Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 2 Lipiec 10, 01:55
- Na obiad? Na pierwsze danie zupa pomidorowa, na drugie zapiekanka z serem, szynk± pieczarkami oraz spaghetti. Na deser lody waniliowe w polewie czekoladowej. Na popicie Coca - Cola. - Powiedzia³a twoja mama g³aszcz±c Riolu.
- Jaki od s³odki. - Doda³a po czym sama zaczê³a je¶æ. Twój Riolu te¿ by³ trochê g³odny. Twoja mama wsta³a wiêc i da³a mu trochê karmy dla pokemon'ów. Obiad by³ bardzo du¿y, twoja mama tylko zjad³a zapiekankê po czym odesz³a od sto³u.
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
- Mniam! - mówiê zajadaj±c pomidorow± i spaghetti. (które zreszt± uwielbiam... ) - Mamo, czy pamiêtasz czy mo¿e mamy jeszcze tego mojego sk³adaka w piwnicy? - pytam siê mamy, my¶l±c o rowerze. Kiedy¶ chyba mia³em taki rower... przynajmniej tak mi siê wydaje. Hmmm.... gdzie ja go mog³em daæ?
Wys³any: 17 Lipiec 10, 21:11
Sorki za brak odpisu, mia³em kilka spraw na g³owie
- Twój sk³adak? Co nie pamiêtasz. Ukradli ci wtedy sk³adaka, ukradli ci wtedy sk³adaka, dlatego kupi³am ci normalny rower, jest w piwnicy, tylko musisz nasmarowaæ ³añcuch bo mo¿e pêkn±æ. - Powiedzia³a twoja mama
- I tak na pewno go nie nasmaruje. - Pomy¶la³a po czym wrzuci³a brudny talerz do zmywarki. By³a godzina 18:00 ciemne chmury spowi³y na miastem, oby tylko nie pada³o. Twoja mama ubra³a siê w zmienne ciuchy i wysz³a, mówi±c co¶ o spotkaniu z kole¿ankami i ¿e jest w domu obok. Doda³a ¿e jak bêdziesz wychodzi³ to daj znaæ. Riolu wskoczy³ na krzes³o, po czym zwinnym ruchem wskoczy³ na stó³ i zwin±³ ci pulpecika ze spaghetti, zjadaj±c je z wielkim apetytem.
- Drrrr... - Zabrzmia³ telefon
Sygnatura użytkownika
- Odbiorê! - mówiê siêgaj±c po telefon. Wciskam klawisz po³±czenia.
Rower górski? Fajnie! Tylko gdzie ja da³em smar...
Czekam a¿ kto¶ siê odezwie w s³uchawce. Najwyra¼niej bez rezultatu.
- Halo? - mówiê. Kto to mo¿e dzwoniæ? KURCZÊ!
Ruszam w kierunku komody poszukuj±c smaru do ³añcucha. Je¶li gdzie¶ jest, to tylko w komodzie.
Wys³any: 18 Lipiec 10, 18:30
- Synek, powiedz mamie ¿e wrócê po dwudziestej pierwszej, - Powiedzia³ twój ojciec po czym siê roz³±czy³. Riolu jako m±dry pokemon, w tym samym czasie wskoczy³ do komody i zacz±³ szukaæ smaru, na twoje nieszczê¶cie ca³y siê ubrudzi³, po czym wyci±gn±³ to czego szuka³e¶ i po³o¿y³ na ziemie. Mia³e¶ po³owê roboty mniej, teraz tylko ³añcuch. Musia³e¶ wyk±paæ te¿ ma³ego niebieskiego brudasa, przecie¿ nie bêdzie chodzi³ po Shinnoh brudny. Zabrzmia³ dzwonek zegarka. Wybi³a godzina 19:00, dobranocka zaczê³a lecieæ, Teddiurs'y (co¶ a'la gumisie), ale przeciesz dobranocki s± dla dzieci.
Sygnatura użytkownika
Biorê smar od Riola, jego samego umieszczam na swoim ramieniu i ruszam do piwnicy gdzie zapewne jest rower. Sekundê... gdzie dok³adnie mo¿e byæ rower?
- Idê do piwnicy! - mówiê do mamy.
Kto to móg³ do cholery byæ? Co¶ mi tu nie pasuje!
Idê przez koryta¿, mijam inne pomieszczenia, schodzê po schodach, i bach, Stajê przed drzwiami piwniczymi. Otwieram je powoli, co oczywi¶cie powoduje skrzeczenie.
Piwnica jest zapewne ciemnym miejscem, wiêc wyci±gam mój (niezawodny) iPhone i uruchamiam latarkê. Wpatrujê siê w ciemno¶æ rozja¶nion± ¶wiat³em.
Wys³any: 21 Lipiec 10, 12:37
Przy ¶cianie sta³ piêkny (kolor sam wymy¶l ) rower i jego zardzewia³y ³añcuch. Riolu trochê siê ba³ tej ciemno¶ci, wskoczy³ ci na ramiê, po czym wtuli³ siê w ciebie i czeka³ co siê wydarzy. ¦wiat³o twojego iPhone rozja¶nia³ trochê ciemne zakamarki tego pomieszczenia, lecz mia³e¶ s³ab± bateriê. Lepiej szybko zrób co trzeba. Mia³e¶ 25% baterii.
- Synku ju¿ jestem. - Powiedzia³a twoja mama. Zauwa¿y³a ¼le od³o¿on± s³uchawkê telefonu.
- Kto¶ dzwoni³? - Dopyta³a , po czym zesz³a do ciebie zauwa¿aj±c ciemno¶æ i odbijaj±ce siê ¶wiat³o od ciebie. - Kurcze ¿arówka pad³a. - Pomy¶la³a.
Sygnatura użytkownika
- Ta, jaki¶ facet podszywa³ siê pod tatê... - mówiê lekkim g³osem smaruj±c ³añcuch. Jaki on zardzewia³y! Kiedy ja zd±¿y³em go tak zaniedbaæ?
Dobra, skoñczone...
Po robocie biorê rower i wnoszê go po piwinicznych schodach weso³o pogwizduj±c.
- Ja jadê z Riolem na przeja¿d¿kê, okej? - pytam siê mojej rodzicielki. Bo co mam innego zrobiæ, co?
Wys³any: 27 Lipiec 10, 08:03
- Dobrze synku, jed¼, tylko b±d¼ ostro¿ny. - Powiedzia³a twoja mama lekko zdziwiona faktem telefonu "od taty". Posz³a do kuchni, zrobi³a sobie kanapkê i w³±czy³a telewizor, w³asnie zaczyna³a siê telenowela Moda na Taurosa (odcinek 5100). Riolu popatrzy³ siê na ciebie, chcia³ siê przejechaæ, ale chyba nie w pokeball'u, w jakim¶ koszyku czy co¶.
- Tylko pamiêtaj, uwa¿aj na Riolu, i na siebie. - Doda³ jedz±c kanapkê z serem i ogl±daj± swój serialik
Sygnatura użytkownika
- Dobrze, to pa! - mówiê wyprowadzaj±c rower na dwór. Pieprzone telenowele...
- Riolu, mo¿esz siedzieæ w moim plecaku! Albo na kierownicy! - mówiê do futerkowego kumpla. (xD)
Teraz mo¿e pojadê.... do sklepu! O, w³a¶nie, do sklepu!
Kierujê rower w kierunku sklepu spo¿ywczego, na pewno jest jaki¶ w mie¶cie. Jazda rowerem zawsze sprawia³a mi przyjemno¶æ, no i sprawia teraz.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.