Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 21 Czerwiec 10, 12:09
A by³o na odwrót Riolu widz±c ¿e twoja rêka zbli¿a siê do jego g³owy podskoczy³ i otworzy³ buziê w celu jej ugryzienia, brakowa³o mu tylko kilku centymetrów, a¿ wreszcie dotar³ i ugryz³ to co chcia³ ugry¼æ.
- Riolu zachowuj siê, to twój trener i masz go szanowaæ tak jak on szanuje ciebie. - Powiedzia³ profesor Rowan trzymaj±c w rêku co¶ podobnego do Nintendo ds.
- O to wasze nowe pokedex'y ró¿owy dla ciebie a czerwone dla was. - Doda³ wrêczaj±c wam nowe przedmioty.
- Ale to nie wszystko, jak zawsze nowi trenerzy otrzymuj± od nas po 5 pokeball'i na start i pamiêtajcie mo¿ecie mieæ tylko 6 pokemonów. - Doda³a Down
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
- Ale w sensie, ¿e przy sobie? - mówiê z lekkim przestrachem. - Przecie¿ istniej± specjalne Boxy do przechowywania Pokemonów! -Przecie¿ 6 Pokemonów to ma³o! W pewnym sensie. Ale¿ ten Riolu ma zaciêty charakter. To widaæ. Szkoda, ¿e jest a¿ tak przyjacielski, jak to sobie go wyobra¿a³em. W tych ma³ych r±czkach tkwi wielka si³a....
Wys³any: 21 Czerwiec 10, 14:41
- Box, boxem. Boxów masz dwadzie¶cia, do ka¿dego zmie¶ci siê trzydzie¶ci pokemonów. Doda³ profesor Rowan poprawiaj±c Down. Ta natomiast wysz³a z laboratorium, a za ni± Turtwig.
- O ju¿ 15:40 muszê i¶æ. Powiedzia³ Rowan ubieraj±c p³aszcz koloru br±zowego z dodatkiem czarnego.
- No id¼cie zamykam laboratorium. Doda³ wychodz±c
Sygnatura użytkownika
- Dobrze! I bardzo dziêkujemy za to wszystko! - mówiê.
- No, to ja muszê znikaæ! - dodajê do moich znajomych znikaj±c we drzwiach. Zawracam Riola do Balla i biegnê migiem w kierunku Jubilife. Mknê niczym jaki¶ Stru¶ Pêdziwiatr, my¶l±c o obiedzie.... I o Riolu. Czy jest jaki¶ sposób, aby Riolu sta³ siê bardziej przyjazny? Mo¿e Friend Ball?
Wys³any: 21 Czerwiec 10, 15:08
By³a ju¿ 15:50 by³e¶ blisko swojego miasta. Zauwa¿ywszy strumyk pomy¶la³e¶ o tej cudownej scence która mia³a miejsce godzinê temu, nagle niespodziewanie Riolu wyskoczy³ z pokeball'a. Popatrzy³ na ciebie swoimi oczkami po czym u¶miechn±³ siê swoj± buzi± i wskaza³ na twoj± rêkê
- Riolu chyba chce by¶ go pog³aska³. Powiedzia³a Bella co by³o dziwne gdy¿ jeszcze kilka minut temu jej i jej brata nie by³o tutaj.
Sygnatura użytkownika
Kucam i wyci±gam rêkê w stronê Riolu. Zaczynam go g³askaæ. Wygl±da tak... ³adnie, ¿e a¿ bierze mnie ochota, aby go naszkicowaæ... Ale to potem... Tak w sumie, to co tu robi Bella? Nie za szybko tu dosz³a? Sekundê, ile zajmie mi doj¶cie do domu? Mama nie lubi jak cz³owiek siê spó¼nia, a obiad prawdopodobnie bêdzie smaczny. TFU! NA PEWNO!
Wys³any: 21 Czerwiec 10, 15:24
- No bo ja ten teges chce siê zapytaæ czy ja i Greg mo¿emy siê do³±czyæ do twojej podró¿y. - Zapyta³a Bella od razu. Riolu bez pytania wskoczy³ ci na ramiê, widaæ trochê ciê polubi³.
- Bella, czemu tak od razu pytasz? - Zapyta³ Greg, lekko zdziwiony jej szybk± decyzj±. - Przyciesz ustalali¶my ¿e trochê pó¼niej siê zapytasz? Doda³ szybko.
- No sorki, sorki. - Powiedzia³a Bella patrz±c na ciebie .
Sygnatura użytkownika
- Yyyy... wiecie co? Mo¿e potem? ¦pieszê siê nieco! - mówiê znikaj±c na drodze z Riolem na ramieniu. Fiu... mo¿na by za³atwiæ jaki¶ rower... - Dobra, Riolu. Mam nadziejê, ¿e ci siê u mnie spodoba w domu itp. - mówiê do Riola kieruj±c siê prosto na dom. Wyjmujê iPhone'a i w³±czam prêdko¶ciomierz.
Wys³any: 21 Czerwiec 10, 21:26
Dom by³ ju¿ tusz tusz, ju¿ by³o widaæ zarysy miasta. Mama sta³a przed domem czekaj±c na ciebie.
- Czyli jest nadzieja? - Zapyta³a Bella s³odkim wzrokiem ciesz±c siê jak ma³e dziecko.
- Opanuj siê dziewczyno. - Powiedzia³ Greg po czym zatrzyma³ na chwilê swoj± siostrê, ta stanê³a na chwilê po czym wróci³a siê do brata
Sygnatura użytkownika
- Jest... do zobaczenia! - mówiê i biegnê do domu. Mijam kilka domów i ju¿ widzê obraz dobrze mi znany. DOM!
- Cze¶æ mamo, poznaj Riola... - mówiê do mamy pokazuj±c stworka siedz±cego mi na ramieniu. Mo¿e jej siê spodoba? A mo¿e nie? Dobra.
- Co na obiad? - pytam zdyszany.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.