Min±³ tydzieñ od premiery wiêc:
Jak oceniacie t³umaczenie DA do Platyny PL?
Moje zdanie:6/5!
Teksty s± bardzo dobrze spolszczone ( prócz etykiet do jagód ale one tylko do pokazów siê przydaj± a w wersji 1.00 zostanie to naprawione), dzisiaj przed Crasher Wakiem ostatni Marynarz do mnie powiedzia³"Jestem hardkorem" XD! mistrzostwo!
Denerwuj± mnie tylko niektóre t³umaczenia ataku, dla tych którzy grali w FR PL i teraz przejd± na Platynê PL czeka niez³y mêtlik, gdy¿ niektóre ataki zmieniono z potrzeby miejsca na tekst. Ogólnie tylko to mnie denerwuje ale do³±czony spis ataków od DA jako¶ to ³agodzi.
Ogólnie, git jest!
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
T³umaczenie tekstu spoko,jak na razie nie zauwa¿y³em ¿adnych b³êdów oprócz, ¿e wiêkszo¶æ postaci ¿eñskich mówi jako ch³opak np.Wyzywaj± ciê bli¼niacy Liv & Liz czy jako¶ tak, ale tak niestety jest w angielskim i o ile siê nie mylê ma to byæ poprawione w wersji 1.0.Jeszcze wkurzaj± mnie nie które t³umaczenia ataków, ale wiem ¿e DA stara³ siê t³umaczyæ je tak ¿eby zajmowa³y jak najmniej miejsca.
Ogó³em Super 5/6!!
Sygnatura użytkownika
By Mr. Koper
,,A day without you is like a year without rain''
Matt Yuri
MG: Kojot
Poki: Snorunt, Koaruhie
Ostatnio zmieniony przez Titiz 17 Sierpieñ 10, 12:38, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
ogólnie wszystko super, tylko .....kurde nie wiem jak mam to nazwaæ ................................ no ten nie mogê siê przyzwyczaiæ do tych ataków, takie to dla mnie dziwne np. dlaczego nie tunel ?? lepiej brzmi, ale nie bêdê narzeka³ bo po pierwsze, ogólnie przet³umaczenie platyny to nie zwykle trudna rzecz, wiec niema pretensji, po drugie ja bym nie zrobi³ tego wszystkiego, a nawet polowy z tego w ci±gu roku, no i to tyle je¶li chodzi o przet³umaczenie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.