Zapomnieli¶cie, ¿e na forum jeste¶cie dla zabawy.
Do pierwszego pomarañczowego / br±zowego, który tu zajrzy. Zbanujcie pifora, ¿eby przekona³ siê jak to jest byæ poni¿anym dla zabawy.
Btw. Dziêxka, wreszcie kto¶ to na widok publiczny powiedzia³ (1 linijka). Aha, znowu pieprzysz od rzeczy. Arivederci.
nie chce mi sie nic wiêcej mówiæ, bo pewna osoba z eevee w avatarku od razu zacznie negowaæ.
[quote="p4key]Dziêki niemu gracie teraz na PBFie, to on i jacy¶ jego koledzy napisali pierwsze regulaminy i zasady, na których wy ma³e skurwysyny siê wzorujecie. Szacunku trochê, do [ciach] Pana![/quote]
PBF'y to stara tradycja, która g³ównie by³a kierowana na fantazy. Prêdzej czy pó¼niej kto¶ zacz±³by t± zabawê z PokePBF'ami!
p4key napisa³/a:
Wy odbieracie PPS za bardzo na powa¿nie. Zapomnieli¶cie, ¿e na forum jeste¶cie dla zabawy.
Bawicie siê w jaki¶ detektywów i innych cudawiañków, tylko po co, by uprzykrzaæ ¿ycie innym?
Wy jak dla mnei jeste¶cie pojebani i was trzeba leczyæ! Bawicie siê w podchody i chcecie jako¶ zrujnowaæ opiniê Revivala. Prawda nie jest on tym, co kiedy¶, ale dzia³o siê i bêdzie dzia³o wiêcej ni¿ na waszym forum przez wszystkie lata razem wziête!
Mam nadziejê, ¿e ten post zakoñczy ten flejm i da wam do my¶lenia.
Nie wyzywaj od pojebanych... Nie wiesz jak Vulpi niektórym przykrzy ¿ycie. [UWAGA! OBRA¬LIWA WYPOWIED¬!] Je¶li s±dzisz, ¿e MY ZAWINILI¦MY, TO PO PROSTU JESTE¦ JEDN¡ Z PIERDOLONYCH ZA¦LEPIONYCH MARIONETEK TEGO POPIERDOLEÑCA VULPA! [/KONIEC] :omg: I co z tego, ¿e ma 21 lat? Czy tam ile... Mamy to w dupie, bo nie wiek okre¶la cz³owieka, tylko jego stosunek do innych, a w szczególno¶ci do konkurencji... Je¶li robi to co robi, to go nie broñ, tylko przejrzyj na oczy....
@Przepraszam za tre¶æ tego posta, ale nie wytrzyma³em tej jego gadaniny....
zamykam - temat, tak beznadziejny, wywo³uj±cy kontrowersyjne wypowiedzi, a temat Revivala, na prawdê ma³o nas obchodzi. Jeste¶my inni, nie potrzebni nam zupe³nie oni, dziêkuje.
Na pewno wiêkszy od Ciebie. P4key mia³ jakie¶ chêci, nawet rok temu (czerwiec 2012) mia³, a ty zdezerterowa³e¶ z PPS szybciej.
Legends napisa³/a:
p4key napisa³/a:
Do pierwszego pomarañczowego / br±zowego, który tu zajrzy. Zbanujcie pifora, ¿eby przekona³ siê jak to jest byæ poni¿anym dla zabawy.
Btw. Dziêxka, wreszcie kto¶ to na widok publiczny powiedzia³ (1 linijka). Aha, znowu pieprzysz od rzeczy. Arivederci.
nie chce mi sie nic wiêcej mówiæ, bo pewna osoba z eevee w avatarku od razu zacznie negowaæ.
Nie dziwota w po¶cie Lega, skoro dla zabawy Vulpi zbanowa³ go wraz z Aggy i BeenHakierem. Nazwali siê wtedy BAL. Ale dopiero w PokeZinie Vulpi napisa³, ¿e to by³ LAB - jego experyment socjologiczny, oparty na bezzasadnym BANIE. Chamstwo Vulpiego, przez które wreszcie upad³ jego Revival. Szkoda tylko tych kilkuset tysiêcy postów z lat 2005-2013 które tworz± historiê PPSu jak i Pokemona w Polsce vide te setki stron dyskusji przy sensacyjnej premierze s6 na Polsacie czy premierze s10-12 czyli sezonów DP... jakim trzeba byæ mato³em, ¿eby maj±c tyle postów i dobrze siê googluj±c, zraziæ userów do forum ? Vulpi zrobi³ z reva wiêksz± ruinê ni¿ ja z PC, o ile mo¿na nazwaæ to ruin±, gdy¿ uwa¿am siebie za respirator, który podtrzymywa³ PC.
Poxer napisa³/a:
PBF'y to stara tradycja, która g³ównie by³a kierowana na fantazy. Prêdzej czy pó¼niej kto¶ zacz±³by t± zabawê z PokePBF'ami!
Tak, jak zacz±³ kto¶ zabawê z OTSami i RPGami online Pokemon po polsku, co uderzy³o w PBFy i PPS.
Raik napisa³/a:
zamykam
Otworzy³em, rok temu.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 19 Maj 13, 09:24, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Nie dziwota w po¶cie Lega, skoro dla zabawy Vulpi zbanowa³ go wraz z Aggy i BeenHakierem. Nazwali siê wtedy BAL. Ale dopiero w PokeZinie Vulpi napisa³, ¿e to by³ LAB - jego experyment socjologiczny, oparty na bezzasadnym BANIE. Chamstwo Vulpiego, przez które wreszcie upad³ jego Revival.
1. Revival nie upad³, tylko zosta³ zamkniêty (mo¿liwo¶æ pisania), ale i tak najlepsze s³owo to "zdech³".
2. Pewnie to jest jaki¶ czynnik, ale moim zdaniem roz³±czenie z PV i odchodzenie od tematu Pokemonów najbardziej zawa¿y³o.
PokeMan napisa³/a:
Szkoda tylko tych kilkuset tysiêcy postów z lat 2005-2013 które tworz± historiê PPSu jak i Pokemona w Polsce vide te setki stron dyskusji przy sensacyjnej premierze s6 na Polsacie czy premierze s10-12 czyli sezonów DP... jakim trzeba byæ mato³em, ¿eby maj±c tyle postów i dobrze siê googluj±c, zraziæ userów do forum ?
Nie trzeba byæ mato³em. Wystarczy mieæ inn± wizjê.
PokeMan napisa³/a:
Vulpi zrobi³ z reva wiêksz± ruinê ni¿ ja z PC, o ile mo¿na nazwaæ to ruin±, gdy¿ uwa¿am siebie za respirator, który podtrzymywa³ PC.
On nic z Reva nie zrobi³. Podj±³ kilka decyzji ws. tematyki forum, a dalej ju¿ samo posz³o - po równi pochy³ej.
PokeMan napisa³/a:
Poxer napisa³/a:
Tak, jak zacz±³ kto¶ zabawê z OTSami i RPGami online Pokemon po polsku, co uderzy³o w PBFy i PPS.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.