POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
28 Grudzieñ 13, 19:52
Island of Glory: Gildia Wysp
Autor Wiadomo¶æ
shadix 
Gapa, gubi PokeBalle
ROM HACKER

Do³±czy³: 10 Kwi 2010
Kontakt:
Wys³any: 2 Maj 10, 20:17   

PokeMan napisa³/a:

fuj, to nie strony tylko fora....

Syfnie to nazwa³em wiem..xD Poprawka... FORA

Wyluzujcie z tymi tworzeniami, mamy dwa fora i starczy, z czego jedno jest z deka wredne a drugie jest w miare ok. Czasami zda¿aja sie sytuacje, których nie pojmuje (mniejsza o to).

A czy projekt udany ?

Jak widaæ (jak do tond) nie.

Sygnatura użytkownika
<-- Klick
POMÓ¯ W ROZWINIÊCIU FORUM ;)
SZUKAMY KOGO¦ TAKIEGO JAK TY :)

Ka¿dy laps................ to kolejne okr±¿enie.... ;)

Chcesz przerobic pokemony ? Pisz do mnie na PW

Nolfaverll 
Pewnie nie zna PokeMana
...Howl.

Do³±czy³: 25 Wrz 2009
Sk±d: zza klawiatury
Kontakt:
Wys³any: 2 Maj 10, 21:02   

PokeMan napisa³/a:
Cytat:
Fakt osrali... ale jest szko³a, jest dziewczyna, jest ¿ycie.

Widzisz, bo to wynalazek PBFu na ludzi tak dzia³a, ¿e marnuj± swoje talenta na pisanie jaki¶ gierek i siedz± nad tym po kilka godzin i nolife`uj±. Z czego oczywi¶cie PokeFan nie ma ¿adnego po¿ytku.

Tak, zwalmy ca³± winê na PBF! Ma³a aktywno¶æ userów (tylko ciekawe czemu na wiêkszo¶ci for ludzie s± trzymani dziêki grom i w³a¶nie dziêki grom wchodz± w ¿ycie forum), g³ód, grad, ¶mierci niewinnych ludzi + to, co kto jeszcze wymy¶li.

Powiem tyle do ciebie PokeManie: Nie znasz siê na PBFach, to siê o nich nie wypowiadaj. Talenty pisarskie mo¿na rozwijaæ przez pisanie Fan Ficków, a tak¿e gier. Nie widzê nawet krzty powodu, ¿e forum upadnie przez PBF, skoro ludzie podczas tworzenia odpisów do swoich gier (a co za tym idzie - rozwijania twórczo¶ci pisarskich) maj± trochê zabawy.
Niektórzy s± trzymani przez Anime, mangê, gry na GBA/DS/co tam jeszcze, wiêc czemu nie mo¿emy im umilaæ kolejnych wizyt przez PBF? To ¿e tobie siê to nie podoba, nie znaczy, ¿e PBF to Z³o, które panoszy siê na PokeScenie. Powiem drugi raz: Nie znasz siê na czym¶ - nie wypowiadaj siê.

Zwyk³y PokeFan nie ma po¿ytku z PBFu? Có¿, twoje zdanie. Mo¿e w takim razie wycofasz dzia³ Fan Fick, no bo fani nie maj± z tego po¿ytku - czytanie, rozwijanie pisarstwa - e tam, do bani, wycofaæ!

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 2 Maj 10, 21:44   

shadix napisa³/a:
Czasami zda¿aja sie sytuacje, których nie pojmuje (mniejsza o to).

nic dziwnego, jeste¶ baardzo ¶wie¿y

Nolfaverll napisa³/a:
Tak, zwalmy ca³± winê na PBF! Ma³a aktywno¶æ userów (tylko ciekawe czemu na wiêkszo¶ci for ludzie s± trzymani dziêki grom i w³a¶nie dziêki grom wchodz± w ¿ycie forum), g³ód, grad, ¶mierci niewinnych ludzi + to, co kto jeszcze wymy¶li.

Bo fani anime/muzyki widz± w forach tylko PBFy i nic dziwnego, ¿e ludzi zainteresowanych tym, mo¿na znale¼æ na YT tylko, bo na zwyk³ym forum nie maj± siê po co rejestrowaæ. A laików to te¿ dezorientuje, bo chcieliby siê czego¶ dowiedzieæ o Pokemonie, bo s³yszeli ¿e to kiedy¶ co¶ fajnego by³o, a znajduj± jakie¶ dziwactwo - pbf

Nolfaverll napisa³/a:
Nie widzê nawet krzty powodu, ¿e forum upadnie przez PBF, skoro ludzie podczas tworzenia odpisów do swoich gier (a co za tym idzie - rozwijania twórczo¶ci pisarskich) maj± trochê zabawy.

Na PoPLu ok. stycznia 2008 r. powsta³ temat gdzie jest opisane co PBF robi z forami.

Nolfaverll napisa³/a:
wiêc czemu nie mo¿emy im umilaæ kolejnych wizyt przez PBF?

Ale¿ jest umilane, i to a¿ za bardzo.

Nolfaverll napisa³/a:
PBF to Z³o, które panoszy siê na PokeScenie. Powiem drugi raz: Nie znasz siê na czym¶ - nie wypowiadaj siê.

Tak, bo kiedy¶ fora istnia³y BEZ tego dodatku - mog³em siê dowiedzieæ ciekawych rzeczy. Obecnie, forum bez tego dodatku upadnie.

Nolfaverll napisa³/a:
Zwyk³y PokeFan nie ma po¿ytku z PBFu? Có¿, twoje zdanie. Mo¿e w takim razie wycofasz dzia³ Fan Fick, no bo fani nie maj± z tego po¿ytku - czytanie, rozwijanie pisarstwa - e tam, do bani, wycofaæ!

Nie, z dzia³u FanFick jest jaki¶ po¿ytek, bo on mo¿e dotyczyæ ogó³u np. opowiadanie Vulpa o dawnych czasach z których mo¿na siê dowiedzieæ o przesz³o¶ci PPSu. Zreszt±, PBF ma kilka dzia³ów i wokó³ niego jest tworzona obecna "gospodarka" forumowa w Polsce w pokeforach - a FanFick to jeden marginalny dzialik który rewolucji ( kolorki dla MG, rangi.... ) nie robi.

To tak samo, jak z 99% spo³eczeñstwa które ogl±da na TV panoramicznym, rozci±gniêty obraz 4:3 ( albo nie umiej± powiêkszyæ obrazu, gdy mamy do czynienia z 16:9 które leci z pasami ) i ludziom pasi pokrêcona geometria = 99% zawarto¶ci for opiera siê o b³êdne za³o¿enie - PBF, które jest wynaturzeniem, bo podstaw± dyskusji winna byæ klasyka - gry ( owszem, nie lubiê, ale tolerujê, bo to klasyka ), anime, manga, karcianka... A propo karcianki, ciekawe czemu ludzie z ISY nie rozmawiaj± o tym na forach pokowych, tylko na jaki¶ swoich...odp. jest oczywista.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

piec 
Pewnie nie zna PokeMana
Master of Disaster

Do³±czy³: 27 Kwi 2010
Sk±d: ynawia
Wys³any: 2 Maj 10, 22:19   

Muszê przyznaæ racjê Nolfie. Kolejny temat dotycz±cy PPSu i po raz kolejny widzê p³acz ze strony PokeMana w sprawie PBFów, ale to ju¿ raczej standardzik.

Pisanie gier marnowaniem talentu, rotfl. Je¶li mo¿liwo¶æ przejawienia kreatywno¶ci, inicjatywy twórczej etc. uwa¿asz za marnowanie talentu, to pogratulowaæ. Opowiadania, fan ficki i w³a¶nie gry spokojnie mo¿na wrzuciæ do jednego kosza, ale widzê to nie jest zbyt ³atwe to pojêcie. Ogólnie chyba nie chcesz zrozumieæ tematu, dla mnie po prostu skoñcz wertowaæ temat, bo stajesz siê co raz mniej powa¿ny. No dobra, ty¶ od zawsze kabaret.

@UP Fan Fic o ¿yciu vulpiego? Polecam przestudiowaæ czym jest FF.
Cytat:
podstaw± dyskusji winna byæ klasyka

Bo powiedzia³ to PokeMan i tak winno byæ.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 10, 12:29   

piec napisa³/a:
Ogólnie chyba nie chcesz zrozumieæ tematu, dla mnie po prostu skoñcz wertowaæ temat, bo stajesz siê co raz mniej powa¿ny. No dobra, ty¶ od zawsze kabaret.

Nie, ja rozumiem, to pan nie potrafi skumaæ, ¿e posiadanie odmiennego zdania, to nie kabaret.

piec napisa³/a:
@UP Fan Fic o ¿yciu vulpiego? Polecam przestudiowaæ czym jest FF.

gucio widzia³e¶ w takim razie:
http://forum.xipog.pisz.p...?t=2333&start=0

Cytat:
Bo powiedzia³ to PokeMan i tak winno byæ.

Nie dlatego. Dlatego bo tak kiedy¶ by³o i by³o dobrze.

Sygnatura użytkownika

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

piec 
Pewnie nie zna PokeMana
Master of Disaster

Wys³any: 3 Maj 10, 12:55   

I co w tym zwi±zku. Nigdzie nie zosta³o napisane, ¿e jest to Fan Fic, jedynie co¶ w rodzaju pamiêtnika. Kiepski argument zaprawdê. Poza tym ty nie posiadasz odmiennego zdania, jeste¶ typowym hejterem PBFu. PBF nie jest z³y dlatego, bo odmó¿d¿a, a dlatego, ¿e jest o wiele ciekawsz± form± rozrywki, ani¿eli nawijanie ca³y czas o idealnym sk³adzie Asha. Koñcz ju¿ temat cz³owieku, bo siê o¶mieszasz broni±c "swojego w³asnego zdania".

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 10, 14:41   

piec napisa³/a:
Nigdzie nie zosta³o napisane, ¿e jest to Fan Fic

Cytat:
FORUM REVIVAL: Anime, Manga, Pokemony! Strona G³ówna » Dzia³ Ogólno-tematyczny » Inne » Twórczo¶æ wszelaka (dzia³ FAN) » Fic » Admin jakiego nie znacie.

piec napisa³/a:
PBF nie jest z³y dlatego, bo odmó¿d¿a,

Jest z³y dlatego, bo siê rozpanoszy³.

piec napisa³/a:
dlatego, ¿e jest o wiele ciekawsz± form± rozrywki, ani¿eli nawijanie ca³y czas o idealnym sk³adzie Asha.

By³o i jest masa tematów Pokemon, gdzie nie trzeba siê zastanawiaæ nad Ashem i jego czapk±. Jako¶ kilka lat potrafiono stworzyæ inne tematy o Pokemon. Ba, wiêkszo¶æ z nich przepad³a na forach które znik³y i nie by³y jeszcze poruszane na obecnych.
piec napisa³/a:
Koñcz ju¿ temat cz³owieku, bo siê o¶mieszasz broni±c "swojego w³asnego zdania".

A czemu koñczyæ ? Nie wszystko zosta³o powiedziane, a mi siê ta dyskusja podoba.

Sygnatura użytkownika

piec 
Pewnie nie zna PokeMana
Master of Disaster

Wys³any: 3 Maj 10, 15:05   

PokeMan napisa³/a:
FORUM REVIVAL: Anime, Manga, Pokemony! Strona G³ówna » Dzia³ Ogólno-tematyczny » Inne » Twórczo¶æ wszelaka (dzia³ FAN) » Fic » Admin jakiego nie znacie.
Spodziewa³em siê takiej odpowiedzi. Fic to skrót od fikcji, aczkolwiek w tym przypadku zosta³ ujêty jako wszelka dzia³alno¶æ pisarska. Jakby nie by³o, pamiêtnik nie jest FanFiciem. Skoro ja gucio widzia³em, to pan PokeMan gówno wie.

PokeMan napisa³/a:
Jest z³y dlatego, bo siê rozpanoszy³.

PBF siê rozpanoszy³? To jeden odrêbny dzia³, w uk³adzie forum zawsze widzia³em go w ¶rodkowej czê¶ci, zazwyczaj pod dzia³ami stricte Pokemonowymi. Dla userów jest to po prostu ciekawsze, pogód¼ siê z tym, ¿e to co podoba siê tobie, mo¿e siê nie podobaæ innym i na odwrót.

PokeMan napisa³/a:
By³o i jest masa tematów Pokemon, gdzie nie trzeba siê zastanawiaæ nad Ashem i jego czapk±. Jako¶ kilka lat potrafiono stworzyæ inne tematy o Pokemon. Ba, wiêkszo¶æ z nich przepad³a na forach które znik³y i nie by³y jeszcze poruszane na obecnych.
Przeno¶nia drogi PokeManie. By³a to ma³o znacz±ca czê¶æ mojej wypowiedzi, a po¶wiêci³e¶ jej najwiêcej czasu.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Kontakt:
Wys³any: 3 Maj 10, 15:18   

piec napisa³/a:
PBF siê rozpanoszy³? To jeden odrêbny dzia³, w uk³adzie forum zawsze widzia³em go w ¶rodkowej czê¶ci, zazwyczaj pod dzia³ami stricte Pokemonowymi

Na normalnych forach to mo¿e i tak jest - ba, na pewno tak jest - ale wszystkie nowe fora zak³adane przez jaki¶ "ludzi" tylko na tym siê opieraj±.

piec napisa³/a:
Dla userów jest to po prostu ciekawsze, pogód¼ siê z tym, ¿e to co podoba siê tobie, mo¿e siê nie podobaæ innym i na odwrót.

Tak, ja siê z tym ju¿ dawno pogodzi³em, co nie zmienia faktu, ¿e swoje zdanie bêdê wyra¿a³ zawsze, gdy dyskusja zahaczy o PPS ( a w szczególno¶ci fora ).

Sygnatura użytkownika

piec 
Pewnie nie zna PokeMana
Master of Disaster

Wys³any: 3 Maj 10, 21:22   

Skoro to s± fora stricte PBFowe, to co siê Stanis³aw Dziwisz. A dopieprzanie siê do ludzi o to, ¿e maj± swoje jakie¶ tam ambicje za³o¿enia w³asnego forum jest po prostu g³upie. Jak w takim razie ma cierpieæ normalny Pokefan, przecie¿ takich for nie odwiedza. Brak tu spójno¶ci.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: