Wiek: 29 Do³±czy³: 03 Lis 2008 Posty: 549 Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 2 Lipiec 10, 13:50
1. Bo Maron uwa¿a, ¿e to co jest dzie³em muzycznym (bo poniek±d jest), zalicza siê do dzie³ plastycznych. Po naszemu: bo nie rozumia³ co to jest SoK, albo bardzo mu siê nudzi³o.
2. O to pytaj Marona ; O.
Ja te¿, bo na PPS z deka nudno -.- Palne jak±¶ g³upotê, powyzywam PC, to mo¿e siê uda i bêdzie WAR~!
¯eby nie by³o domniemanego spamu...
Podkast jest bardzo fajny, mój g³osik wyst±pi³ nawet w drugim odcinku, chyba ¿e zrobimy od nowa to dopiero wyst±pi... (mam nadziejê).
@up - SoK 2 bêdzie niestety robiony jeszcze raz, ze wzglêdu na s³ab± jako¶æ i to, ¿e nic nie s³ychaæ je¶li chodzi o mnie i naszego go¶cia... Czyli by³oby jeszcze gorzej ni¿ za pierwszym razem, a powinno byæ lepiej.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.