Wiek: 29 Do³±czy³a: 05 Lis 2008 Posty: 1793 Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 19 Czerwiec 10, 17:10
*patrzy pó³przytomnie i nie jest pewna czy to sen*
Nie no spoko, tylko... Sk±d wzi±æ ataki Pokabu? I móg³by¶ wrzuciæ ponownie sprite'a, bo ja go nie widzê? A tak to czuj siê przyjêty, tylko daj grê zrobiæ w poniedzia³ek, ew. w ¶rodê... Mam masê roboty przy ocenach.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 21 Czerwiec 10, 14:51
Imiê i nazwisko/ksywka:Rassen Akimo // Byaku Wiek: 15 lat
Wygl±d: Profesja:Trener
Historia: Byakurai Akimo urodzi³ siê w piêknym miasteczku znanym wszystkim pod nazw± Pallet Town. Tam od ma³ego szkoli³ siê w szkole pokemon by w swoje 10 urodziny wyruszyæ w podró¿ po regionie Kanto. By³ najlepszy uczniem w klasie, przez co ludzie go prze¶ladowali dopóki nie skoñczy³ szko³y. Pewnego dnia miasteczko zaatakowa³ dziki pokemon: Dragonite, rozwali³ bym on ca³e miasto, lecz Byakurai znaj±c typ przeciwnika wyci±gn±³ z szafki pokemon'a o typie lodowym i pokona³ go, przez co zyska³ szacunek ludzi z miasta. Od tego czasu, mia³ du¿o przyjació³. Gdy nadszed³ dzieñ, w którym wreszcie móg³ wyj¶æ spod opieki matki, tam prze straszny wypadek, jakim by³ st³uczka auta z drzewem, zosta³a kalek±. Jej syn musia³ siê od tego czasu ni± opiekowaæ. Ci±gle my¶la³ o podro¿y, lecz nie mówi³ o tym przy mamie, gdy¿ nie chcia³ jej smuciæ. Gdy nadesz³y jego piêtnaste urodziny.
-Synku. Zawo³a³a mama Byakurai'a.
-Tak mamo? Zapyta³ jej syn
Szybko przyszed³ do kuchni gdzie ju¿ czeka³a jego matka. Usiad³ na krze¶le i czeka³.
-Jako ¿e czujê siê ju¿ coraz lepiej, mo¿esz wyruszyæ w swoj± wymarzon± podró¿. Powiedzia³a Harishia. Odwróci³a siê, nie chcia³aby syn widzia³ jak p³acze. Przetar³a oczy, by nie widaæ by³o ³ez, po czym zwróci³a siê do niego.
-Profesor Oak ju¿ na ciebie czeka, id¼ do niego.
Jak jego matka chcia³a tak zrobi³. Szybko wybieg³ z domu, wbieg³ na schody, które prowadzi³o do laboratorium Samuela Oak'a.
-O witaj Byakurai, widzê, ¿e siê zdecydowa³e¶. Za¶mia³ siê Oak pokazuj±c mu laboratorium. Po czym skierowa³ go w stronê trzech pokeball'i.
Na ka¿dym pokeball'u by³o napisane imiê danego pokemon'a. Akimo od razu spojrza³ na ten z napisem Charmander.
-Tak, wiêc chcesz z nim podró¿owaæ? Zapyta³ Oak.
-Tak. Odpowiedzia³ krótko Byakurai podnosz±c z biurka pokeball.
-We¼ te¿ ten pokedex. Doda³ Oak.
Byakurai wzi±³ to, co mu da³ Oak, po czym wyszed³ z laboratorium ze swoim pierwszy pokemon'em.
Charakter:Uczuciowy, ³atwo go mo¿na zraniæ. £atwo siê zakochuje, dusza towarzystwa, mi³y, rozgadany
Towarzystwo: tak dziewczyna o imienia Bella (mo¿e nawet moja dziewczyna,ale tak dopiero w pó¼niejszych etapach rozgrywki
Starter:Charmander
Kraina, miasto:Isshu , a na serio Kanto
Styl gry: Levelowy humorek: gra ma byæ humorystyczna
Pro¶by:
1.Chcia³bym z³apaæ Pikachu i go ewoluowaæ
2.Móg³bym posiadaæ mp4?
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Kontakt:
Wys³any: 21 Czerwiec 10, 15:04
Nie no, spoko, ale gra w ¶rodê, ew. w czwartek lub pi±tek Przyjêty, teraz ¿adnych trenerów, bo siê w¶cieknê i zaduszê
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Historia: W³adek od urodzenia interesowa³ siê krymina³ami. Od dziecka marzy³ byæ policjantem lub detektywem, nic dziwnego ¿e ju¿ od 15 roku ¿ycia zacz±³ byæ detektywem. Pracowa³ ju¿ tu od dwóch lat, a mia³ dopiero siedem zg³oszeñ. Cztery kradzie¿e, jedno pobicie i dwa zaginiêcia. Wszystkie jego sprawy uda³o mu siê rozwi±zaæ. Lecz on pragn±³ rozwi±zaæ co¶ powa¿niejszego, a mianowicie morderstwo. W g³êbi duszy zawsze chcia³ rozwi±zaæ morderstwo. Wiêc gdy wczoraj zg³osi³a siê do niego kobieta. By³a ona w ¶rednim wieku, mi³a lecz bardzo smutna. Powiedzia³a ¿e jej syn zagin±³. Syn mia³ na imiê Tadek, mia³ dziewiêæ lat i by³ adoptowany. Postanowi³ razem ze swym hoppipem rozwi±zaæ t± sprawê.
Charakter: W³adek jest mi³y, weso³y i kole¿eñski, ¿art tak naprawdê W³adek jest tajemniczy. Nigdy nie wyra¿a g³o¶no swych my¶li. Jest on mimo tego uprzejmy i mi³y. Lubi ¿artowaæ, chyba ¿e jest bardzo zajêty jak±¶ trudn± sprawê.
Towarzystwo: tak, Mela Grondona, kole¿anka, zbiera dla niego informacje o ró¿nych rzeczach
Kontakt:
Wys³any: 23 Czerwiec 10, 10:11
Nie... Od czasu zapisu do Blue nic siê nie zmieni³e¶ Przeanalizuj zg³oszenie i porównaj je do zapisów jakie panuj± na innych PBFach, np. na Xipogu Nie przyjmujê...
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
Imiê Nazwisko/Ksywka : Martin Staines
Profesja : Chcia³bym byæ Koordynatorem i hodowc± oaz bardaczem
Starter :Chikorita lub Cindaquil
Opis Postaci :Wygl±d: Szatyn z piwnymi oczami, szczup³y, w zielonej koszulce i czarn± kamizelk±, spodnie za kolana w kratê, z przewieszona torb±.
Charakter:Mi³y, pomocny, trochê nie¶mia³y, czasem zwariowany, bywa ostro zakrêcony i wrdny, d±¿±cy do celu
Historia : Martin Mieszka razem z mam± i ciotk± w mie¶cie New Bark Town w regionie Jotho. Jego Ojciec jest znanym podró¿nikiem i obserwatorem pokemon ci±gle wyjedza do innych miasta a nawet regionów na pomoc w badaniu i obserwacji pokemonów.Ch³opiec pomaga w domu mamie i ciotce w opiece nad zranionymi pokemonami - one skonczy³y szko³ê pielêgniarstwa pokemon, dziêki temu posiada spor± wiedzê na ich temat. Ch³opiec od dawna marzy o wyruszeniu w podro¿ i wygrania Wielkiego Festowalu w lidze Jotho oraz w innych regionach. Za wygrane pieni±dze chce on wynaj±æ pomoc dla ciotki i mamy, aby nie musia³y tyle pracowaæ gdy¿ s± ju¿ starsze i musz± du¿o odpoczywaæ z powodu choroby oraz bardzo chcia³by udowodniæ grupie pewnych dzieciaków z jego miasta ¿e jest bardzo silny, poniewa¿ w jego mie¶cie jest banda ch³opaków kórzy s± ju¿ dawno w podró¿y po regionie. Chce on ich spotkaæ zawalczyæ i pokazaæ na co go staæ. W podró¿ zdecydowa³ siê wyruszyæ tak pó¼no, powniewarz musia³ pomagaæ mamie i ciotce, a teraz maj± mniej pracy wiec jest okazja...
Styl gry : bez levelów
Kraina, Miasto/ Co¶ jeszcze : New Bark Town - Jotho
Towarzystwo:Tak
Cel: Wygranie Wielkiego festowalu Pokemon i zniszczenie ka¿dego z jego wrogów na drodze oraz zdobycie pieniedzy na pomoc dla ciotki i mamy
Pro¶by do MG : Moj± pro¶b± jest to aby pokemony nie dostawa³y ataków pokoleji jak w grach tylko losowo jak w anime oraz proszê o przyjêcie ;)
Pozdrawiam
Kontakt:
Wys³any: 24 Czerwiec 10, 15:08
piecka21 napisa³/a:
oraz proszê o przyjêcie ;)
A jak my¶lisz? To zale¿y, czy zechcia³by¶ poczekaæ do poniedzia³ku na grê, bo muszê jeszcze zrobiæ grê Byakowi...
Przyjêty
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
Historia:
Nicolas przez 3 lata by³ liderem w regionie Skapol'u (gra Pkmn Time/Space), po tych kilku latach postanowi³ odpocz±æ od wiecznej pogoni za doskona³o¶ci± i dorównaniem poziomowi innych liderów. Pod koniec zesz³ego roku wyda³ ostatni± Odznakê £zy i postanowi³ za³o¿yæ PokeFarmê tysi±ce kilometrów od domu - w Johto - krainie pe³nej tajemnic i wyzwañ. By³ wodnym liderem, wiêc musia³ u¿ywaæ g³ównie wodnych pokemonów, chocia¿ fascynuje siê g³ównie ro¶linnymi. Teraz pozostawi³ wszystkie Pokemony w Shinto i zabra³ ze sob± wyklutego przed kilkoma dniami Budew, samca, o wyrazistym kolorze pêdu, który zwiastuje piêkne ró¿e trzymane przez Roseliê, a nastêpnie przez cel Nicolasa - Roserade.
Charakter:
Pogodny, wytrwale d±¿y do celu, ¼le znosi przegran±.
Towarzystwo:
NIE
Starter:
Samiec
Kraina, miasto:
Jotho. Farma na skarpie, u stóp której znajduje siê okolica/jezioro Lake of Rage.
Styl gry:
Nie levelowy. A zbyt hepi "humorkiem" proszê mnie nie denerwowaæ Bo ów takiego nienawidzê ;O
Pro¶by:
Chcê mieæ farmê w okolicy Lake of Rage. Tam te¿ chcê zacz±æ przygodê.
Kontakt:
Wys³any: 28 Czerwiec 10, 17:29
Te¿ nie lubiê humorku A odpowied¼ chyba znasz Przyjêty, tylko zaczekaj, a¿ zrobiê t± grê dla piecki21 i odpis dla Byaka ...
Teraz proszê o jakiego detektywa, koordynatora lub z³ego... I zero Jotho Mo¿e teraz kto¶ z Sinnoh?
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Cytat:
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.