Skoro nikt nic nie napisa³, bêdê pierwszy:
Nowa seria anime o pokach ju¿ oficjalnie zapowiedziana, nazwa :
Pocket Monsters Best Wishes!(ポケットモンスターベストウイッシュ) (Kieszonkowe Potwory Najlepsze ¯yczenia), pokazano dwie nowe postacie które zast±pi± Brocka/Dawn, poni¿ej wycineki z valhalii:
Dziewczyna jest podpisana jako Iris pok przypominaj±cy nietoperza Coromori, Mo¿na dostrzec wygl±d nowe wdzianka Satoshiego i Iris, widaæ te¿ kilka poków z pi±tej genki i kilka starterów, nistety, wyciek jest nieczytelny, ale wygll±d Asha i Iris idzie ujrzeæ. Co do anime, na nowy odcinek i walkê pomiêdzy Paulem i Barrym poczekamy dwa tygodnie.
A tu ma³y zwiastun nowego anime i kilka nowych scen z filmu 13:
http://www.youtube.com/wa...ayer_embedded#!
info by vall
A teraz z innej beki, poza info o V genie, pojawi³ siê nowy event Wi-Fi, mianowicie, mo¿emy zdobyæ Pikachu kubek w kubek takiego jak ma Satoshi w animcu(serialnie, pikachu z 1997,start anime) mo¿e byæ pobrany przez wszystkie gry których akcja toczy siê w IV generacji, czyli D/P/Plt/HG/SS. Jest on, a racej bêdzie rozdawany od 15 Lipca w japoñskich McDonaldach, ale do europy te¿ trafi za nied³ugo ;)
info by serebii.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Tak tylko wspomnê, ¿e nie jest pewne, czy zast±pi± Brocka. Dawn na pewno pójdzie w odstawkê ze wzglêdu na now± dziewczynê, ale ten go¶ciu równie dobrze mo¿e byæ rywalem.
Osobi¶cie nie podoba mi siê to. Na widok Iris mi siê ¿al robi tego serialu. Ja chcê z powrotem Misty.
W koñcu zast±pi± Brocka na kogo¶ innego!
Fajnie wygl±daj± bohaterowie nowej serii. I na pewno te Poki to s± evolki starterów, tylko zgadzam siê, ¿e evolka Pokabu jest na 100% za ma³a.
Twister, jakby¶ czyta³ valla, to by¶ wiedzia³, ¿e kilka tygodni temu napisa³ o tym jaki¶ facet od anime na blogu, a potem natychmiast go usuneli, bo to by³ wyciek bez jakiejkolwiek zgody.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.