Reasumuj±c wynik³a z tego bardzo ¶mieszna sytuacja, ale ¶miech to zdrowie, tylko wtedy gdy nie krzywdzimy uczuæ innej osoby.
p4, nie s±dzi³em, ¿e tak wyjdzie, ale szacun. To samo s±dzê o ca³ej sytuacji. Ka¿dy ma prawo lubiæ i robiæ to co chce, wiêc niech se szynszyl rozpakowuje boosterki, dostaje przy tym orgazmów, Poke ogl±da anime, wspominaj±c stare czasy, De... no, niech tworzy fora, to mu najlepiej idzie chyba xd nie wiem za du¿o, bo go nie znam... A pieæ niech gra w PBFy... I komu to bêdzie przeszkadzaæ? Nikomu. Ka¿dy ma to, co lubi, i nie narzycajmy innym swojej woli.
Ja teraz próbowa³em postawiæ siê na miejscu Emachela i powiem tak, ¿e nie jest to na pewno mi³e uczucie, ale i nie najgorsze, poniewa¿ to tylko internet. Zawsze mo¿e zmieniæ nick, us³ugodawcê internetowego, czy po prostu wygl±d.
Ja siê ze swoim nickiem nie kryje. Jest mój i nie zamierzam go zmieniaæ, bo siê z nim uto¿samiam. Tak samo drogi jest mi mój us³ugodawca internetowy, jak i wygl±d.
p4key napisa³/a:
Reasumuj±c wynik³a z tego bardzo ¶mieszna sytuacja, ale ¶miech to zdrowie, tylko wtedy gdy nie krzywdzimy uczuæ innej osoby.
Moje uczucia zosta³y pokrzywdzone. Zw³aszcza tym, ¿e Forum Revival nadal ma s³owo "Pokemon" w tytule i jest forum strony Pokemon Valhalla. Wiêc sytuacja nie jest w ¿adnym stopniu zdrowa.
szybciutko : nic nie bêdê zamyka³, to nie Astville gdzie nie pozwolono mi do koñca czego¶ wyja¶niæ. Niech topic bêdziê komisj± sledcz± i niech co¶ wyja¶ni. No i smutna sprawa z Daru który nie wie co ma teraz zrobiæ...
Pó¼niej odpiszê szerzej, dyskuss !
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Dodam tylko, ¿e Daru zabra³ sobie ju¿ admina na valli, którego mia³ tylko teoretycznie. Jedynym adminem i ostrze¿eniowcem na revie jest teraz vulpi, czyli syf totalny. Teraz pozostaje czekaæ na kolejne posuniêcie Darka.
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez emachel 7 Maj 10, 18:23, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.