Po pierwsze primo, co to Bullet Speed?
Po drugie, wbijaj do Celadon. Bierz w ciemno Growlitha.
Wywal nidusia, po co Ci on?
Dugtrio wstaw. Mistrz na wszystko.
Z³ap Magikarpia i wyewoluuj na Gyaradosa. Zabójczo dobry.
Ostatni mo¿e byæ byle kto. Fajny jest taki Gengar, czy Alakazam :d. Jak nie chcesz bawiæ siê tradem, Kadabra starczy.
Ja osobiscie polecam co innego, mianowicie Geodude>Graveler>Golem
bardzo sie przydaje zwlaszcza ze ma earthquake (nie wiem jak sie pisze) poza tym mozesz zamiast gayardosa zlapac poliwaga i go ewoluowac (mniej expa na lvl) a tak jak kolega Up podpowiada, op³aci siê Huntera capn±æ, duzo daje, i naucz go psychic.
I've lol'd.
Czy ty nie orientujesz siê, ¿e Golem ma x4 weak na wodê i trawê, a do tego zar±bi¶cie nieu¿yteczny sp. defense? Cienias.
Gyarados to morderca wszystkiego. Co z tego ¿e Poliwag ma mniejszy czas treningu? Ilo¶æ czy jako¶æ? Gyarados. Killer.
Po pierwsze primo, co to Bullet Speed?
Po drugie, wbijaj do Celadon. Bierz w ciemno Growlitha.
Wywal nidusia, po co Ci on?
Dugtrio wstaw. Mistrz na wszystko.
Z³ap Magikarpia i wyewoluuj na Gyaradosa. Zabójczo dobry.
Ostatni mo¿e byæ byle kto. Fajny jest taki Gengar, czy Alakazam :d. Jak nie chcesz bawiæ siê tradem, Kadabra starczy.
Nidoking byæ dobry. Zw³aszcza na HM'y, poniewa¿ mo¿e surfa, strenga, rock smasha, cuta.
Nidoking byæ dobry. Zw³aszcza na HM'y, poniewa¿ mo¿e surfa, strenga, rock smasha, cuta.
Jak ³adnie piszesz po polskiemu
Na HM i w ogóle to dobry jest Lapras - Surf, Strenght, Rock Smash i Waterfall (tylko szkoda tych wszystkich wra¿liwo¶ci ) - ale do niego jeszcze daleko
Sygnatura użytkownika
Nowi userzy to spamerzy,
¦redni userzy to lamerzy,
a Starzy userzy to szpanerzy,
Czyli normalny jest tylko Henio by QuerryPass
Jak ³adnie piszesz po polskiemu
Na HM i w ogóle to dobry jest Lapras - Surf, Strenght, Rock Smash i Waterfall (tylko szkoda tych wszystkich wra¿liwo¶ci ) - ale do niego jeszcze daleko
No ja prawid³owo pisaæ po polskiemu. Lapras te¿ byæ dobry, ale ja uwa¿aæ ¿e nidoking byæ lepszy.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.