Nie zamkniemy, bo ja mam ¶wietn± zabawê, mo¿e dowiem siê o kolejnych ¶wietnych pomys³ach :p
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
Cytat:
Piszcie tutaj co zrobili¶cie dla "niepodleg³o¶ci pod Vulpiego" na revie? (Piszê z ma³ej litery bo ju¿ nie mam szacunku!)
NO WAI !!!!!!!!!!!!!1111111111111111111ononeoneoneonejedenjedenjedenjeden
Rev napisa³ z ma³ej, a Vulpi z du¿ej, czyli masz szacunek do Vulpa?
Co wy siê tak przyczepili¶cie do tego Reva, my jako¶ na revie nie wzniecamy jaki¶ rewolucji przeciwko PC, wiêc o co wam chodzi? Zazdro¶æ? To ju¿ jest ¿a³osne.
Ja napisa³em z ma³ej, kto¶ mi poprawi³.
Cytat:
Có¿ za heroiczny wyczyn, jest siê czym szczyciæ. Zaprezentowa³e¶ tym poziom swojej inteligencji.
Jak mi siê co¶ nie podoba, po prostu chcê zmieniæ to na lepsze . I nie obra¿aj mnie, mam IQ 158!
Jak mi siê co¶ nie podoba, po prostu chcê zmieniæ to na lepsze . I nie obra¿aj mnie, mam IQ 158!
Good Joke. Co chcesz zmieniæ na lepsze, chcesz wiêcej trollów w internecie, którzy jak dostan± jedynkê w szkole, to id± na neta i tam spamuj± pierwsze lepsze forum. Poza tym nie s±dzê Vulpi przej±³ siê tym ¿e jaki¶ dzieciak, spamuje mu pw. Da³ ci tylko bana i ju¿ o tobie zapomnia³ dawno.
Cytat:
Nie zamkniemy, bo ja mam ¶wietn± zabawê, mo¿e dowiem siê o kolejnych ¶wietnych pomys³ach :p
To mo¿e zaspamujmy ca³e forum, te¿ bêdziesz mia³ ¶wietn± zabawê?
To¿ to temat off-top. Poza tym - Vulpi nie wie, ile mam lat, a ju¿ dawno za³o¿y³em wiêcej kont w których jeszcze raz go obrazi³em! A on, ten TYRAN, daje tylko 9 warnów. Ja chcê 10! I bana na IP!
To mo¿e zaspamujmy ca³e forum, te¿ bêdziesz mia³ ¶wietn± zabawê?
Pewnie, ja lubie banowac.
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
zamykam temat, bo niektórzy tutaj szmac± siê prób± wymuszonolansowania swojej osoby.
aha, i zanim ktokolwiek bêdzie chcia³ obra¿aæ Revival, to niech zrobi jedn± miliardow± tego, jaki wp³yw wywar³o to forum na polsk± Pokescenê. ;d
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.