POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
24 Maj 12, 16:35
Pan podrywacz, czy przygoda trenera? (ZAMKNIÊTE)
Autor Wiadomo¶æ
Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 12 Lipiec 10, 08:28   Pan podrywacz, czy przygoda trenera? (ZAMKNIÊTE)

Tak. Jeste¶ trenerem. Uda³o ci siê! Choæ nie do koñca.

W³a¶nie jedziesz w jakie¶ ciê¿arówce na zaszczytnym miejscu pasa¿era "na gapê". Czuæ tu zapachem stêchlizny i ogólnie jest nieprzyjemnie. Nie jest to twój najlepszy dzieñ, poniewa¿ chyba skrêci³e¶ kostkê, boli ciê g³owa, i nic nie jad³e¶. A poza tym zgubi³e¶ swoj± komórkê.

- Sciz! Sciz! - mówi cichutko twój Scizor. Nie, czekaj... SCIZOR?! JAK ON WYSZED£ Z POKEBALLA?! Przecie¿ to fizycznie niemo¿li... a nie, czekaj. Jest mo¿liwo¶æ rozwalenia Balla od ¶rodka. Ale jak siê potem wydosta³? Ah... niewa¿ne.

- Sciz! (Nakarm mnie!) - coraz g³o¶niej mówi Sciz. Nie d³ugo osi±gnie super-duper wysok± czêstotliwo¶æ, wiêc musisz go nakarmiæ, bo ciê znajd±! A z do¶wiadczenia wiesz, ¿e taki Pok jak Scizor mo¿e drzeæ siê i k³apaæ ca³y dzieñ.

A kto wie, co mo¿e komu¶ takiemu jak ty pó³ australijskiej mafii przemytników!

Ostatnio zmieniony przez Poxer 13 Lipiec 10, 15:45, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

QuerryPass 
Powoli siê wkrêca
ez life

Do³±czy³: 20 Kwi 2010
Sk±d: Gdañsk
Wys³any: 12 Lipiec 10, 09:06   

Sory ze bez polskich liter, ale jestem w niemczech i nie mam do nich dostepu :(
____________________________________________________________________________________

- Spokojnie Scizor, jak dojedziemy do miasta to kupie ci troche pokekarmy. - powiedzialem.

Jednak Scizor nie chcial przestac drzec sie, wiec dalem mu pol mojej bolki. Scizor po zjedzeniu usmiechnal sie i przestal krzyczec. Po tym schowalem Scizora do pokeballa i wlozylem go do kieszeni. Po okolo 1 godz. ujzalem miasto i postanowilem wysiasc. Wyjalem Scizora z pokeballa i razem wyszlismy z ciezarowki.

Jednak gdy wysiadlem zauwazylem, ze z tym miastem jest cos nie tak. Nikogo nie bylo na ulicach, zadnych samochodow... Postanowilem pojsc do PokeCenter spytac co sie dzieje....

Sygnatura użytkownika

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 12 Lipiec 10, 09:23   

Mam ci przypomnieæ, ¿e ty decydujesz tylko o tym co TY robisz? I czytaj regulamin! TYLKO W CZASIE TERA¬NIEJSZYM! :kapitanbomba:

W powietrzu unosi siê dym spalinowy, wiêc prawdopodobnie kto¶ tu musi byæ! Powiniene¶ siê rozejrzeæ w celu znalezienia ludzi. No, przecie¿ nie mogli znikn±æ, nie? Scizor zacz±³ biegaæ po ulicy bez ¿adnego celu. Pruje ile wlezie. Chyba spodoba³a mu siê ta nutka wolno¶ci.

Miasto jest takie... normalne. Nie wiadomo dlaczego, ale ka¿dy kto tu wchodzi, czuje siê bardzo dobrze. W pewnym momencie nad twoj± g³ow± przelatuj± Pidgey'e.

Nagle... GLEBUT! Sciz pada jak w zwolnionym têpie. Pada na ziemiê jak Fabregas na finale, a pod jego nogami le¿y jaka¶ paczka. We mgle s³abo widaæ, ale ma kszta³t sporego prostok±ta. Powiniene¶ to sprawdziæ, nie?

QuerryPass 
Powoli siê wkrêca
ez life

Wys³any: 12 Lipiec 10, 09:34   

Lol? I W PRZYSZLYM TEZ !!!

Tak, powninienem. Podnioslem paczke, jednak w tej mgle by nie bylo nic widac, wiec postanowilem ja otworzyc, gdy mgla popusci.

A tymczasem postanowilem rozejrzec sie po miescie za jakims sklepem, gdyz musze kupic karme dla Scizora i troche jedzenia dla siebie. Poszedlem wiec przed siebie droga, jednak przez mgle nic nie znalazlem... Jednak spostrzeglem, ze sklepy sa pozamykane...

Pochodzilem jeszcze troche z nadzieja ze znajde jakis sklep jednak nadaremno. Z niecierpliwosci postanowilem otworzyc paczke. Po rozerwaniu paczki zajrzalem do srodka, a w srodku byl....

Sygnatura użytkownika

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 12 Lipiec 10, 09:43   

Nowiutki Nintendo Dual Screen Lite w kolorze czystej czerwieni oraz kilka czarno-z³otych Balli i czerwony kamieñ. DS b³yszczy siê w s³oñcu, które nagle wyrwa³o siê z okowów chmur. Sciz oniemia³ z wra¿enia. Nagle z DS'a wypad³a karteczka.

Do szczê¶liwego znalazcy: zatrzymaj je sobie

No, ale fart! Stoisz tak i wpatrujesz siê w konsolkê cud-marzenie, gdy w oddali s³ychaæ wrzask. Wrzask... kobiety. Serce zaczyna ci biæ szybciej, a s³oñce pociemnia³o. Chyba przyda siê jaki¶ wybawca i jego Scizor!

- Sci! Sci! (to na pó³nocy!) - drze siê Sciz. Mo¿e ci pos³u¿yæ za psa goñczego, poniewa¿ wed³ug wiadomo¶ci z Dexa ma super-wêch.

QuerryPass 
Powoli siê wkrêca
ez life

Wys³any: 12 Lipiec 10, 09:57   

Mam pozwolenie :miau:
____________________________________________________________________________________

- OK, Scizor wywesz mi ta kobiete, szybko ! - powiedzialem ze stresem
- Sci ! Sci ! - powiedzial Scizor i pobiegl w kierunku polnocy.

Pobieglem za nim i ujrzalem kobiete, ktora stoi przy slupku i krzyczy na pomoc.Nie wiedzialem co robic, wiec zapytalem o co chodzi i odeszlem 2 kroki do tylu. Kobieta nie chciala mi odpowiedziec dlatego tez postanowilem ja potrzasnac, ale ona dalej stoi i krzyczy na pomoc... Pomyslalem ze to jakis psychopata i odeszlem...

Sygnatura użytkownika

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 12 Lipiec 10, 11:38   

Nie o takie co¶ mi chodzi³o. Ostatni raz.
- Sciiiii?! (Jaja sobie robisz? Szukamy!) - opierdziela ciê Scizor, dalej wêsz±c. Nagle polecia³ w szybkim têpie w kierunku krzaków. Pod±¿aj±c za nim, znalaz³e¶ siê w dziwnej jaskini, gdzie le¿y zwi±zana dziewczyna wielkiej piêkno¶ci. Mia³a ogromne, br±zowe oczy. (http://pokesho.com/img_chara/game2/i_rizumi.gif)
- Pomó¿ mi! - wrzeszczy.

QuerryPass 
Powoli siê wkrêca
ez life

Wys³any: 12 Lipiec 10, 12:40   

Aha...
_________________________________________________________________________________________

-Ok, czekaj juz Cie rozwiazuje ! - krzyknalem po czym przeszlem do czynu. Mialem problem z rozwazaniem slupla, jednak po chwili udalo mi sie rozwiazac slupel. Nagle poczulem ze cisnienie mi wzrasta... Milosc? -chyba tak....

- Choc najpierw uciekniemy z jaskini a potem pogadamy... Scizor biegnij za nami ! - powiedzialem, po czym zlapalem panne za reke i zaczalem biec...

Sygnatura użytkownika

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Kontakt:
Wys³any: 13 Lipiec 10, 15:44   

Nie wytrzymam!! Koniec gry, z reszt± zapomnia³em o tym, ¿e Scizor ma preevo.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: