Na ostatnim ROA uslyszeliscie nasz (zn moj i vulpiego) pomysl na reaktywacjê stacji radiowej dla PPSu. Poprzednie Radio Ma Dziup zaskarbilo sobie troche fanow, niestety spory pad serwera zakonczyl jego dzialalnosc. Teraz chcemy ten pomysl zreaktywowac.
Nazwe juz mamy - Radio Reprint, na czesc naszego mistrza samiwieciekogo. Radio postawione bedzie na oprogramowaniu SHOUTcast, i bedzie mozna je obslugiwac odpowiednia wtyczka Winampa. Serwer poki co jest w przygotowaniu, chociaz wszystko dazy ku koncowi.
Dlatego wlasnie chcielismy zbadac wasza reakcje, co byscie chcieli uslyszec w radiu, oraz czy macie pomysl na konkretne audycje. Jesli ktos faktycznie cos ma i przy tym ma w miare przyjemny glos do radia to nic nie stoi na przeszkodzie, aby po odpaleniu stacji mial swoja wlasna audycje.
Z mojej strony dodam, ze mam caly OST z anime, ze wszystkich sezonow + duzo rocka;)
I teraz ssijcie paukê goryczy szymbarki i inne gównojadki .
Znowu nie jeste¶cie pierwsi .
Pomys³ jest w ogóle ¶mieszny, bo p.De nie raczy³ wyt³umaczyæ czym kiedy¶ by³o RadioMaDziup i gdzie to kiedy¶ by³o. A oczywi¶cie, lud albo nie chce wiedzieæ tego ( ¿al ), albo nie umie sobie o tym informacji znale¼æ.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
em, i zapomnia³em dodaæ, ¿e to bêdzie 3 -cie radio na PPS, bo kiedy¶ ok. 2007 r. bylo Radio Pokemon które prowadzi³ Daru.
A ja w ramach ogólnoforumowych reklam wzajemnych tematów, zapraszam do zapoznania siê z opiniami innych ludzi o tym Radiu na Ast > http://pokemonpbf.pl/topi...print-vt348.htm
Sygnatura użytkownika
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Na ostatnim ROA uslyszeliscie nasz (zn moj i vulpiego) pomysl na reaktywacjê stacji radiowej dla PPSu. Poprzednie Radio Ma Dziup zaskarbilo sobie troche fanow, niestety spory pad serwera zakonczyl jego dzialalnosc. Teraz chcemy ten pomysl zreaktywowac.
Nazwe juz mamy - Radio Reprint, na czesc naszego mistrza samiwieciekogo. Radio postawione bedzie na oprogramowaniu SHOUTcast, i bedzie mozna je obslugiwac odpowiednia wtyczka Winampa. Serwer poki co jest w przygotowaniu, chociaz wszystko dazy ku koncowi.
Dlatego wlasnie chcielismy zbadac wasza reakcje, co byscie chcieli uslyszec w radiu, oraz czy macie pomysl na konkretne audycje. Jesli ktos faktycznie cos ma i przy tym ma w miare przyjemny glos do radia to nic nie stoi na przeszkodzie, aby po odpaleniu stacji mial swoja wlasna audycje.
Z mojej strony dodam, ze mam caly OST z anime, ze wszystkich sezonow + duzo rocka;)
I teraz ssijcie paukê goryczy szymbarki i inne gównojadki .
Znowu nie jeste¶cie pierwsi .
Je¶li masz na celu tylko prowokowaæ flejmy, awantury i tym podobne to powiem wprost: wyno¶ siê tam, sk±d przyszed³e¶. Znaczy na miejsce, gdzie nie ceni± ludzkich uczuæ. Na reva.
I skoñcz siê do cholery wym±drzaæ, vulpowy lizusie cholerny. Kablujesz na innych, na¶miewasz siê z inteligentniejszych od siebie, ostatni dzieciak. Zachowujesz siê jak skoñczony dureñ - klniesz, prowokujesz i na¶miewasz siê z lepszych od siebie. A na deser udzielasz siê w tematach, o których nic nie wiesz. Wypad.
Je¶li masz na celu tylko prowokowaæ flejmy, awantury i tym podobne to powiem wprost: wyno¶ siê tam, sk±d przyszed³e¶. Znaczy na miejsce, gdzie nie ceni± ludzkich uczuæ. Na reva.
Generalnie, ja bym chcia³ aby chocia¿ PC by³o jedynym forum na PPS, na którym Ka¿dy mo¿e pisaæ, ka¿dy mo¿e siê inteligentnie lansowaæ ( za co bywa siê gdzie indziej banowanym), ka¿dy mo¿e siê kompromitowaæ itd.
Dlatego, p4 niech pisze. Remember Legends, staty, staty ,staty staty...and ciekawy przeciwnik. Wszak nudno by mi by³o, gdyby wszyscy siê ze mn± zgadzali...a tak, roboty mi na PPS nigdy nie zabraknie...zawsze siê znajdzie kto¶, kogo mogê sprostowaæ.
Legends napisa³/a:
Kablujesz na innych,
poprawka - wydajesz tajemnice
szymbar15 napisa³/a:
. P4, odszed³e¶ z reva, by wnerwiaæ Collect?
tu te¿ poprawka - p4 nie odszed³ z Reva., Po prostu, ma tak± strategiê jak ja czyli udzielaæ siê na wielu PokeForach...why ? Bo jak Ciê na jednym zbanuj±, to mo¿esz siê jeszcze odbiæ na drugim, przyk³adu zastosowania nie opiszê, wszyscy znamy...
Sygnatura użytkownika
bo p.De nie raczy³ wyt³umaczyæ czym kiedy¶ by³o RadioMaDziup i gdzie to kiedy¶ by³o
Po co? Te info nie jest potrzebne do aktualnego projektu, chcialem tylko wspomniec, ze takie cos kiedys bylo i na tym pomysle bedzie bazowal obecny. Jak ktos mocno chce moge mu wszystko w szeczgolach wyjasnic.
No proszê, wielkie radio "forum" revival... Jestem ciekaw ile userów w ogóle mia³o pojêcie czym jest reprint zanim przypadkiem odkryli moje filmy ;]
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.