W Eterna City, przejd¼ do obiektu, który rozpoczyna trasê rowerow±. Rozmawiaj z go¶ciem w bia³ym p³aszczu, o czarnych w³osach i okularach. On bêdzie mówiæ co¶ w stylu: "O cze¶æ! Prawdopodobnie nie pamiêtasz mnie, ale jestem asystentem prof Rowan i Lucas / tata Dawn! Powiedzia³ mi, ¿eto dla ciebie". wrêcza ci
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
a jeszcze nie wiem jednego-pokona³em lidera sali w Canalave (Byrona) przeszed³em misje na Iron Island pó¼niej spokta³em Barrego przy blibliotece zaprowadzi³ mnie do profesora Rowana i Dawn i teraz mam jak±¶ misjê do wykonania z jezorem tylko nie wiem co zrobiæ bo by³em na Mt Coronet i zespo³ G nie chce mnie przepu¶ciæ bo co¶ gadaj± o defog, u¿y³em tego ruchu i nic, nie wiem co trzeba zrobiæ
Powiniene¶ chyba udaæ siê na Lake Valor i tam powiniene¶ ujrzeæ Team Galactic. Mogê siê jednak myliæ!
Sygnatura użytkownika
Mistrz Gry: Legendarny Legends
Imiê: Matt vel la Silver
Wiosen: 14
Zawód: Z³odziej piw, ratownik chmur, oraz ³owca leszczy
Sensei: Drake
Money: 800$
Ekwipunek: Wa¿ne: Portfel, Przyrz±dy do Krzadzierzy
Balle: emm...chcê siê widzieæ z moim adwokatem
Medykamenty: Apteczka
Jedzenie: Szynka Konserwowa, Batony, Woda, Suchary, Mleko, P³atki Zbo¿owe, Paprykarz, Klopsiki w S³oiku, Pasztet, Cukierki, Przyprawy
Inne: Lina, Zapalniczka, Nó¿, Latarka, ¯y³ka, Szczoteczka do Zêbów, Saletra, Cukier, Zestaw Garnków i Sztuæców, Apteczka, £uk, Ko³czan z 10 Strza³ami
~Podziêkowanie dla Legendsa za tworzenie mi kolejnej, superowej gry i dla Raahala za gadanie ze mn± na GG (i nie napisanie dalej, ¿e wzór sygny ma odemnie, ale mniejsza z tym)
Kfiatki z PBF'ów
Z jakiego¶ innego PBF'u napisa³/a:
- To jak Diglet? Wolisz siedzieæ w ballu, czy na ramieniu?
To mnie rozwali³o. Nie pamiêtam, czy zacytowa³em to s³owo w s³owo, lecz jako¶ tak to brzmia³o.
sci±gnij drugiego emula i niech gra na drugim ( rom mo¿e byæ wspólny), ¿aden problem jak chc± graæ dwie osoby ale na swoim sav'ie.
na jednym siê nie da bo bêdziecie sobie wspólnie gre kasowaæ, albo sci±gnij drugi rom i nazwij go inaczej, np"Platynka Siostry" i siorka ma swoj± grê"
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.