1. Imiê, nazwisko, pseudonim Patryk Cyplik
2. Wiek <mo¿e byæ wymy¶lony> 14 lat
3. Wygl±d <mo¿e byæ obrazek> ok.175 cm wzrostu, szczup³y, takie d³u¿sze w³osy o kolorze br±zowo, rudo blond, ubrany w d¿insy i bluzkê z d³ugim rêkawem
4. Charakter <jacy jeste¶cie> mi³y, szczery (czasem a¿ do bólu), wra¿liwy, romantyczny, zabawny
5. Historia <tu musicie siê wysiliæ, ma byæ minimum 10 zdañ, albo 3 pe³ne linijki Pewnego dnia poszed³em do taty, poniewa¿ mia³ do mnie sprawê. Mianowicie, chcia³ podarowaæ mi swoje stare pude³ko na odznaki. Zawsze chcia³em byæ trenerem, a dzisiaj w³a¶nie mia³em pój¶æ do profesora po Pokemona i wyruszyæ w swoj± podró¿.Po drodze do pokoju ojca, mija³em salon, w którym aktualnie by³ w³±czony telewizor. Lecia³y w nim jakie¶ zawody. Zawo³a³em mamê, by wyja¶ni³a mi co to takiego. Mama opowiedzia³a mi, ¿e to s± pokazy i wyja¶ni³a mi o co w nich chodzi. Bardzo mi siê spodoba³o to, ¿e Pokemony nie walcz± na si³ê, tylko na wydobywaj±ce siê z ich wnêtrza piêkno. Postanowi³em wiêc zostaæ Super Koordynatorem. Mamcia powiedzia³a, ¿e mój dziadek te¿ by³ koordynatorem. Da³a mi jego stary, ale nadal do¶æ modny strój i pude³ko na wst±¿ki. Kostium po dziadku bardzo mi siê spodoba³. By³y to eleganckie, a zarówno lu¼ne spodnie z przewiewn± i schludn± bluzk± do kompletu. Bardzo podziêkowa³em mamie i poszed³em przygotowywaæ siê do podró¿y.
6. Profesja <trener, koordynator, hodowca, fotograf, mo¿e byæ co¶ waszego, ale od razu mówiê, ¿e nie przyjmê z³odzieja, bo takich gier nie potrafiê prowadziæ> koordynator
7. Starter Bulbasaur
8. Region/Miasto Kanto/Alabastia
9. Cel <co chcecie zrobiæ> z³apaæ Caterpie i wyewoluowaæ, przej¶æ z Bulbasaurem niewyewoluowanym ca³y ¶wiat (wszystkie regiony po kolei), z³apaæ Scythera, Tangelê, Woobufeta i Skarmory, zostaæ Super Koordynatorem, zobaczyæ wszystkie legendy
10. Gra <levelowa/nie levelowa> nlvl
11. Pro¶by do mnie <nie za wiele i nie typu "Pozwól mi z³apaæ Giratinê i Shaymina" 1.nazwy miast i ataków po polsku ¿eby by³y,
2.nie mieszane regiony (jak jestem w Johto, to s± Poki z Johto i Kanto, nie ma z Hoenn i Sinnoh)
3.jaki¶ towarzysz ¿eby by³, kolega
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.