spotkali ojca. Widaæ by³o na jego twarzy niepokój.
-Dobrze, ¿e jeste¶cie. Musze wam siê do czego¶ przyznaæ...- gdy ju¿ mia³ wyja¶niæ co siê sta³o, *boom* pad³y strza³y. Pad³ na ziemiê zalany krwi±.
-Uciekajcie...-To by³y ostatnie s³owa Adama. Nie trzeba by³o dwa razy powtarzaæ. Oboje rzucili siê w ty³. Max bieg³ tak szybko, ¿e jego rodzicielka zosta³a w tyle. Odwróci³ siê i nikogo tam ju¿ nie by³o. Sta³ w odleg³o¶ci 200 metrów od cia³a swojego ojca, który le¿a³ w plamie krwi. Matki nigdzie nie by³o. Zniknê³a jak kamieñ w wodzie. Podszed³ do cia³a Adama i patrzy³, nie mog±c wycisn±æ z siebie ani jednego d¼wiêku. Us³ysza³ ¶miechy i rozmowê w odleg³o¶ci nie wiêkszej ni¿ 10 metrów, która dochodzi³a zza krzaka.:
-Niez³y strza³ Juri. Zadanie skoñczone.
-A co robimy z ni±?
-¯yje. Zabieramy j± do zleceniodawcy. Kobiet nie zabijam.
-Ech Artem, ty i te twoje ¿elazne zasady. Dobra zwijamy siê.
-Co robimy z cia³em?
-Zostaw je, Yamasaki. Zdjêcie jako potwierdzenie zrobi³em, a drugi dowód we¼miemy ze sob±.- wskazuj±c palcem na kobietê.
Max wyjrza³ z za krzaków i zobaczy³ trzech postawnych mê¿czyzn, w czarnych uniformach bez naszywek oraz le¿±c± na ziemi, nieprzytomn± Adriannê. Przez przypadek nadepn±³ na ga³±¼ co zwróci³o ich uwagê. Zaczêli kierowaæ siê w jego stronê.
*Muszê wiaæ*- pomy¶la³.
Ucieka³ ile si³ w nogach, i tylko dziêki dobrej sprawno¶ci fizycznej uda³o mu siê dotrzeæ z powrotem do Rustboro. Od razu pobieg³ siê na posterunek policji i opowiedzia³ co siê sta³o. Funkcjonariusze znale¼li cia³o jego ojca, i parê dni pó¼niej go pochowano. Max jako, ¿e jest niepe³noletni zosta³ oddany rodzinie zastêpczej oraz by³ pod 24 godzinnym dozorem policji. Wiedzia³ jednak, ¿e musi uciec i znale¼æ sprawców oraz pom¶ciæ rodziców.
13. Pro¶by do MG - Troszkê kryminalna historia :) ?
14. Gra na lvl ? Tak
15. Gra na kase ? Tak

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 31 Sierpieñ 10, 00:47   

Pierwsze wra¿enie ?
A wiêc co¶ w stylu ,,Wow...''

Sam ju¿ nie wiem jak mam rozumieæ profesje Podró¿nik... ja takiego czego¶ nie mam x)

Znak szczególny.... w³osy ala Ichigo (Z Bleach'a), to mi siê podoba x]

Historia, powiem ci, ¿e mi³o mi siê czyta³o, mam nadziejê, ¿e nasza gra te¿ bêdzie taka ,,ciekawa'' - Przyjmujê ;P

A co mi tam ! Daruje sobie twoj± profesjê, gra jutro, tz. 31 sierpnia 2010

Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Afil 1 Wrzesieñ 10, 19:46, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Jabba 
Pewnie nie zna PokeMana
Jabba The Hut

Do³±czy³: 30 Sie 2010
Wys³any: 31 Sierpieñ 10, 09:42   

Pod podró¿nikiem mia³em na my¶li co¶ w stylu detektyw. Pustkê w g³owie mia³em i nie wiedzia³em jak tak± profesjê nazwaæ, bo to nie prywatny detektyw pracuj±cy dla ludzi, ale nie jest to trener, który chce zostaæ s³awny i zdobywaæ jakie¶ tam odznaki, a raczej prywatna osoba przemierzaj±ca ca³± krainie szukaj±c wskazówek na pytania, które sobie postawi³, nie chwal±c siê jaki jest jego prawdziwy cel, dlatego podaje siê po prostu za podró¿nika.

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 31 Sierpieñ 10, 22:38   

Nazwijmy to w³óczykij xD
Sorry, ale gry dzi¶ nie by³o z prostego powodu -> Jelitówka, czy jako¶ tak.. (Pewnie, jednodniówka)

Sygnatura użytkownika

Qiza 
Powoli siê wkrêca
Dawniej Sara =)

Do³±czy³a: 14 Lis 2009
Sk±d: Johto
Kontakt:
Wys³any: 20 Wrzesieñ 10, 21:02   

Ah, spróbuje, najwy¿ej mnie nie przyjmiesz xD .

1. Imiê/Nazwisko/Pseudonim - Sara Niko / Blue :)
2. Wiek - 17 lat :ninja: xD
3. P³eæ - D Z I E W C Z Y N A ^^
4. Rodzina - Sara posiada tylko rodziców, jej babcia i dziadek zginêli w wypadku poci±gowym xD :(
5. Wygl±d : Oto Sara, wybaczysz mi za to, ¿e twarz ? :*
5.1 Naturalny - Br±zowe, do¶æ krótkie w³osy, oczy piwne, jest do¶æ wysoka, dobrze zbudowana, ma³y nosieek (xD), no i nie wiem, nie spróchnia³e zêby xD .
5.2 Ubranie - Bia³a czapka z daszkiem, któr± zdobi bia³a PokeBall, praw± rêkê zdobi zegarek w kszta³cie PokeKulki, bluzka bia³o-¿ó³ta, z czarnymi, krótkimi rêkawkami, spodnie krótkie, czarne-¿ó³to-bia³e xD oraz butki pasuj±ce do kompletu, czyli butki koloru ¿ó³tego xD .
5.3 Znaki szczególne - Hmmmm, ma³a blizna na ramieniu
5.4 Rzeczy noszone przy sobie (Rnps) - Zestaw Ball Makera, podstawowe rzeczy trenera, scyzoryk, odtwarzacz mp4, Nintendo 3DS (xD), laptop i...i...i... hmmm... o ju¿ wiem!... Lina :) :D ^^
6. Cechy Charakteru - Mi³a, pogodna, waleczna, tolerancyjna, wytrwa³a :D
7. Profesja - Trener / Ball Maker :ninja:
8. Starter - Wybierz mi, ale jakiego fajnego i nie z 4 geny! xD
9. Region i miasto - Johto, New Bark Town :music:
10. Towarzysze - Ch³opak, ma na imiê Ryan Stone, jako ksywy u¿ywa Dylan, wygl±da tak, kwestie startera pozostawiam tobie, charakter wymy¶l, i ¿eby on by³ moim ch³opakiem w grze. ^^
11. Cel - Zostaæ mistrzem Pokemon, Byæ lepszym Ball Makerem od Kurta xD
12. Historia - Sara od zawsze by³a mi³a i pogodna, lecz zbyt wielu przyjació³ nie mia³a. Najpierw mieszka³a z rodzicami w regionie Kanto w Pallet Town, przeprowadzi³a siê do regionu Johto, do ma³ego miasteczka zwanym New Bark Town, przeprowadzi³a siê tam w wieku 14 lat. W New Bark Town bardzo czêsto odwiedza³a profesora Elm'a, pomaga³a mu przy Pokemon'ach i robi³a inne rzeczy. Pewnego dnia gdy by³a u profesora Elm'a, niespodziewanie profesor Elm zaproponowa³ jej wybranie swojego zawodu, spo¶ród tych czterech: Hodowca, Trener, Koordynator oraz Ball Maker. Sara zaryzykowa³a i wybra³a zawód Ball Maker'a, gdy¿ zna³a dobrze wszystkie trzy zawody, lecz chcia³a poznaæ inny zawód. Profesor Elm zadzwoni³ do pewnego staruszka. Dziadek podobno mia³ na imiê Kurt, i by³ Ball Maker'em. Profesor po chwili skoñczy³ rozmowê, a po oko³o 30 minutach, zjawi³ siê w laboratorium ten ca³y staruszek. Kurt powiedzia³ Sarze, ¿e nauczy j± robiæ PokeBall'e, co te¿ uczyni³, po kilku godzinach robienia Ball'a w koñcu Ball zosta³ gotowy. Kurt by³ zdziwiony, ¿e dziewczyna tak szybko nauczy³a siê robiæ Ball'e, powiedzia³ jej, ¿e bêdzie ¶wietnym Ball Maker'em. Powiedzia³ tak¿e, ¿e mogê ruszaæ w podró¿ jako Ball Maker oraz, ¿e zobaczy mnie jeszcze w Azalea Town. Gdy tylko to powiedzia³ wyszed³ z laboratorium. Elm powiedzia³ mi, ¿e mo¿e daæ mi startera, i tak siê sta³o. Wybra³am na startera wodnego Totodille'a. Gdy dosta³am startera po¿egna³am siê z profesorem Elm'em, oraz wysz³am z laboratorium. Gdy wysz³am z laboratorium posz³am do domu, aby spakowaæ plecak, i go spakowa³am. Po spakowaniu plecaka zapyta³am siê rodziców, czy mogê wyruszyæ w podró¿, a oni siê zgodzili, po ich zgodzie po¿egna³am siê z nimi, oraz wysz³am i zaczê³am kierowaæ siê do nastêpnego miasta.
13. Pro¶by do MG - Nie spotykaæ Pokemonów z 4 geny :no-wai:
14. Gra na lvl ? Nie :P O_o
15. Gra na kase ? Tak :D

Sygnatura użytkownika
||Moja Gra||
||Moja Sygnatura||

Go¶æ kliknij w jajka!

Piszê poprawnie po polsku.

Afil 
Lodowy Rycerz - Yay!

Kontakt:
Wys³any: 20 Wrzesieñ 10, 23:42   

8x xD
3x ^^
3x :D
2x :)
2x :ninja:
1x :music:
1x :(
1x :no-wai:
1x O_o
1x :*

Suma: 23 emotek.

Bijesz jakie¶ rekordy emotikon w zapisie? O.o
Ty powinna¶ wiedzieæ, ¿e masz u mnie wielkie plusy, ale jednak poproszê o lekk± poprawê zapisu, gdy¿ wcale mnie nie ,,zaintrygowa³''. Historia jaka¶ niemrawa i te emotki (Omg.... 23! <3), tylko o to chodzi, a potem zapraszam do gry! :D

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych