POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
25 Maj 12, 05:49
Zapisy
Autor Wiadomo¶æ
James18 
Powoli siê wkrêca
James18

Do³±czy³: 15 Lis 2009
Sk±d: z Be³chatowa
Kontakt:
Wys³any: 17 Kwiecieñ 10, 10:05   Zapisy

Tu poni¿ej jest formularz do zapisów. Na pocz±tek mam 5 miejsc, potem mo¿e j± zwiêkszê

Cytat:
1. Imiê, nazwisko, pseudonim
2. Wiek <mo¿e byæ wymy¶lony>
3. Wygl±d <mo¿e byæ obrazek>
4. Charakter <jacy jeste¶cie>
5. Historia <tu musicie siê wysiliæ, ma byæ minimum 10 zdañ, albo 3 pe³ne linijki
6. Profesja <trener, koordynator, hodowca, fotograf, mo¿e byæ co¶ waszego, ale od razu mówiê, ¿e nie przyjmê z³odzieja, bo takich gier nie potrafiê prowadziæ>
7. Starter
8. Region/Miasto
9. Cel <co chcecie zrobiæ>
10. Gra <levelowa/nie levelowa>
11. Pro¶by do mnie <nie za wiele i nie typu "Pozwól mi z³apaæ Giratinê i Shaymina"

Jeszcze jedno. Proszê, aby¶cie mieli normalne sygnatury PBFowe w sygnaturach. Nie mam zamiaru robiæ jakich¶ tematów.

To chyba na tyle. Zapisujcie siê, a je¶li siê zadowolê, to was PRZYJMÊ.

Sygnatura użytkownika

Ostatnio zmieniony przez James18 1 Maj 10, 11:46, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 17 Kwiecieñ 10, 14:00   

Imiê: Rayan Carl
P³eæ: Mê¿czyzna
Wygl±d:
Charakter: Sympatyczny, aczkolwiek dyskutant. Kole¿eñski, aczkolwiek czasem potrafi dokopaæ ludziom. Szczery do bólu, wieczny leñ i ¶pioch. Troskliwy, nieco zwariowany (ale pozytywnie). Ma poczucie humoru.
Historia: Tutaj mo¿na by waln±æ tekst, ¿e ma³y Rayan poszed³ do profesora £o³ka i dosta³ Sk³irtela. Ale nie, bo wygl±da³o to nieco inaczej. Otó¿ piêknego, lipcowego dnia ch³opak mia³ urodziny (czternaste). Wbrew pozorom nie dosta³ w prezencie ¿adnego poksa, lecz swój wymarzony must-have od wielu, wielu lat... Mowa tu oczywi¶cie o gitarze. Bialutka gitara z nut± ciemniejszej bieli po³yskuj±ca w s³oñcu od dzieciñstwa by³a jego marzeniem. Wcze¶niej æwiczy³ na Guitar Hero, ale jako¶ wola³ realny instrument. A, by³bym zapomnia³. Sprzêt by³ elektroniczny.
Z braku innych zajêæ, Rayan postanowi³ wyj¶æ w okolice Route 102 (jeszcze za Oldale), aby nieco poæwiczyæ zdolno¶ci artystyczne. (chcia³ sprawdziæ, czy poksy uciekn± w trakcie niemi³osiernego jazgotu, czy bêd± kulturalnie s³uchaæ). Na drodze napotka³ Electrika, który porwa³ mu gitarê, do tego na³adowa³ j± elektryczno¶ci±. Na szczê¶cie instrument nie spiek³ siê, jedynie nieco zaostrzy³ swoje i tak ju¿ ciê¿kie brzmienie. Mimo wszystko ch³opak by³ wprost w¶ciek³y na pieska. Mo¿e nic by siê dalej nie dzia³o, gdyby po drodze ma³ego psiaka nie zaczepi³a dwójka Seviperów, która a¿ prosi³a siê o solidne lanie. Oczywi¶cie Rayan nie mia³ ani poksa, ani ¿adnych gad¿etów. Jego jedynym ekwipunkiem by³a gitara.
Nie my¶l±c d³ugo oraz przypominaj±c sobie filmy o hipnotyzacji, zacz±³ graæ na swym sprzêcie. Jazgot by³ tak ciê¿ki, ¿e nawet wê¿e nie wytrzyma³y, odczepiaj±c siê od Electrika (ludzie woko³o jednak mówili, ¿e ch³opak ma talent).
Electrike podszed³ do gitary, któr± czternastolatek trzyma³ w rêku. Szarpn±³ za dwie struny, potem d³ugo za trzy i krótko za cztery. Dziwnym trafem okaza³o siê, ¿e niedosz³y kradziejca umie graæ!
Wraz z swym nowym kumplem, Rayan poszed³ do pobliskiego sklepu instrumentalnego. Chodzi³o oczywi¶cie o zakup sprzêtu dla ma³ego poczka... I tutaj suprajz! Okaza³o siê, ¿e jest jedna gitara. Rozmiar mini (oko³o metra d³ugo¶ci), porêczna, w sam raz na Electrika (pamiêtasz Ukukle Pichu? ). Ma³y poczek zaczepi³ j± o grzbiet i brzuch, niebieska gitarka sta³a siê nieod³±czn± towarzyszk± Electrika, a poczek nieod³±cznym towarzyszem Rayana.
No i tak to siê dzia³o, przez dwa d³ugie lata. Rayan postanowi³ wyruszyæ w ¶wiat dawaæ koncerty, jednocze¶nie hoduj±c podopiecznych. Przy okazji z inicjatywy "startera", ch³opiec postanowi³ trochê dorabiaæ kasy walcz±c w Gymach. Ale planów na przysz³o¶æ nie ma, poza jednym: kariera.
Profesja: Carrierovich, Trener, Hodowca.
Starter: Z historii to naprawdê ciê¿ko zgadn±æ...
Region: Hoenn, Littleroat Town
Cel: Zarobiæ tyle kasy, ¿e Doda wymiêka.
Gra: Levelowa
Pro¶by: Odpisy min. 5 linijek PROZ¡, nie wierszem.
Krótsze odpisy - nie :( . Jak masz odpisaæ na trzy zdania to odpisz jak bêdziesz mia³ czas na d³u¿szy.
Opisywanie sytuacji dokonanych przeze mnie.
Rozumienie pojêcia specialu itp.
Czyli jednym s³owem: bycie przeciwstawieñstwem [pewnego cz³owieka, który siê wnerwi³, ¿e napisa³em tu jego nick].

James18 
Powoli siê wkrêca
James18

Kontakt:
Wys³any: 17 Kwiecieñ 10, 14:23   

Po d³u¿szym rozpatrzeniu sprawy o¶wiadczam, ¿e przyjmujê Ciê Legends. Nie mam pewno¶ci czy podo³am twojej grze, ale spróbujê to zrobiæ.
Jest tylko jedno ale - ja siê nie znam na Special Atakach wiêc, nie wiem, albo ty mi je na PW czy gdzie¶ bêdziesz pisa³ albo co¶.

Gra za oko³o 15 minut, po obiedzie, je¿eli nadal j± chcesz.

Sygnatura użytkownika

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 17 Kwiecieñ 10, 14:25   

James18 napisa³/a:
Po d³u¿szym rozpatrzeniu sprawy o¶wiadczam, ¿e przyjmujê Ciê Legends. Nie mam pewno¶ci czy podo³am twojej grze, ale spróbujê to zrobiæ.
Jest tylko jedno ale - ja siê nie znam na Special Atakach wiêc, nie wiem, albo ty mi je na PW czy gdzie¶ bêdziesz pisa³ albo co¶.

Gra za oko³o 15 minut, po obiedzie, je¿eli nadal j± chcesz.

To mogê Ci wyja¶niæ na GG. Po mszy, ofkors.
A takto to dobra.

jagodowy 
Gapa, gubi PokeBalle
nie znosi Asha x3

Do³±czy³: 06 Kwi 2009
Wys³any: 17 Kwiecieñ 10, 21:30   

1. Imiê, nazwisko, pseudonim Michael "Ted" Clarsoon
2. Wiek 15 lat
3. Wygl±d
4. Charakter Michael jest mi³y, weso³y, zabawny, troszkê nerwowy, czasem wybuchowy ...
5. Historia Marzeniem Michaela od dziecka by³o bycie s³awnym, nie wiedzia³ jednak czy woli zostaæ Trenerem, czy Koordynatorem. Pewnego dnia, podczas spaceru ch³opiec napotka³ siê na me¿czyzne, który wygra³ ju¿ sporo pokazów. Oboje zaczêli rozmowê, Michael po owej rozmowie stwierdzi³, ¿e ¿ycie Koordynatora jest na prawdê ciekawe, i dlatego zostanie w³a¶nie Koordynatorem. Mê¿czyzna w ramach zachêty da³ Michael`owi PokeBall, ten jednak obieca³ sobie, ¿e otworzy go dopiero w dniu podró¿y. Kiedy nasta³ ten dzieñ, ch³opak sprawdzi³ zawarto¶æ otrzymanego PokeBalla, by³ tam Eevee. Michael od razu stwierdzi³, ¿e to Eevee bêdzie jego Pokemonem startowym.
6. Profesja Koordynator + Ball Maker xP
7. Starter Eevee
8. Region/Miasto Johto | Miasto analogicznie
9. Cel Przemieniæ Eevee w Leafeona, zdobyæ piêc wst±¿ek.
10. Gra Bez leveli.
11. Pro¶by do mnie Brak szczególnych, mo¿e byæ ew. z³apanie Turtwiga i Swinuba, ale niekoniecznie.
Ostatnio zmieniony przez jagodowy 17 Kwiecieñ 10, 21:39, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

James18 
Powoli siê wkrêca
James18

Kontakt:
Wys³any: 17 Kwiecieñ 10, 21:37   

No có¿, raczej nie mam szczególnych zastrze¿eñ, poza histori± i tym, ¿e jako¶ bêdê musia³ dobieraæ ataki Eeveego bez leveli. Brak informacji o rodzinie, dziêki której ³atwiej by³oby zacz±æ, ale có¿, zacisnê zêby i powiem PRZYJÊTY.
Domy¶lam siê, ¿e starter to Eevee nie Johto ;p

Gra jutro rano, kiedy wejdê na kompa, dzi¶ mam ju¿ wyczerpany limit.

Sygnatura użytkownika

jagodowy 
Gapa, gubi PokeBalle
nie znosi Asha x3

Do³±czy³: 06 Kwi 2009
Wys³any: 17 Kwiecieñ 10, 21:40   

Cytat:
Domy¶lam siê, ¿e starter to Eevee nie Johto ;p

O fakt, mój mózg jest chyba przegrzany x_X

Cytat:
Gra jutro rano, kiedy wejdê na kompa, dzi¶ mam ju¿ wyczerpany limit.

Spoko, znam to :drago:

Cytat:
powiem PRZYJÊTY.

Bóg zap³aæ ^^

piecka21 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 28 Mar 2009
Wys³any: 18 Kwiecieñ 10, 12:04   

Imiê Nazwisko/Ksywka : Martin Staines
Profesja : Chcia³bym byæ trenerem i hodowc± , z czasem spróbowaæ umiejêtno¶ci jako Koordynator
Starter : Który¶ z 3 starterów z Jotho (Cyndaquil, Chikorita, Totodile)
Opis Postaci :Wygl±d: Szatyn z piwnymi oczami, szczup³y, w zielonej koszulce i czarn± kamizelk±, spodnie za kolana w kratê, z przewieszona torb±.
Charakter:Mi³y, pomocny, trochê nie¶mia³y, czasem zwariowany, d±¿±cy do celu
Historia : Martin Mieszka razem z mam± i ciotk± w mie¶cie New Bark Town w regionie Jotho. Jego Ojciec jest znanym podró¿nikiem i obserwatorem pokemon ci±gle wyjedza do innych miasta a nawet regionów na pomoc w badaniu i obserwacji pokemonów.Ch³opiec pomaga w domu mamie i ciotce w opiece nad zranionymi pokemonami - one skonczy³y szko³ê pielêgniarstwa pokemon, dziêki temu posiada spor± wiedzê na ich temat. Ch³opiec od dawna marzy o wyruszeniu w podro¿ i wygrania mistrzostw w lidze Jotho oraz innych ligach w innych regionach. Za wygrane pieni±dze chce on wynaj±æ pomoc dla ciotki i mamy aby nie musia³y tyle pracowaæ gdy¿ s± juz starsze i musz± duzo odpoczywaæ z powodu choroby oraz bardzo chcia³by udowodniæ grupie pewnych dzieciaków z jego miasta ¿e jest bardzo silny, poniewa¿ w jego mie¶cie jest banda ch³opaków kórzy s± ju¿ dawno w podró¿y po regionie. Chce on ich spotkaæ zawalczyæ i pokazaæ na co go staæ. W podró¿ zdecydowa³ siê wyruszyc tak pó¼no, powniewa¿ musia³ pomagaæ mamie i ciotce a teraz maj± mniej pracy wiec jest okazja...
Styl gry : bez levelów kasa co jaki¶ czas
Kraina, Miasto/ Co¶ jeszcze : New Bark Town Jotho
Towarzystwo:na pocz±tku brak z czasem mo¿e przy³±czy siê jakich¶ jego dawny przyjaciel
Cel: Wygranie zawodów Pokemon i zniszczenie ka¿dego z jego wrogów na drodze oraz zdobycie pieniedzy na pomoc dla ciotki i mamy
Pro¶by do MG : Moj± pro¶b± jest to aby pokemony nie dostawa³y ataków pokoleji jak w grach tylko losowo jak w anime oraz proszê o przyjêcie ;)
Pozdrawiam

Sygnatura użytkownika
Mistrz Gry - Inaku¶

P³eæ: Dziewczyna
Zdolno¶æ: Overgrow
Ataki: Tackle, Growl
Sp. Atak: GrassWhistle
Plecak: Kanapki, Pokedex, Pokegear, 4xPokeball

P³eæ: Facet
Zdolno¶æ: Gluttony
Ataki: Scratch, Leer, Lick
Sp. Atak: Rain Dance
Towarzyszka:Lucy

Pokemony:

James18 
Powoli siê wkrêca
James18

Kontakt:
Wys³any: 18 Kwiecieñ 10, 12:28   

No có¿, musia³em siê trochê zastanowiæ, ale po przemy¶leniach PRZYJMUJÊ Ciê do mnie. Witaj na pok³adzie.

Co do startera: pasuje Ci Cyndaquil ???
A i jeszcze jedno, ja siê za bardzo na Johto nie znam, ale spróbujê podo³aæ temu zadaniu.

Gra za 1-2 godziny :( Brat zaraz siada i muszê mu zej¶æ.

Sygnatura użytkownika

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 17 Maj 10, 19:27   

Panie kochany! Ja ciê b³agam, zosta³am bez jednego MG i chcia³abym u Ciebie kontynuowaæ grê, któr± znajdziesz pod http://pokecollect.net.pl/viewtopic.php?t=2251
Z profesji jestem detektywem, mój starter to Zorua, gra rozgrywa siê w Sinnoh i jestem aktualnie w Oreburgh City.
Z góry dziêkujê za odpowied¼ i sorki za tak dramatyczn± pro¶bê...

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: