POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
24 Styczeñ 17, 20:49
Radio Reprint!
Autor Wiadomo¶æ
p4key 
Bug Catcher
veee~! *o*

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: Piotrków Trybunalski
Kontakt:
Wys³any: 18 Maj 10, 06:32   Radio Reprint!

listva napisa³/a:
Na ostatnim ROA uslyszeliscie nasz (zn moj i vulpiego) pomysl na reaktywacjê stacji radiowej dla PPSu. Poprzednie Radio Ma Dziup zaskarbilo sobie troche fanow, niestety spory pad serwera zakonczyl jego dzialalnosc. Teraz chcemy ten pomysl zreaktywowac.

Nazwe juz mamy - Radio Reprint, na czesc naszego mistrza samiwieciekogo. Radio postawione bedzie na oprogramowaniu SHOUTcast, i bedzie mozna je obslugiwac odpowiednia wtyczka Winampa. Serwer poki co jest w przygotowaniu, chociaz wszystko dazy ku koncowi.

Dlatego wlasnie chcielismy zbadac wasza reakcje, co byscie chcieli uslyszec w radiu, oraz czy macie pomysl na konkretne audycje. Jesli ktos faktycznie cos ma i przy tym ma w miare przyjemny glos do radia to nic nie stoi na przeszkodzie, aby po odpaleniu stacji mial swoja wlasna audycje.

Z mojej strony dodam, ze mam caly OST z anime, ze wszystkich sezonow + duzo rocka;)

I teraz ssijcie paukê goryczy szymbarki i inne gównojadki :* .
Znowu nie jeste¶cie pierwsi :) .

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 18 Maj 10, 12:38   

p4key napisa³/a:

em, ocb Tobie ?

Pomys³ jest w ogóle ¶mieszny, bo p.De nie raczy³ wyt³umaczyæ czym kiedy¶ by³o RadioMaDziup i gdzie to kiedy¶ by³o. A oczywi¶cie, lud albo nie chce wiedzieæ tego ( ¿al ), albo nie umie sobie o tym informacji znale¼æ.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

XaroX 
Bug Catcher
Rebecca Black LAW JU

Sk±d: WHEEKEND
Kontakt:
Wys³any: 18 Maj 10, 12:41   

a ja zrobie offtop i spytam, za co mam bana na revivalu? XDDDDD
wszed³em tam tylko raz na kilka chwil XDDDDD

Sygnatura użytkownika

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 18 Maj 10, 14:43   

Nie rozumiem, o co ci chodzi, p4keyu...

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 18 Maj 10, 14:45   

p4key napisa³/a:

em, i zapomnia³em dodaæ, ¿e to bêdzie 3 -cie radio na PPS, bo kiedy¶ ok. 2007 r. bylo Radio Pokemon które prowadzi³ Daru.

A ja w ramach ogólnoforumowych reklam wzajemnych tematów, zapraszam do zapoznania siê z opiniami innych ludzi o tym Radiu na Ast > http://pokemonpbf.pl/topi...print-vt348.htm

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 18 Maj 10, 14:57   Re: Radio Reprint!

p4key napisa³/a:
listva napisa³/a:
Na ostatnim ROA uslyszeliscie nasz (zn moj i vulpiego) pomysl na reaktywacjê stacji radiowej dla PPSu. Poprzednie Radio Ma Dziup zaskarbilo sobie troche fanow, niestety spory pad serwera zakonczyl jego dzialalnosc. Teraz chcemy ten pomysl zreaktywowac.

Nazwe juz mamy - Radio Reprint, na czesc naszego mistrza samiwieciekogo. Radio postawione bedzie na oprogramowaniu SHOUTcast, i bedzie mozna je obslugiwac odpowiednia wtyczka Winampa. Serwer poki co jest w przygotowaniu, chociaz wszystko dazy ku koncowi.

Dlatego wlasnie chcielismy zbadac wasza reakcje, co byscie chcieli uslyszec w radiu, oraz czy macie pomysl na konkretne audycje. Jesli ktos faktycznie cos ma i przy tym ma w miare przyjemny glos do radia to nic nie stoi na przeszkodzie, aby po odpaleniu stacji mial swoja wlasna audycje.

Z mojej strony dodam, ze mam caly OST z anime, ze wszystkich sezonow + duzo rocka;)

I teraz ssijcie paukê goryczy szymbarki i inne gównojadki :* .

Je¶li masz na celu tylko prowokowaæ flejmy, awantury i tym podobne to powiem wprost: wyno¶ siê tam, sk±d przyszed³e¶. Znaczy na miejsce, gdzie nie ceni± ludzkich uczuæ. Na reva.
I skoñcz siê do cholery wym±drzaæ, vulpowy lizusie cholerny. Kablujesz na innych, na¶miewasz siê z inteligentniejszych od siebie, ostatni dzieciak. Zachowujesz siê jak skoñczony dureñ - klniesz, prowokujesz i na¶miewasz siê z lepszych od siebie. A na deser udzielasz siê w tematach, o których nic nie wiesz. Wypad.

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 18 Maj 10, 15:13   

Nareszcie zrozumia³em dziêki tobie aluzjê :D Brawo Legends.
Przy³±czam siê do apelu. P4, odszed³e¶ z reva, by wnerwiaæ Collect?

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 18 Maj 10, 15:24   

Cytat:
Je¶li masz na celu tylko prowokowaæ flejmy, awantury i tym podobne to powiem wprost: wyno¶ siê tam, sk±d przyszed³e¶. Znaczy na miejsce, gdzie nie ceni± ludzkich uczuæ. Na reva.

Generalnie, ja bym chcia³ aby chocia¿ PC by³o jedynym forum na PPS, na którym Ka¿dy mo¿e pisaæ, ka¿dy mo¿e siê inteligentnie lansowaæ ( za co bywa siê gdzie indziej banowanym), ka¿dy mo¿e siê kompromitowaæ itd.
Dlatego, p4 niech pisze. Remember Legends, staty, staty ,staty staty...and ciekawy przeciwnik. Wszak nudno by mi by³o, gdyby wszyscy siê ze mn± zgadzali...a tak, roboty mi na PPS nigdy nie zabraknie...zawsze siê znajdzie kto¶, kogo mogê sprostowaæ.

Legends napisa³/a:
Kablujesz na innych,

poprawka - wydajesz tajemnice

szymbar15 napisa³/a:
. P4, odszed³e¶ z reva, by wnerwiaæ Collect?

tu te¿ poprawka - p4 nie odszed³ z Reva., Po prostu, ma tak± strategiê jak ja czyli udzielaæ siê na wielu PokeForach...why ? Bo jak Ciê na jednym zbanuj±, to mo¿esz siê jeszcze odbiæ na drugim, przyk³adu zastosowania nie opiszê, wszyscy znamy...

Sygnatura użytkownika

De 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 10 Pa¼ 2009
Kontakt:
Wys³any: 18 Maj 10, 15:41   

Cytat:
bo p.De nie raczy³ wyt³umaczyæ czym kiedy¶ by³o RadioMaDziup i gdzie to kiedy¶ by³o

Po co? Te info nie jest potrzebne do aktualnego projektu, chcialem tylko wspomniec, ze takie cos kiedys bylo i na tym pomysle bedzie bazowal obecny. Jak ktos mocno chce moge mu wszystko w szeczgolach wyjasnic.

A Ty p4key dzieki za niepotrzebna reklame ;/

emachel 
Gapa, gubi PokeBalle
aria on the planetes

Do³±czy³: 27 Wrz 2009
Sk±d: Bydgoszcz
Kontakt:
Wys³any: 18 Maj 10, 21:09   

No proszê, wielkie radio "forum" revival... Jestem ciekaw ile userów w ogóle mia³o pojêcie czym jest reprint zanim przypadkiem odkryli moje filmy ;]

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: