Mówi±c tak sobie,to to co zrobi³e¶ jest kpin±.Naobieca³e¶ ¿e bêdziesz dodawa³ party i co?? I nic! Pozatym to nie jest takie trudne wzi±¶æ o³ówek i porysowaæ z godzinkê :kwasny: A napisy jak komu¶ siê chce to ju¿ nawet w paincie da siê dorobiæ.
Je¶li masz zamiar wstawiaæ jeden part na miesi±c to raczej dziêkujemy takiemu komiksowi :zly:
I nie kryj sie równie¿ szko³± bo ja te¿ mam komiks (robiony w paincie) jeden part zajmuje mi oko³o 20-40 minut (zale¿y ile nowych rzeczy u¿ywam w parcie) i wstawiam 2-3 partów na tydzieñ... :chytry:
Ehe, znajd¼ mi godzinkê i kup mi skaner do mojego pokoju (bo mam tylko u starych).
Wtedy pogadamy. Aha, a o szkole nic nie pisa³em ,wiêc nie wiem, czemu mia³bym siê wykrêcaæ szko³±. :O I, jak wcze¶niej powiedziano, rysowanie rêczne jest wolniejsze ni¿ paintowa robota.
Wiêc, z pe³nym przekonaniem mówiê, ¿e Debil* ma racjê nazywaj±c Ciê ¿alem.
Macie tyle samo lat a miedzy wami jest przepasc... Czy Xarox mówi³ "bêdê dodawa³ codziennie" nie nie mowil wiec dajcie se siana to jego komiks a nie wasz doda jak zrobi zrobi jak bedzie mu sie chcialo a kiedy bedzie mu sie chcialo to juz jego sprawa :kwasny:
Wiesz to nie jest jakie¶ Arcydzie³o które wymaga dok³adno¶ci wiêc nie pieprz mi (bez urazy) ¿e sie to trudno rysuje.
To narysuj jakies lepsze arcydzie³o i zamieszczaj czêsto =='
Tak mnie to wnerwia, jak kto¶ siê pyszni, a od siebie to nic nie wymaga. Matko, ja go rozumiem, wiem co to jest mieæ skaner, który jest w³asno¶ci± rodziców...
Sygnatura użytkownika
Ej, mo¿e nie odesz³am, ale wchodzê tu rzadko. Nie mia³am si³y byæ d³u¿ej moderatorem, wybaczcie, ¿e zrezygnowa³am. Jako¶ mi na sercu ci±¿y³a ta posada ;_;
A wiêc niech ka¿dy wie, ¿e nie mam moda z mojej durnej, w³asnej woli, która mi mówi³a, ¿eby zrzec siê stanowiska.
^.......^
I..I.....I..I
I..O....-.I
I....^.....I
I.................> Pika pi
I...........I
V______V
Wiesz to nie jest jakie¶ Arcydzie³o które wymaga dok³adno¶ci wiêc nie pieprz mi (bez urazy) ¿e sie to trudno rysuje.
Nie ka¿dy (tak jak Ty) upad³ w dzieciñstwie na g³owê i uwa¿a, ¿e wystarczy odpieprzyæ byle gówno, którego nikt nie czyta i my¶li, ¿e ka¿dy bêdzie mu dupê liza³. Jeszcze pragnê dodaæ, ¿e gdy tylko spojrza³em na ten Twój "komiks" to nawet nie doczyta³em pierwszego parta,
a ju¿ mi siê go nie chcia³o czytaæ (taki badziew z niego), a na komiks XrX'a chêtnie poczekam i bêdê czyta³.
Kojot napisa³/a:
No ale jak bêdzie dodawa³ co miesi±c to ju¿ niech lepiej nie rysuje.
Nie musisz czekaæ na kolejne czê¶ci komiksu i go czytaæ (tak samo jak udzielaæ siê w tym temacie pisz±c g³upie posty - mam nadzieje, ¿e zrozumiesz aluzjê).
hmm... je¿eli XrX nie wykrêca siê czasem tylko skanerem, to albo robiæ zdjêcia i usb... lub bluetooth, albo niech siê chocia¿ oka¿e ¿e naprawdê nie ma doj¶cia do skanera, ale ma ju¿ ze 10 partów zrobionych tylko nie wrzuconych na komp przez miesi±c (1-2h na tydzieñ roboty, nie mo ¿e on to 10h 1 part robi....) Szacun za tok my¶lenia, bronicie go jakby¶cie za to
Devil napisa³/a:
my¶li, ¿e ka¿dy bêdzie mu dupê liza³
mieli od XrX dostaæ forum i bêdzie wam ty³ek liza³ jak tak to :padam: :padam: szacun dla waszej g³upoty, która jest wiêksza od g³upoty kojot'a
Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.