- Imiê,nazwisko/Ksywka
- Charakter postaci
- Starter
- Kraina
- Styl gry
- Czas gry
- Historia postaci
- Dodatki do gry
FAQ:
• Imiê, nazwisko oraz ksywkê wymy¶lasz, ¿adnych polskich brzmieñ, bo wylatujesz na pocz±tku
• Wiek nie musi byæ taki, jaki masz w rzeczywisto¶ci. Najlepiej to wiek od 13 do 20 lat
• Ufam, ¿e masz mózg, to chyba wiesz, co napisaæ w kolejnych dwóch punktach
• Upewnij siê, ¿e przeczyta³e¶ regulamin
• Sinnoh to ¶cierwo, obs³ugujê tylko te trzy krainy
• W stylu gry chodzi mi o to, czy to ma byæ levelowa, czy nielevelowa
• Czas gry dzieli siê na: przesz³o¶æ dalek±/blisk±, tera¼niejszo¶æ, przysz³o¶æ dalek±/blisk±. Czas "bliski" to maksymalnie 20 lat do przodu lub do ty³u. Daleki - od 20 w górê
• Historia to ma byæ historia ¿ycia, nie opis jednego/dwóch zdarzeñ
Przyjmê sze¶ciu ludków. Im szybciej, tym lepiej, bo mam konkurs w zanadrzu. Tylko taki niezapowiedziany, wiecie. Chyba. Bo jak nie...
- Imiê,nazwisko/Ksywka :Keny Johns
- Wygl±d postaci :
- Charakter postaci :Bardzo mi³y czasami nerwowy
- Starter :Turtwig
- Kraina :Sinnoh
- Styl gry : Trenerska
- Czas gry:Tera¼niejsza
- Historia postaci: Nazywam siê Keny Johns.Gdy mia³em 8 lat zaciekawi³y mnie pokemony.Dok³adnie siê im przygl±da³em i opracowywa³em wszystkie ich ruchy.Po 2 latach badañ pozna³em ich ¿ycie.Potem dowiedzia³em siê od przyjació³ ¿e w moim mie¶cie mieszka Pr.Rowan.Pomy¶la³em , ¿e móg³bym zostaæ trenerem i wyruszyæ w w³asn± przygodê z pokemonami.Poszed³em do domu spytaæ tatê i mamê czy mogê wyruszyæ w w³asn± drogê z pokami. Tata z mam± zgodzili siê ale mog³em wyruszyæ dopiero za 2 lata.Te 2 lata szybko minê³y i mia³em wielk± przygodê 5 miesiêcy przed odebraniem pokemona.W lesie niedaleko mojego domu wyl±dowa³a Rayquaza.Poszed³em do niej okaza³o siê, ¿e jest ranna.Wyleczy³em jej ranê i zaprzyja¼ni³em siê z ni±.Polecia³em z ni± do innego regionu zwanego hoenh.Bardzo podoba³a mi siê ta przygoda.Wróci³em do domu nad ranem dok³adnie o 5:30.Rayquaza odstawi³a mnie pod dom i odlecia³a , ale co¶ siê sta³o przy jej odlocie zosta³a z³apana w sieæ teamu magmy.
-Rayquaza-Krzykn±³em zdenerwowany
Nagle us³ysza³em g³osy
-Rozkaz wykonany cel zosta³ schwytany-Powiedzia³ jaki¶ cz³owiek z teamu magma
Musia³em co¶ zrobiæ wzi±³em nó¿ i obieg³em do sieci by j± rozci±æ ale nie powiod³o siê siatka by³a zrobiona z grubej liny, wiêc kaza³em Rayquezie u¿yæ jakiego¶ ataku co rozetnie line.Uda³o siê u¿y³a Hyper Beam i rozwali³a siatkê.Tak o to uwolni³em Rayquaza.Minê³o 5 miesiêcy i mia³em urodziny, obudzi³em siê i krzykn±³em
-Hura, dzi¶ moje urodziny-Powiedzia³em
Szybko zszed³em na dó³ czeka³ ju¿ na mnie tort i rodzina nawet przysz³a moja kole¿anka Eliza mia³a ona 9 lat i za rok te¿ mia³a dostaæ pokemona.Po spotkaniu urodzinowym pobieg³em do Pr.Oaka by dostaæ pokemona i ekwipunek potrzebny do wyruszenia.Gdy dotar³em do laboratorium zosta³ tylko mój ulubiony pokemon z trzech do wyboru Chimchar chêtnie go wzi±³em i resztê ekwipunku i wyszed³em z laboratorium tam czeka³a mama da³a mi plecak z jedzeniem i ubraniami. Po¿egna³em siê z ni± i ruszy³em.
- Dodatki do gry:Portfel i naszyjnik
Ostatnio zmieniony przez solecki000 13 Lipiec 10, 20:44, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Czas gry dzieli siê na: przesz³o¶æ dalek±/blisk±, tera¼niejszo¶æ, przysz³o¶æ dalek±/blisk±. Czas "bliski" to maksymalnie 20 lat do przodu lub do ty³u. Daleki - od 20 w górê.
Klasyczna pomy³ka, nie czyta³e¶ albo nie zrozumia³e¶. Tu masz do wyboru to, co napisa³em wy¿ej a nie, czy gra Ci siê ju¿ zaczê³a :P
Historia, nie oszukujmy siê - przeciêtna. Kulejesz nieco z interpunkcj±, ale to tak nie boli. Historia przewa¿y³a - odrzucam.
Jak chcesz to poprawiæ, zapraszam. Edytujesz swojego posta, poprawiasz historiê i dajesz mi znaæ na shoucie. I obaczymy.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.