POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
31 Styczeñ 17, 21:38
Nowe Logo
Autor Wiadomo¶æ
Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 20 Kwiecieñ 10, 12:20   Nowe Logo

No tak, tu pojawia siê moje pytanie (again).
Jest mo¿liwym, ¿eby by³o co¶ wiêkszego ni¿ to pud³o pokeballowe? Wiem ¿e to trochê nie pasuje i ¿e panel rozjedzie, ale to chyba siê da zmodyfikowaæ (pozdro ka¿dy, kto napisze ¿e to awykonalne bo tylko Raik mo¿e to zrobiæ).
Jak tak, to mo¿e odda siê sprawê loga dla userów? Znacznie ³adniejszy by³by styl z logiem.

Blue 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³a: 13 Gru 2009
Kontakt:
Wys³any: 20 Kwiecieñ 10, 15:12   

Nie chcê nic mówiæ ale Rev ma znacznie lepsz± graficzn± oprawê ni¿ my! Mo¿e teraz ten Scyther im nie pasuje ale przyda³o by siê jakie¶ od¶wie¿enie. Jaki¶ fajny napis, mo¿e wiosenny? Albo sk³adaj±cy siê z napisu: Pokecollect i dooko³a na ró¿ne kolory nicki niektórych userów?
Trzeba co¶ zrobiæ!

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ. :*

Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG :*

Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG :D Drago za ca³okszta³t :*

DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê :*

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Kontakt:
Wys³any: 20 Kwiecieñ 10, 15:38   

Mo¿naby te¿ zmieniæ styl w ogóle. Na jaki¶ mniej szeroki (bo ten rozci±ga wiadomo¶æ bardzo), kolory: srebrny i z³oty. A nie taki ¿ó³to-br±zowy jak teraz jest ._.
Lugia i Ho-oh zostaj±, bo s± ¶liczne.
Logo z nickami? Niez³e, mo¿e siê sprawdzi?
Jakby kto¶ zaj±³ siê portalem, to by ¼le nie by³o (bo ten ubogi jest raczej).
I ¿eby nie by³o ¿e zwalam: te¿ mogê pomóc.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 20 Kwiecieñ 10, 16:38   

Legends napisa³/a:
pozdro ka¿dy, kto napisze ¿e to awykonalne bo tylko Raik mo¿e to zrobiæ).

dziêki za pozdrowienie

Blue napisa³/a:
Nie chcê nic mówiæ ale Rev ma znacznie lepsz± graficzn± oprawê ni¿ my!

I co z tego ? Jak Ci siê podoba, to pójd¼ tam. Atmosfery nie robi logo tylko ludzie.

Blue napisa³/a:
Trzeba co¶ zrobiæ!

Po co ? Aby zepsuæ ? To, ¿e zbli¿a siê koniec roku i aktywno¶æ spada, to normalne. A wysilaæ siê nie trzeba, bo jeste¶my forum PokeSerwisu wiêc aktywno¶æ zawsze bêdzie. Poza tym, forum poke z prawdziwego zdarzenia jest ma³o, wiêc lud nigdzie indziej nie pójdzie.

Legends napisa³/a:
Mo¿naby te¿ zmieniæ styl w ogóle. Na jaki¶ mniej szeroki (bo ten rozci±ga wiadomo¶æ bardzo),

LOL. Styl jest automatycznie dopasowywany do rozdzielczo¶ci w której jest monitor, tzw. automatyczny. A styl jest dobry, wyró¿nia z PoPLa i Reva które s± bardzo podobne [ Logo, dzia³y, sztywny rozmiar stylu
( to akurat co¶ fajnego moim zdaniem, bo dziêki temu forum na ka¿dym kompie wygl±da tak samo ) ].
Mnie siê podoba poke-ró¿norodno¶c na PPS. To tak jak z nowymi stronami, co wal± z Vall arty, nie wiadomo po co, dziêki czemu mamy kilka takich samych stron. I nikomu nie przyjdzie do g³owy, ¿e mo¿na zrobiæ stronê na inn± mod³ê ni¿ Vallhallow±. tj. z tapetami, o muzyce poke itp. lepiej waln±æ Bohaterzy, Filmy, Anime ... Tak samo lepiej waln±æ na forum : PBFa, pomys³ Revowy z tym ¿e logo robi± userzy, ni¿ wymy¶leæ w³asny oryginalny pomys³. Kiedy¶ PC che³pi³ siê HelpSerwisem, teraz broni± PC jest oryginalny na tle innych lay + atmosfera.

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Kontakt:
Wys³any: 20 Kwiecieñ 10, 16:48   

PokeMan napisa³/a:
Legends napisa³/a:
pozdro ka¿dy, kto napisze ¿e to awykonalne bo tylko Raik mo¿e to zrobiæ).

dziêki za pozdrowienie

Blue napisa³/a:
Nie chcê nic mówiæ ale Rev ma znacznie lepsz± graficzn± oprawê ni¿ my!

I co z tego ? Jak Ci siê podoba, to pójd¼ tam. Atmosfery nie robi logo tylko ludzie.

Blue napisa³/a:
Trzeba co¶ zrobiæ!

Po co ? Aby zepsuæ ? To, ¿e zbli¿a siê koniec roku i aktywno¶æ spada, to normalne. A wysilaæ siê nie trzeba, bo jeste¶my forum PokeSerwisu wiêc aktywno¶æ zawsze bêdzie. Poza tym, forum poke z prawdziwego zdarzenia jest ma³o, wiêc lud nigdzie indziej nie pójdzie.

Legends napisa³/a:
Mo¿naby te¿ zmieniæ styl w ogóle. Na jaki¶ mniej szeroki (bo ten rozci±ga wiadomo¶æ bardzo),

LOL. Styl jest automatycznie dopasowywany do rozdzielczo¶ci w której jest monitor, tzw. automatyczny. A styl jest dobry, wyró¿nia z PoPLa i Reva które s± bardzo podobne [ Logo, dzia³y, sztywny rozmiar stylu
( to akurat co¶ fajnego moim zdaniem, bo dziêki temu forum na ka¿dym kompie wygl±da tak samo ) ].
Mnie siê podoba poke-ró¿norodno¶c na PPS. To tak jak z nowymi stronami, co wal± z Vall arty, nie wiadomo po co, dziêki czemu mamy kilka takich samych stron. I nikomu nie przyjdzie do g³owy, ¿e mo¿na zrobiæ stronê na inn± mod³ê ni¿ Vallhallow±. tj. z tapetami, o muzyce poke itp. lepiej waln±æ Bohaterzy, Filmy, Anime ... Tak samo lepiej waln±æ na forum : PBFa, pomys³ Revowy z tym ¿e logo robi± userzy, ni¿ wymy¶leæ w³asny oryginalny pomys³. Kiedy¶ PC che³pi³ siê HelpSerwisem, teraz broni± PC jest oryginalny na tle innych lay + atmosfera.

To ja proponujê tak jak 5 inteligentnych panów z Rancza i¶æ na ³aweczkê, popijaæ Mamrota i narzekaæ na wszystko (¿e aktywno¶æ spada), a samemu nic w tym kierunku nie robiæ.
My siê tu musimy zastanowiæ co zrobiæ, ¿eby na pocz±tku wakacji oprócz Blue, Inaki, Domina i Nena kto¶ tutaj wiêcej siedzia³. Pobieraæ nowych, taka rola.
A atmosferê tworzy te¿ logo, PokeManie. I styl. Wolisz czarne Pokecollect, czy bia³o-niebieskie?
Gdyby wszystko mia³ robiæ Raik a nie spo³eczno¶æ, to do koñca ¶wiata by¶my siedzieli tutaj. Znaczy, na tym samym stylu.

PokeMan 
My¶li, ¿e jest PRO
Po prostu PokeMan

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 20 Kwiecieñ 10, 17:10   

Legends napisa³/a:
(¿e aktywno¶æ spada),

spada, z naturalnej przyczyny ( koniec roku szkolnego ), ALE w wakacje ZAWSZE siê podnosi.
Legends napisa³/a:
My siê tu musimy zastanowiæ co zrobiæ, ¿eby na pocz±tku wakacji oprócz Blue, Inaki, Domina i Nena kto¶ tutaj wiêcej siedzia³.

oczywi¶cie, ¿e bêdzie kto inny. Dramatyzujesz sytuacjê. Jest du¿o reklam PC, jest PS z którego ok. 10 % czytelników idzie na forum ( podbnie z Vall i FR ), czyli do nas...
Nic siê nie dzieje, ROK temu, by³o gorzej, wtedy sukcesem by³o to, co teraz uwa¿asz za powód do dramatu.

Legends napisa³/a:
Gdyby wszystko mia³ robiæ Raik a nie spo³eczno¶æ, to do koñca ¶wiata by¶my siedzieli tutaj. Znaczy, na tym samym stylu.

Wszystko robi samemu na PS i jako¶ jest tzn. Vall ma 2k odwiedzin dziennie i 3 redaktorów, PS 1k odwiedzin i jednego redaktora-admina. Wspania³y stosunek wysi³ku do efektów. Podobnie z forum, PC NIGDY NIE PADNIE, co najwy¿ej nicki siê zmieni±, bo kto pamiêta DL, Cyndê czy kto tam by³ w styczniu 2009 r. na PC ? Tak samo w sty. 2010 r. byli nowi ludzie, i za kilka mies. te¿ "jacy¶ nowi" bêd± graæ pierwsze skrzypce zamist dotychczasowych. Normalne. Popatrz na Reva, wszyscy to nowe nicki, oprócz administracji i MG, tak samo na PC, gdzie ju¿ siê nie pamiêta/ ich nie ma - bohaterów z roku 2009 r.

Legends napisa³/a:
a samemu nic w tym kierunku nie robiæ.

by³ rok 2008 r. + pierwsza po³owa 2009 r. = co¶ robi³em, newsy pisa³em, strony zak³ada³em, Shadowowi z jego "potforkami" pomaga³em, pewne forum chcia³em zreformowaæ, w idea³y wierzy³em, p³eæ przeciwn± olewa³em ( maine b³êden ), mia³em lat 14
Teraz lat przyby³o, zainteresowanie zmieni³o, hormon siê obudzi³, wiara zmala³a, chêci t³umione przez ró¿ne koleje losu - obumar³y, charakter siê zmieni³...

p. Legends, za te 3 lata mnie pan zrozumie, ale póki co proszê wierzyæ na s³owo - to takie ³atwe nie jest, jak siê panu wydaje

Sygnatura użytkownika
<<< Wyprodukowano na moje zlecenie przez DominLoL Corp.

PPS: By³em redaktorem na Pokemon Valhalli (2008 - 14 listopad 2009 oraz 23 grudzieñ 2010 - styczeñ 2011) i ¶p. PokeSerwis.pl (2009-10). Adminem na ¶p. PokeMedia (2006-08), ¶p. PokemonPowrót (2008), ¶p. PokeShadow (2008), ¶p. PokePlanet2 (2008), ¶p. PokemonMasters (2009), ¶p. PokemonBeta (2009), ¶p. PokeLand (2009-10) i innych mniejszych. W latach 2009-10 kierowa³em popularnym forum ¶p. PokeRang, a od 28 lipca 2010 do 31 listopada 2011 r. by³em Pomocnikiem (dzia³y o Anime i PPS) na Pokemon Valhalla Forum (PVF). W 2011 r. reaktywowa³em stronê Pokemons, któr± opu¶ci³em 31 listopada 2011 r.. Na PokeCollect od 2009 r. (z przerwami kilkumiesiêcznymi) jestem adminem.

Biorê sobie do serca tylko jeden zwyczaj Amerykanów - chwalenie siê na potêgê. Widocznie to dzia³a, skoro s± potêg±. ¦wiêta Trójca : Daru, AtoMan i PokeMan - walcz± o Polski dubbing Pokemon.
Relacja z wizyty delegacji (m in. ja) Pokemon Valhalli na polskich nagraniach 11 sezonu Pokemon. >>http://pokemony.com/pokem...polskiej-wersji

Linki podane w sygnaturce, s³u¿± jedynie celom informacyjnym i edukacyjnym.

Poxer 
Nosi czapkê Asha
co ja tu robiê

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Kontakt:
Wys³any: 20 Kwiecieñ 10, 17:49   

Legends: Nie przeginaj, bêdê jeszcze ja :D

@TOPIC: Wed³ug mnie nie wiem o co wam chodzi. Forum jest dobre, logo jeszcze lepsze, ludzie na poziomie.... Co to za dyskusja w ogóle?

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Do³±czy³: 08 Sie 2009
Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 20 Kwiecieñ 10, 19:40   

Cytat:
My siê tu musimy zastanowiæ co zrobiæ, ¿eby na pocz±tku wakacji oprócz Blue, Inaki, Domina i Nena kto¶ tutaj wiêcej siedzia³.

ja zawsze bêdê siedzia³. nawet, jak gdzie¶ wyjde zostawie w³±czony komp i bêdê se godziny na forum nabija³ :p
a logo by siê przyda³o. te pud³o mi siê ju¿ przejad³o.

Kojot 
Nosi czapkê Asha
Rumble in the Jungle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Sk±d: Bandle City
Wys³any: 20 Kwiecieñ 10, 20:20   

Nie musi byæ forum nafaszerowane ró¿nymi pierdo³ami tak jak to na revie. I dodatkowo lataj±ce reklamy odstraszaj± O_o
Theme jest ³adny I taki jakby delikatny.

NineTailes 
Powoli siê wkrêca
Murzyñski Rycerz

Do³±czy³: 08 Sie 2009
Sk±d: yy..ee.. nie wiem?
Kontakt:
Wys³any: 20 Kwiecieñ 10, 20:28   

fajniejszy by by³ bardziej srebrny i troszke w niektórych miejscach z³oty, albo theme pokemon white & black, ale to nie temat o theme tylko o nowym logo :p

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: