Dziekuje za przerwe w lekcji, do widzenia. Teraz bijcie sie dalej, mam cynk z fabryki kisielu, ze udostpeniaja kontenery na takie okazje
a ja ( tak jak napisa³em na Blipie ), bêdê mia³ ciekawy pi±tek
valen napisa³/a:
A tak na powa¿nie to jak kto¶ umieszcza filmik w internecie to chyba dla wszystkich prawda?
I mo¿e liczyæ siê z krytyk±...no, krytykê z strony niefanówpoke, bym jeszcze zrozumia³, ale pokefani co psiocz± na to...
valen napisa³/a:
O przepraszam, w gry te¿ mogê pograæ chocia¿ nie jako¶ maniakalnie.
Chodzi³o mi, ¿e ludzi od gier nie sposób wymieniæ, ani takich charakterystycznych ni ma..chocia¿..taki Gimzuishu co wygryz³ Maddoxa z funkcji moda dzia³u HG/SS w tamtym roku...
valen napisa³/a:
Co chcecie, salceson jest dobry.
Widaæ, za m³ody, ¿e nie skuma³e¶.
Twister napisa³/a:
Przecie¿ nie wy¶miewamy unboxingu. Sam czasami lubiê co¶ obejrzeæ, szczególnie, ¿e bida z nêdz±, to przynajmniej se obejrzê. Ale tu chodzi³o o reakcjê. Przecie¿ to by³o takie ¶mieszne, ¿e nie sposób siê opanowaæ. Nie wiem, mo¿e wy widzicie w tym trochê z³o¶liwo¶ci. Ale to tylko grzana.
Kiedy PokeMan i forum na którym aktualnie jest, wy¶miewa siê z sytuacji na revie, to ¼le. Kiedy to Rev wy¶miewa siê z czego¶, to dobrze. I tak od koñca 2008 r....
piec napisa³/a:
Twoje wytyczne, co do idealnego ¶wiata Pokemon s± ju¿ nie ¶mieszne, a ¿a³osne w dwustu procentach.
taaa...lepiej mieæ w dupie korzenie ( anime ) swojego "dawnego" hobby
piec napisa³/a:
Widzê, ¿e power level nienawi¶ci w stosunku do PBFów is over nine thousand, no ale szczyt zera to nie mieæ hejtera. "Pokemony powinny interesowaæ..." n/c.
Niech teraz na forach zapanuj± dyskusje o pokemonach, a PBF zostanie zepchniêty, wtedy zrozumiesz co mogê czuæ.
Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.
PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.
Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji
Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.
Nom lepiej. Inaczej by³bym taki, jak ty, a tego bym nie prze¿y³.
Cytat:
Kiedy PokeMan i forum na którym aktualnie jest, wy¶miewa siê z sytuacji na revie, to ¼le. Kiedy to Rev wy¶miewa siê z czego¶, to dobrze. I tak od koñca 2008 r....
Ty i twoje podwórko nie wy¶miewa siê, a jedynie wyrzuca ¿ale. Nie jeste¶cie ¼li, tylko ¶mieszni. To nie Revival jest niezwykle wra¿liwy na uwagi, tylko ty odgrywasz cnotkê niewydymkê.
Ja wysmiewam unboxing, uwazam, ze jest to impuls wywolany niepohamowana rzadza pokazania, ze ja cos mam a ty nie. Zwlaszcza, ze SPORA czesc takich nagran jest robiona przez gimbuskow czy espebuskow, ktorzy nie potrafia poprawnie wymowic literki 'R'.
W sumie te¿ prawda.
Ale PokeMan, nie mów, ¿e Ciê to nie rozbawi³o (ten filmik).
Uwa¿am, ¿e jak siê nagra³o co¶ kompromituj±cego w³asn± osobê, to siê nie powinno tego umieszczaæ w internecie, bo potem ludzie którzy ciê nie lubi± wykorzystaj± ten fakt do wy¶miania ciê.
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Twister 7 Maj 10, 15:52, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Specjalnie da³em siê zbanowaæ. TO BY£ WSTYD! Widzieli¶cie wtedy wpisy w Shoutboxie? To nie mówcie, ¿e napisa³em do vulpiego bez powodu. Rev ¶mierdzi. I tylko my o tym wiemy... Biedni userzy Reva... Pragnê wam powiedzieæ, ¿e to ju¿ koniec. I Rev wcale nie ma tylu userów, bo 1/4 ma bany (Mo¿e i 1/3) forever. Wiêc sorry, ale to ju¿ ich koniec.
Ech, znowu flame :< Naprawde nie macie lepszych rzeczy do roboty, niz ciagle klotnie?
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.