POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
14 Lipiec 12, 15:19
Co¶ niedobrego....
Autor Wiadomo¶æ
AtoMan
Pewnie nie zna PokeMana
+99 do lansu

Do³±czy³: 05 Lis 2008
Wys³any: 7 Maj 10, 16:48   

Ale wy wszyscy pierdzielicie i walicie hejtem po mordach.

Mnie te¿ ten orgazm rozbawi³, ale nie róbmy z ca³ego ¶wiata 4chana...

Sygnatura użytkownika
harikenja!

emachel 
Gapa, gubi PokeBalle
aria on the planetes

Do³±czy³: 27 Wrz 2009
Sk±d: Bydgoszcz
Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 16:51   

piec napisa³/a:
Lubiê tak podpuszczaæ ludzi. Wiêkszo¶æ lansuje siê wtedy swoimi osi±gniêciami i pokazuj±, ¿e skromno¶ci± nie grzesz±.

Odpowied¼ na zadane pytanie to dla Ciebie oznaka braku skromno¶ci? Okej. Dla porównania listvy o dokonania nikt nie pyta³.

Cytat:
3 odpisy dziesiêciu graczom? 100 zdañ na dzieñ, ciê¿ka¿ robota :>.

Je¶li naprawdê tak podchodzisz do piastowania funkcji mg, to chyba faktycznie bêdziemy musieli siê po¿egnaæ. Poza tym prawdziwa praca powinna Ci przynosiæ frajdê, a nie byæ traktowana jako ci±¿ka robota. I tak tutaj by³o.

Cytat:
Artyku³y, suche informacje. Wiem, bo by³em redaktorem tu i ówdzie i wiadomym mi jest, ¿e nie jest to ciê¿ka robota. Z newsami podobnie.

To, ¿e nie jest ciê¿ka, nie znaczy, ¿e nie czasoch³onna. Dodam tak¿e, ¿e gdyby nie ja to prawdopodobnie tych informacji nie by³oby komu tam zamie¶ciæ. Dowód? Od jakiego¶ czasu (kilku miesiêcy) nie prowadzê ju¿ tego dzia³u na valhalli, a ¶wie¿ych informacji tam brak. A przecie¿ to taka lekka robota...

Cytat:
Nie wiem, jakim wk³adem w ¿ycie PPSu jest lans kartami, ale lux.

Fajny lans, jak podczas robienia filmu nie wiesz jeszcze jakie karty dostaniesz ;>

Cytat:
Kupiê kiedy¶ Audi R8 i pojadê 200stkê przez miasto, to bêdzie wk³ad w bran¿ê motoryzacyjn±.

Ogl±da³e¶ kiedy¶ program motoryzacyjny? Tam te¿ szpanuj± drogimi autami. Sêk w tym, ¿e nie tylko. Jakby¶ ogl±da³ moje filmy uwa¿nie, zauwa¿y³by¶, ¿e s± tam tak¿e informacje na temat karcianki. Poza tym - ka¿dy zainteresowany tematem, mo¿e siê ze mn± skontaktowaæ bezpo¶rednio przez youtube'a i kilku ludzi ju¿ to zrobi³a. Mo¿ecie ich spytaæ, w ka¿dym razie ¿adnego nie odrzuci³em i ka¿demu doradzi³em jak mog³em. Niektórzy ju¿ wrzucili w³asne filmiki z unboxingiem. A¿ mi³o patrzeæ jak nam wyrasta nowe pokolenie graczy/kolekcjonerów ^^

Cytat:
IoG a.k.a "upad³em po 2 miesi±cach" Emachel, nowa nadzieja PPSu.

Stwierdzi³em, ¿e nie bêdê zmuszaæ ludzi do wchodzenia na takie forum. Je¶li wol± siedzieæ na takim antypokemonowym boardzie jak rev - proszê bardzo, wolna wola. Nie liczcie tylko, ¿e bêdê utrzymywaæ forum z garstk± u¿ytkowników, ¿eby mo¿na siê by³o poszczyciæ, jak d³ugo siê je prowadzi. Ceniê sobie moje idea³y ponad moj± reputacjê.

Ostatniego zdania nawet nie poruszê - powiem tylko, ¿e ja oceniam ludzi po tym co robi±, a nie po tym jacy s±. No, chyba, ¿e nic nie robi±, to wtedy pozostaje mi to drugie...

Cytat:
EDIT Mia³em wspomnieæ o zale¿no¶ci De > ty, ale pan mnie uprzedzi³.

Przyjmujê do wiadomo¶ci Twoje zdanie. Co nie znaczy, ¿e w jakikolwiek sposób mnie ono smuci.

De 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 10 Pa¼ 2009
Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 16:54   

Hej, Hej! Nie zapomniales mnie zjechac za cos przypadkiem?:D

emachel 
Gapa, gubi PokeBalle
aria on the planetes

Do³±czy³: 27 Wrz 2009
Sk±d: Bydgoszcz
Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 16:55   

De napisa³/a:
Hej, Hej! Nie zapomniales mnie zjechac za cos przypadkiem?:D

Ciebie? A kto Ty jeste¶?

piec 
Pewnie nie zna PokeMana
Master of Disaster

Do³±czy³: 27 Kwi 2010
Sk±d: ynawia
Wys³any: 7 Maj 10, 16:57   

A no s± informacje. Wiem, np. czym jest reprint. Achh i nie pokazujê swojego podej¶cia, stwierdzam fakt, jak wygl±da³y twoje gry.

De 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 10 Pa¼ 2009
Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 17:00   

Cytat:
Ciebie? A kto Ty jeste¶?

Kims kto cie moze wyslac w pi*du a Ty bedziesz podniecony wizj± o nowej podró¿y :D

piec 
Pewnie nie zna PokeMana
Master of Disaster

Do³±czy³: 27 Kwi 2010
Sk±d: ynawia
Wys³any: 7 Maj 10, 17:02   

Tzw. Dyplomata

p4key 
Bug Catcher
veee~! *o*

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: Piotrków Trybunalski
Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 17:32   

De=Listva

A Ferb na to: "Dziêkujê dobranoc, nie ma takiego FLEJMU i obra¿ania, bo to ju¿ nudne..."

Ja teraz próbowa³em postawiæ siê na miejscu Emachela i powiem tak, ¿e nie jest to na pewno mi³e uczucie, ale i nie najgorsze, poniewa¿ to tylko internet. Zawsze mo¿e zmieniæ nick, us³ugodawcê internetowego, czy po prostu wygl±d.

Tylko tak jak w Fineaszu i Ferbie powiedzieli: Internet jest na ca³e ¿ycie.
Tak i tutaj internet pozostaje. Jednak mo¿esz siê teraz poszczyciæ, ¿e nale¿ysz do grona memów PPSu, takich jak SosukeCo¶tam, Raik, czy Tails Poter.

Reasumuj±c wynik³a z tego bardzo ¶mieszna sytuacja, ale ¶miech to zdrowie, tylko wtedy gdy nie krzywdzimy uczuæ innej osoby.

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 7 Maj 10, 17:38   

Panie Pokemanie, mogê prosiæ o zamkniêcie tego tematu? Za du¿o spamu....

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

valen 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 29 Wrz 2009
Sk±d: Kanto
Wys³any: 7 Maj 10, 17:39   

p4key napisa³/a:
Tylko tak jak w Fineaszu i Ferbie powiedzieli: Internet jest na ca³e ¿ycie.
Tak i tutaj internet pozostaje. Jednak mo¿esz siê teraz poszczyciæ, ¿e nale¿ysz do grona memów PPSu, takich jak SosukeCo¶tam, Raik, czy Tails Poter.

Reasumuj±c wynik³a z tego bardzo ¶mieszna sytuacja, ale ¶miech to zdrowie, tylko wtedy gdy nie krzywdzimy uczuæ innej osoby.

Komentarz p4key'a by³ chyba jednym z najm±drzejszych z ca³ej tej dyskusji aczkolwiek k³óæcie siê dalej, fajnie to sobie poczytaæ.

Sygnatura użytkownika
Nakarm moje jaja :prosi:

A ju¿ najbardziej to ciemnozielone z lewej.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: