POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Otwarty przez: PokeMan
15 Lipiec 12, 09:31
Co zrobili¶cie bohaterskiego dla reva?
Autor Wiadomo¶æ
paqo 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 12 Marzec 10, 08:17   

Nie zamkniemy, bo ja mam ¶wietn± zabawê, mo¿e dowiem siê o kolejnych ¶wietnych pomys³ach :p

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Do³±czy³: 05 Sty 2010
Sk±d: Sinnoh
Kontakt:
Wys³any: 12 Marzec 10, 15:15   

Cytat:
Cytat:
Piszcie tutaj co zrobili¶cie dla "niepodleg³o¶ci pod Vulpiego" na revie? (Piszê z ma³ej litery bo ju¿ nie mam szacunku!)

NO WAI !!!!!!!!!!!!!1111111111111111111ononeoneoneonejedenjedenjedenjeden
Rev napisa³ z ma³ej, a Vulpi z du¿ej, czyli masz szacunek do Vulpa?

Co wy siê tak przyczepili¶cie do tego Reva, my jako¶ na revie nie wzniecamy jaki¶ rewolucji przeciwko PC, wiêc o co wam chodzi? Zazdro¶æ? To ju¿ jest ¿a³osne.

Ja napisa³em z ma³ej, kto¶ mi poprawi³.
Cytat:
Có¿ za heroiczny wyczyn, jest siê czym szczyciæ. Zaprezentowa³e¶ tym poziom swojej inteligencji.

Jak mi siê co¶ nie podoba, po prostu chcê zmieniæ to na lepsze :) . I nie obra¿aj mnie, mam IQ 158! :vabi:

Sygnatura użytkownika

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X530wfqAjTk[/youtube]

plutonio 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Wys³any: 12 Marzec 10, 15:21   

Cytat:
Jak mi siê co¶ nie podoba, po prostu chcê zmieniæ to na lepsze :) . I nie obra¿aj mnie, mam IQ 158! :vabi:

Good Joke. Co chcesz zmieniæ na lepsze, chcesz wiêcej trollów w internecie, którzy jak dostan± jedynkê w szkole, to id± na neta i tam spamuj± pierwsze lepsze forum. Poza tym nie s±dzê Vulpi przej±³ siê tym ¿e jaki¶ dzieciak, spamuje mu pw. Da³ ci tylko bana i ju¿ o tobie zapomnia³ dawno.

Cytat:
Nie zamkniemy, bo ja mam ¶wietn± zabawê, mo¿e dowiem siê o kolejnych ¶wietnych pomys³ach :p

To mo¿e zaspamujmy ca³e forum, te¿ bêdziesz mia³ ¶wietn± zabawê?

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Kontakt:
Wys³any: 12 Marzec 10, 15:24   

To¿ to temat off-top. Poza tym - Vulpi nie wie, ile mam lat, a ju¿ dawno za³o¿y³em wiêcej kont w których jeszcze raz go obrazi³em! A on, ten TYRAN, daje tylko 9 warnów. Ja chcê 10! I bana na IP!

Sygnatura użytkownika

plutonio 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Wys³any: 12 Marzec 10, 15:29   

Cytat:
Poza tym - Vulpi nie wie, ile mam lat

Ale Vulpi nie jest taki têpy, ¿eby siê nie domy¶liæ ¿e kto¶ kto spamuje jego skrzynkê g³upi wiadomo¶ciami nie jest gówniarzem.
Cytat:
a ju¿ dawno za³o¿y³em wiêcej kont w których jeszcze raz go obrazi³em!

O RLY!!! OMG! NO WAI! FANTASTIC! -.-
Cytat:
A on, ten TYRAN, daje tylko 9 warnów. Ja chcê 10! I bana na IP!

Cz³owieku ty zani¿asz poziom inteligencji fanów pokemon. We¼ id¼ porzucaæ ¶nie¿kami w okno s±siadam, czy tam kamieniem co wolisz.

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Kontakt:
Wys³any: 12 Marzec 10, 15:34   

:) NOOOO NIEEEE! Nie wiesz chyba o co chodzi! No ale dobra, nie przeszkadzam w obra¿aniu czego¶, czego nie rozumiesz.

Sygnatura użytkownika

paqo 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 12 Marzec 10, 15:35   

Cytat:
To mo¿e zaspamujmy ca³e forum, te¿ bêdziesz mia³ ¶wietn± zabawê?

Pewnie, ja lubie banowac.

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY

Szymb 
Nosi czapkê Asha
*derp*

Kontakt:
Wys³any: 12 Marzec 10, 15:51   

Ale wyglebi¶cie! :vabi:
Ale ja mam ju¿ do¶æ banów. Ju¿ na Revie nie zak³adam nowych kont... mo¿e kiedy¶!

Sygnatura użytkownika

valen 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 29 Wrz 2009
Sk±d: Kanto
Wys³any: 12 Marzec 10, 16:32   

szymbar15 napisa³/a:
A on, ten TYRAN, daje tylko 9 warnów. Ja chcê 10! I bana na IP!

szymbar15 napisa³/a:
Ale ja mam ju¿ do¶æ banów. Ju¿ na Revie nie zak³adam nowych kont... mo¿e kiedy¶!

szymbar15 napisa³/a:
NOOOO NIEEEE! Nie wiesz chyba o co chodzi! No ale dobra, nie przeszkadzam w obra¿aniu czego¶, czego nie rozumiesz.

Wybaczcie mi spam ale skwitujê to jednym

LOL

Sygnatura użytkownika
Nakarm moje jaja :prosi:

A ju¿ najbardziej to ciemnozielone z lewej.
Ostatnio zmieniony przez PokeMan 15 Lipiec 12, 10:01, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

XaroX 
Bug Catcher
Rebecca Black LAW JU

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: WHEEKEND
Kontakt:
Wys³any: 12 Marzec 10, 16:56   

ch³odna historia brachu.

zamykam temat, bo niektórzy tutaj szmac± siê prób± wymuszonolansowania swojej osoby.

aha, i zanim ktokolwiek bêdzie chcia³ obra¿aæ Revival, to niech zrobi jedn± miliardow± tego, jaki wp³yw wywar³o to forum na polsk± Pokescenê. ;d

Sygnatura użytkownika

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: