Hej mo¿e kto¶ podaæ najnowszy emulator no$GBA? (najlepiej skonfigurowany)
wiem ¿e Dominlol wrzuca³ ca³y pakiet razem z zoomem ale niestyty na tej wersji nadal nie chodz± tak jak trzeba pokemon diamond/pearl/platinum (nie czyta³em ostatnio ¿adnych newsów zwi±zanych z emulacj± i nie wiem czy wysz³y jakie¶ nowe wersje emu zdolne emulowaæ poki w wiêcej ni¿ 80-100 fps) z góry dziêki
najnowszy to 2.6a, a ilo¶æ fpsów mo¿na zwikeszyæ grzebi±c w ustawieniach.
nie ma nowszej wersji No$GBA, projekt porzucony, te wersje 2.6a, 2.7c, i 2.9 to nieskoñczone wersje których nawet nie idzie odpaliæ albo poprostu 2.6 lub 2.6a.
pozatym, Ideas i konkurencja ci±gle ma pewne braki mimo ci±g³ego rozwoju, No$GBA to od lat lider emulacji NDS'ów, nic na to nie poradzisz.
i to powinno byæ w centrum pomocy, a nie w uploadzie Xantos
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
thx ale jeszcze pytanko-czy na laptopie z parametrami:
procek:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6400 @ 2.00GHz 2.00 GHz
ram: 4 GB
karta graficzna: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family (nie znam kompletnie tego rodzaju karty wiêc nie mogê o nie napisaæ wiêcej)
Windows Vista HP SP1 64 bitowy
gry 2d (Ben 10 Alien Force, Crash-Mind over Mutant itd.) chodz± bez problemu na tej wersji skonfigurowanej przez Dominlola ale pokemon pearl/diamond/platinum maj± trochê zmu³a 70-80-100 fps (w budynku nieco wiêcej)
i nie wiem czy jest sens próbowaæ konfugurowaæ go przy takich parametrach latopa-jeszcze raz proszê o pomoc
cz³owieku, bardzo dobrze ci to chodzi i to jeszcze 64 bitowiec, co ty wiêcej chcesz?
na marginesie, pozwalam ci mówiæ do mnie Domin ;P
a konfiguracja emulatora to od ciebie zale¿y, to na sprzêt nie wp³ynie.
je¶li gry w 3D chodz± ci od 70-100% to nie¼le,
jak ci dotychczasowe osi±gi nie wystarczaj±, to grzebiesz w ustawieniach emulacji( prêdko¶æ, typ i jako¶æ d¼wiêku itd).
jak nie odnalaz³e¶ siê w tym to ci ustwawienia mogê podse³aæ.
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 25 Kwiecieñ 10, 11:48, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
zaraz pode¶lê, 60-80 fpsów to w miare dobrze, ja mam s³abszy i mi chodzi w tych granicach, ale jak jeste¶ takim graczem któy chce mieæ wszystko perfecto to no problem, ustawienia zaraz bêd±
Domin jeste¶ wielki... dziêki za te ustawienia teraz ¶miga mi ca³kiem nie¼le poza domkiem 120-170 fps. a przy HG i SS te¿ bêdzie dobrze dzia³aæ?
edit:170 podczas rozmowy z jakimi¶ go¶cmi normalnie 200-300 idzie (podczas walk 600-800)
Sygnatura użytkownika
Ostatnio zmieniony przez Xantos 25 Kwiecieñ 10, 18:06, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
przy okazji, ¿aden k³opot, ten emulek to jakby moje ¶rodowisko tutaj
Sygnatura użytkownika
spoko dziêki masz ju¿ odemnie 2 RC jeszcze parê pytañ
-jak zapisywaæ
-zoom-czy da siê go jako¶ ustawiæ tak ¿eby podczas gry by³o widaæ i górn± i doln± czê¶æ
-nie wiem czemu ale jak ustawie tak jak mi napisa³e¶ i zapisze te ustawienia, kiedy kolejny raz chcê uruchomiæ pisze mi jaki¶ b³±d po hiszpañsku czy w³osku (nie wiem nie za bardzo rozró¿niam te jêzyki)
i daj screena co jest napisane, bo tak to ja nie pomogê
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.