POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
21 Maj 12, 07:10
PC Comics
Autor Wiadomo¶æ
Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 14 Styczeñ 09, 14:20   

Devil napisa³/a:
<offtopic>
Kojot napisa³/a:
Mówi±c tak sobie,to to co zrobi³e¶ jest kpin±.Naobieca³e¶ ¿e bêdziesz dodawa³ party i co?? I nic! Pozatym to nie jest takie trudne wzi±¶æ o³ówek i porysowaæ z godzinkê :kwasny: A napisy jak komu¶ siê chce to ju¿ nawet w paincie da siê dorobiæ.
Je¶li masz zamiar wstawiaæ jeden part na miesi±c to raczej dziêkujemy takiemu komiksowi :zly:
I nie kryj sie równie¿ szko³± bo ja te¿ mam komiks (robiony w paincie) jeden part zajmuje mi oko³o 20-40 minut (zale¿y ile nowych rzeczy u¿ywam w parcie) i wstawiam 2-3 partów na tydzieñ... :chytry:

W paincie robi siê du¿o szybciej ni¿ rysuje o³ówkiem ¿alu...
</offtopic>

Dobrze ale to NIE JEST jaki¶ super hiper dok³adny komiks...
¿alu - :kwasny: :kwasny:

XaroX 
Bug Catcher
Rebecca Black LAW JU

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: WHEEKEND
Kontakt:
Wys³any: 15 Styczeñ 09, 08:46   

Ehe, znajd¼ mi godzinkê i kup mi skaner do mojego pokoju (bo mam tylko u starych).

Wtedy pogadamy. :) Aha, a o szkole nic nie pisa³em ,wiêc nie wiem, czemu mia³bym siê wykrêcaæ szko³±. :O I, jak wcze¶niej powiedziano, rysowanie rêczne jest wolniejsze ni¿ paintowa robota.

Wiêc, z pe³nym przekonaniem mówiê, ¿e Debil* ma racjê nazywaj±c Ciê ¿alem.

*Nie mog³em siê powstrzymaæ. :D

Sygnatura użytkownika

Valadin
[Usuniêty]

Wys³any: 17 Styczeñ 09, 11:54   

Przykro. A ten temat nie powinien byæ przyklejony:P.

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Wys³any: 17 Styczeñ 09, 14:29   

Wiesz to nie jest jakie¶ Arcydzie³o które wymaga dok³adno¶ci wiêc nie pieprz mi (bez urazy) ¿e sie to trudno rysuje.

Vabigoon 
Powoli siê wkrêca
Howgh!

Do³±czy³: 07 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 17 Styczeñ 09, 14:46   

Macie tyle samo lat a miedzy wami jest przepasc... Czy Xarox mówi³ "bêdê dodawa³ codziennie" nie nie mowil wiec dajcie se siana to jego komiks a nie wasz doda jak zrobi zrobi jak bedzie mu sie chcialo a kiedy bedzie mu sie chcialo to juz jego sprawa :kwasny:

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Wys³any: 17 Styczeñ 09, 15:01   

No ale jak bêdzie dodawa³ co miesi±c to ju¿ niech lepiej nie rysuje.

Bary 
Pewnie nie zna PokeMana
: O

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Sk±d: Elbl±g
Wys³any: 17 Styczeñ 09, 15:41   

Cytat:

Je¶li nie chcesz, to nie czekaj. Nikt Ciê do tego nie zmusza wiêc skoñcz z takimi tekstami bo nubisz i tyle ;x

DL27 
Pewnie nie zna PokeMana
By³y mod.

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Wys³any: 17 Styczeñ 09, 16:55   

Kojot napisa³/a:
Wiesz to nie jest jakie¶ Arcydzie³o które wymaga dok³adno¶ci wiêc nie pieprz mi (bez urazy) ¿e sie to trudno rysuje.

To narysuj jakies lepsze arcydzie³o i zamieszczaj czêsto =='
Tak mnie to wnerwia, jak kto¶ siê pyszni, a od siebie to nic nie wymaga. Matko, ja go rozumiem, wiem co to jest mieæ skaner, który jest w³asno¶ci± rodziców...

Sygnatura użytkownika
Ej, mo¿e nie odesz³am, ale wchodzê tu rzadko. Nie mia³am si³y byæ d³u¿ej moderatorem, wybaczcie, ¿e zrezygnowa³am. Jako¶ mi na sercu ci±¿y³a ta posada ;_;
A wiêc niech ka¿dy wie, ¿e nie mam moda z mojej durnej, w³asnej woli, która mi mówi³a, ¿eby zrzec siê stanowiska.

^.......^
I..I.....I..I
I..O....-.I
I....^.....I
I.................> Pika pi
I...........I
V______V

Jednooki pikacz wymiata!!!1111oneone

Devil 
Pewnie nie zna PokeMana
666

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: braæ kase?
Wys³any: 18 Styczeñ 09, 00:08   

Kojot napisa³/a:

Nie ka¿dy (tak jak Ty) upad³ w dzieciñstwie na g³owê i uwa¿a, ¿e wystarczy odpieprzyæ byle gówno, którego nikt nie czyta i my¶li, ¿e ka¿dy bêdzie mu dupê liza³. Jeszcze pragnê dodaæ, ¿e gdy tylko spojrza³em na ten Twój "komiks" to nawet nie doczyta³em pierwszego parta,
a ju¿ mi siê go nie chcia³o czytaæ (taki badziew z niego), a na komiks XrX'a chêtnie poczekam i bêdê czyta³.

Kojot napisa³/a:

Nie musisz czekaæ na kolejne czê¶ci komiksu i go czytaæ (tak samo jak udzielaæ siê w tym temacie pisz±c g³upie posty - mam nadzieje, ¿e zrozumiesz aluzjê).

Sygnatura użytkownika

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 19 Styczeñ 09, 16:57   

hmm... je¿eli XrX nie wykrêca siê czasem tylko skanerem, to albo robiæ zdjêcia i usb... lub bluetooth, albo niech siê chocia¿ oka¿e ¿e naprawdê nie ma doj¶cia do skanera, ale ma ju¿ ze 10 partów zrobionych tylko nie wrzuconych na komp przez miesi±c (1-2h na tydzieñ roboty, nie mo ¿e on to 10h 1 part robi....) Szacun za tok my¶lenia, bronicie go jakby¶cie za to
Devil napisa³/a:
my¶li, ¿e ka¿dy bêdzie mu dupê liza³
mieli od XrX dostaæ forum i bêdzie wam ty³ek liza³ jak tak to :padam: :padam: szacun dla waszej g³upoty, która jest wiêksza od g³upoty kojot'a

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum