Zbyt pusto mi po stronach. Zbytnio siê nie narobi³e¶ tylko wklei³e¶ render, da³e¶ jaki¶ brush ( przypomina on mi jakiego¶ ;o) doda³e¶ 2 paski, zmieni³e¶ tryb warstwy z paskami na prze¼roczysty, da³e¶ linie po ¶rodku i napis. :o
Zbyt pusto mi po stronach. Zbytnio siê nie narobi³e¶ tylko wklei³e¶ render, da³e¶ jaki¶ brush ( przypomina on mi jakiego¶ ;o) doda³e¶ 2 paski, zmieni³e¶ tryb warstwy z paskami na prze¼roczysty, da³e¶ linie po ¶rodku i napis. :o
Ym... wiesz, ale nie powiniene¶ nic mówiæ... tylko siê pogr±¿y³e¶ -.-
A ja dam swoje przepakowane, ok. pó³tora tygodniowe dzie³o :
Wiem, render trochê zniszczony...
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
u¿ywaj photoshopa.
czytaj tutoriale.
rób ramki.
jednolite kolorki by siê przyda³y i nie chodzi mi tu o to, ¿e ca³a sygna jest w kolorku np czarnym i niebieskim, tylko, ¿e ogó³ sygny (ten a³tkam ca³y) niech bêdzie troszku nasycony w³a¶nie takim kolorkiem jednolic±cym ca³o¶æ.
Ale mi ramki nie pasuj±.... po co je robiæ ? :<
Przecie to nic nie daje... chyba ¿e wstawiasz kilka syng naraz, ale ja akurat zawsze zapisuje w formacie .xcf ¿eby mo¿na poprawiæ w razie potrzeby.
Poza tym, po jakiego mam pracowaæ w PhotoShopie ?
Wiem, ¿e mo¿na tam uzyskaæ ciekawsze efekty, ale Gimp jest darmowy, i jak dla mnie ³atwiejszy w obs³udze.
Co do tutoriali to ja próbujê na nich nie polegaæ, bo niedawno rozmawia³em z jednym kolesiem, który tylko i wy³±cznie polega³ na tutkach, a sam to nawet palcem nie kiwn±³.
Co do kolorów, to tak jako¶ mi wysz³o. A i ostatnio wjecha³ na mnie mg, bo mu mono kolory robi³em, to powiedzia³ abym co¶ ,,kolorowego'' zrobi³.
Co do twojej syngi to :
1. Nie lubiê ramek, a takie grube... mi troszku niszcz± efekt.
2. Fajny C4D, sk±d masz ? Chwila, to jest C4D ? xP
3. Dobra.... nie przyczepiê siê, bo jest to robota zawodowca x]
P.S.
W twojej syndze jest komenda [/you*] ? x)
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.