ok, jak wiecie pomagam na forum i poza nim na gg i mailu.
jedna "klientka" ma problem a ja go nie umiem rozwi±zaæ, chcia³a siê zarjestrowaæ ale z jakiego¶ powodu nie mo¿e wiêc pisze za ni±:
Jak zbreedowaæ poochyenê tak, ¿eby zna³ Ice Fang?
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
ojciec musi byæ jednym z tych poków: Snubbull, Granbull, Arbok, Piloswine, Mamoswine, Snorunt, Glalie, Walrein, Exploud, Floatzel, Hippowdon, Glaceon i musi znaæ owy atak (przynajmniej tako¿ mi sie wydaje).
Proszê bardzo:
Jako samicê bierzemy pokemona którego chcemy uzyskaæ. W tym wypadku Poochyena.
Sprawdzamy na serebii czy pokemon uczy siê tego ataku:
Okazuje siê ze tak! Na siódmym miejscu mamy Ice Fang.
Teraz tylko sprawdzamy z jakim pokemonem znaj±cym Ice Fang rozmna¿a siê Poochyena.
W naszym wypadku s± to: Rhyperior, Granbull, Mawile, Manectric, Luxray i ich preewolucje.
Po sprawdzeniu: Wszystkie to poki poza jednym ucz± siê tego ataku przez breeding.
Tylko Snubbull i Granbull ucz± siê go w normalnych warunkach. Znaczy z po¶wiêceniem Heart Scale.
Okej.
A wiêc podsumowujemy:
Kole¿anka daje:
Samica Poochyeny/Mightyeny z samcem Snubbulla/Granbulla.
Najpro¶ciej.
Uff.
rahuane, powiedz mi, czy naprawdê jeste¶ taki ,¿e muszê ci wszystko pokazywaæ?
ROZMOWA ZE WCZORAJSZEGO GG Z MOJ¡ KLIENTK¡ ( za³±cznik ) a nasza kole¿ank,a poniewa¿ jej mnie nie by³o, a mia³em jej napisaæ co odpisali¶cie, napisa³a pytanie o nauczenie Grandbula Ice Fang'a tutaj:
//Nie mog³em siê powstrzymaæ! "Klientkê" cz³owieku, co¶ ty taki fachowy?// Maron
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez Maron 23 Czerwiec 10, 14:19, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Jeste¶ naprawdê takim bezmózgowcem, ¿e muszê ci t³umaczyæ to co napisa³em czy po prostu napisaæ ci dlaczego w³a¶nie te screeny to rozmowa twoja z samym sob± przez 2 gg? Chcesz argumenty? Proszê bardzo!
Widaæ, ¿e ta twoja "klientka" napisa³a do Ciebie po raz pierwszy, numer mia³a oczywi¶cie z PokeCollectu taa? I napisa³a do ciebie tylko raz, po to by siê spytaæ o durnego Ice Fanga? Nie mo¿esz po prostu napisaæ, ¿e jeste¶ debil i nie wiesz co to egg moves? Boli dupka? Bo przecie¿ jeste¶ mistrzem gier na kodach, chcesz to ci PokeSava jakiego¶ znajdê, w jak± gierkê grasz? I nie t³umacz siê, bo winny siê t³umaczy. Rozumiem, ¿e na PC s± takie przyg³upy, ¿e wierz± w ka¿d± bajeczkê ale nie têdy droga cz³owieku. Wyjd¼ na dwór .
Po co sobie wys³a³e¶ tego buziaka? Nie masz jak siê dowarto¶ciowywaæ?
Sprawd¼ kto¶ IP tego rogera bo mi to multikontem ¶mierdzi.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.