Kto by pomy¶la³, ¿e kto¶ kto tak ¶wiruje o nie umieszczanie nigdzie swoich skanów i w ogóle bezczelnie ukradnie skany od innego skanlatora, wrzuci swoje niemrawe t³umaczenie i poda je jako swoje. Zrobi³em ledwo dwa rozdzia³y (nie chc±c siê chwaliæ, ale patrz±c obiektywnie - na du¿o wy¿szym poziomie ni¿ Nid) i znalaz³ siê kto¶, kto bêdzie chcia³ je sobie przyw³aszczyæ. Chamstwo!
Z tego co zrozumialem to chodzi o skany, nie t³umaczenie.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
Zobacz napis na li¶cie, ja je robi³em, bo wcze¶niej chwyci³em siê za ten rozdzia³, do tego podpis na li¶cie Orania a w jej t³umaczeniach zawsze jest ang nazwa, zreszt± w tek¶cie te¿ u¿y³a ang nazwy a list ma polsk±
heh. Pomy¶leæ ¿e by³am jedyn± osoba na revie która ciebie broni³a... a oskar¿enia rzucasz za moimi plecami. Tekst t³umaczy³ niklas, ja tylko wrzuca³am tekst. Jednak jego siê nie czepiaj, on zielonego pojêcia nie mia³ o istnieniu twoich skanów.
Ale to ie t³umaczy b³êdu :>
Sousuke mia³ napisane : Port Morski w Orani
A na kopercie te¿ widaæ, ¿e jest to w³a¶nie Port Morski w Orani xP
A t³umaczenie Nid, czy kogo¶ tam... mówi, i¿ to z Statku w Vermilion.
Czy to mo¿liwe, ¿e z lenistwa nie chcia³o siê przet³umaczyæ i bez bez ,,zapoznania siê'' wpisano to co wpisano ?
Ej, a wiecie jak siê spisuje wypracowanie w szkole ? xP
Niektórzy zrzynaj± jak siê da.
Niektórzy trochê zmieniaj±, ale maj± przynajmniej pojêcie o czym pisz±.
A niektórzy pisz± by zmieniæ, ale odwalaj± takie b³êdy, ¿e lepiej, aby ju¿ go nie mieli.
(OSTRZEGAM ! To tylko moja teoria spiskowa !)
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
heh, co nie zmienia faktu ¿e skany pozyska³am od Avegaille. Dobra zmieniê ten jeden skan, ¿eby nie przyæmi³ 3000 pozosta³ych przet³umaczonych stron.
Teraz rozumiem dlaczego wszyscy na Revie sa przeciwko tobie, je¿eli w takich sposób traktujesz swoich sprzymierzeñców - sosuke.
Hm, a je¿eli s± tu jacy¶ fani mangi, którzy chc± poczytaæ speciala albo inny tytu³ po polsku to zapraszam na PV, PoPla albo reva
Sousuke masz naprawdê problem, ani nie jeste¶ rysownikiem tej mangi, ani nie masz praw autorskich. Poza tym powinno siê pomagaæ nawzajem
Co ma powiedzieæ zel, (twórca Shiny Golda), jak siê omêczy³ tworz±c tego hacka, a jakis ziomek nagra³ na katrid¿e te hacki i rozprowadza je!. Mo¿e i Nid je wziê³a, ale nie korzysta dla swojego dobra, nie zarabia na tym.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.