Historia mnie zaciekawi³a... dobrze ¿e rodzicom siê nic nie sta³o bo tego bym nie znios³a. Nie lubiê czego¶ takiego.
Pomimo tego ¿e jeste¶ "nowy" na forum to przyjmujê.
Gra jutro po szkole. Pytanie: Ile kasy musisz zebraæ? I czy maj± byæ poki ze wszystkich regionów?
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Powiem ci szczerze, ¿e wola³bym jedynie dwie pierwsze generacje pokemonów. Co do kasy to nie wiem nawet jak± powinni¶my obs³ugiwaæ siê walut± - mog³aby¶ ty ustanowiæ tê kwotê?
Wiek: 29 Do³±czy³a: 05 Lis 2008 Posty: 1793 Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 10 Marzec 10, 14:59
No dobra, kochana! Testujemy ciê bezterminowo ;)
--------------------
Imiê, nazwisko/Ksywa: Mary Star
Wygl±d: Ech, muszê jednak trochê porysowaæ *ka¿e zaczekaæ *
http://i42.tinypic.com/6isht2.jpg - Mary ma czerwone w³osy (Takie jak Mars), 2 metry wzrostu i br±zowe oczy, które ukrywa pod okularami z niebieskimi szk³ami. Ma dosyæ g³êbok± wadê wzroku na prawe oko.
Charakter Taki jak mój (Chyba go znasz, nie?)
Historia:
Mary urodzi³a i wychowa³a siê w mie¶cie Celestic, które od zawsze s³ynê³o z tajemniczych ruin. W³a¶nie te ruiny by³y najczêstszym celem wêdrówek m³odej panny Star i jej siostry bli¼niaczki jednojajowej. Gdy Mary mia³a 17 lat, jej siostra zaginê³a. Od tej pory dziewczyna jest detektywem-amatorem, który marzy o odnalezieniu swojej siostry. W wieku 20 lat natrafi³a na pewien zwi±zek pomiêdzy organizacj± team Galactic a swoj± siostr±. Postanowi³a to sprawdziæ.
Profesja: Detektyw-amator i trener w jednym (Tak, znaczy, ¿e chcê zdobywaæ odznaki)
Starter: Heheheh, a daj... Zoruê Region/Miasto: Sinnoh/Celestic
Cel: Odszukaæ siostrê.
Gra: Nielevelowa Towarzystwo: Of course, od pocz±tku.
- Kenta Unlevel, tak samo jak Mary, detektyw-amator. Ma 17 lat, chodzi do 3 klasy Private Celestic High. Ma blond w³osy, niebieskie oczy i 190 cm wzrostu. Uwielbia podrywaæ laski Jego partnerem jest Buizel
- Cora Looking, rówie¶niczka Mary, detektyw-amator, dziedziczka wielkiej fortuny. Ma ojca policjanta. Jak wygl±da - http://i39.tinypic.com/mwa5hd.jpg - ma br±zowe w³osy i nadal nosi swój stary strój szkolny Jej Pokemonem jest Eevee
Pro¶by do MG To proste - chcê, ¿eby¶ wprowadzi³a mój ulubiony w±tek do gry - co¶ w stylu "Spotkania z siostrzyczk± kryminalistk±, która posiada Riolu )
I jeszcze jedn± - wiem, ¿e historia jest byle jaka i nudna, ale proszê, przyjmij mnie, oki?
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Ostatnio zmieniony przez Inaka 10 Marzec 10, 15:19, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Oficjalnie itp. jeste¶ przyjeta ale plis, dopisz co¶ do historii jeszcze. To bêdzie dla mnie wiêcej informacji.. no i tak dalej..
Zorua co?? Testujemy nowego poczka?? Aham i ok... jeszcze jedno. Twoi towarzysze maj± byæ ju¿ z tob± czy ich poznasz dopiero?? I czy chcesz zdobywaæ odznaki??
Gra prawdopodobnie jutro po szkole.. Albo dzisiaj wieczorem.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Imiê, nazwisko/Ksywa: Holly Upper (Ch³opak)
Wygl±d: Jasnoniebieskie oczy, niezbyt du¿e (SKO¦NE!). D³ugie, wrêcz emowsko d³ugie blond w³osy, zadarty nos, zaczerwienione usta. Cera jasna. Niezbyt napakowany, chudy jak patyk, wrêcz anorektyk. Wiecznie ma worki pod oczami.
Charakter Mi³y, zapracowany, inteligentny, potrafi roz¶mieszaæ, uwielbia dziewczyny w swoim wieku, ale nie liczy siê dla niego wielko¶æ "b±bli", a piêkno cia³a. Uczynny!
Historia: Holly urodzi³ siê w ma³ym miasteczku: Celestic town. By³o mu tam dobrze, obok jego domu by³ ma³y sklepik, w którym zna³ siê na ty ze sprzedawc±. Czêsto sprawiali sobie prezenty. Rodzice Holly'ego byli nie¼le szurniêci na punkcie katastrof. Bali siê wszystkiego, w przeciwieñstwie do Holly'ego. On nie wierzy³ w ¿adne bujdy, ale co z tego, nie by³ doros³y. Jeszcze w Celestic spotka³ swojego pierwszego Pokemona - by³ nim Piplup. Pewnego dnia w telewizji nadano "fa³szywe" o¶wiadczenie, ¿e meteoryt spadnie na Sinnoh. Oczywi¶cie, rodzice postanowili przeprowadziæ siê do Johto. Holly chcia³ siê zem¶ciæ na nich, ukry³ Piplupa, mimo, ¿e rodzice nie tolerowali Pokemonów. Zabra³ go ze sob± do Johto. Mianowicie: do New Bark Town. Jednak Holly'emu nie by³o tam dobrze. Chcia³ wróciæ do Sinnoh. Postanowi, ¿e poprosi o pomoc jedn± z Johtowskich organizacji, Team Rocket. Tak siê te¿ sta³o - Holly jest ich Gruntem. Chce najpierw poznaæ ca³e Johto, a potem wróciæ do domciu. Starego domciu. A rodzice nawet nie zauwa¿yli, ¿e ich syn uciek³...
Profesja: Grunt Teamu Rocket (W przysz³o¶ci Galactic )
Starter: Piplup!
Region/Miasto: Johto/New Bark Town
Cel: Wróciæ do Sinnoh i staæ siê najwa¿niejsz± osob± w Teamie GALACTIC.
Gra: Powiedzmy... nielevelowa (Pierwszy raz w ¿yciu! )
Towarzystwo Pokedex? A, jaka¶ dziewczyna w moim wieku (14), te¿ Gruntka. Taki sam charakter jak ja, ale ma byæ ³adna Pro¶by do MG Bazuj siê bardziej na grze: Pokemon SoulSilver
Eh, wybacz ale ta historia wydaje mi siê trochê monotonna. Tu katastrofa yu katastrofa, rodzice chorzy psychicznie
Przynajmniej ja to tak zinterpretowa³am. Na razie odrzucam
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Imiê, nazwisko/Ksywa: Micheal Tery
Wygl±d: Szatyn, jeansy, zielone oczy i niebieska koszulka w skrócie :P
Charakter Choleryczny, zwariowany, lubi ¿artowaæ, wygadany, ciekawy ¶wiata, odwa¿ny, honorowy.
Historia: Wiadomo
Profesja: Trener.
Starter: Charmander
Region/Miasto:Sinnoh Twinleaf, wiem ¿e nie chcesz w Sinnoh, ale proszê, bo uwielbiam ten region, je¶li ju¿ nie to Hoenn i Litteroot
Cel: Najlepiej mistrz ligi
Gra: Nie lvl
Towarzystwo Bez
Pro¶by do MG Brak
Wiem ¿e mnie znienawidzisz zbluzgasz i cokolwiek tam bêdziesz chcia³ ale chcê jak±¶ historiê. Napisz co¶ ciekawego choæby na 5 zdañ!!! To lenistwo??!
Napisz historiê to ciê przyjmê. Albo zaakceptuj to co ci podsunê³am.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Imiê, nazwisko/Ksywa: Matheew „Shadow” Marxon
Wygl±d: W³osy hebanowe, prawie czarne, lekko opadaj±ce na lewe oko; cera jasna; oczy niebieskie; wysoki; lekko umiê¶niony; ubiera siê w: bia³y T-shirt, czarny p³aszcz, czarne sztruksy, glany (te¿ czarne ), i zak³ada okulary przeciws³oneczne
Charakter: spokojny, lubi czarny humor, ma swój honor, ale pojêcie rycersko¶ci jest mu obce, stara siê wykonywaæ swoje obowi±zki jak najdok³adniej, odwa¿nie stawia czo³a przeciwieñstwom.
Historia: Urodzi³ si w Mauville City, mieszka³ tam ze swoj± rodzin± (matk±, i dwoma braæmi - Carlos i Tony) do siódmego roku ¿ycia. Pó¼niej przeprowadzili siê do Sootopolis City. Bardzo mu siê tam podoba³o, a szczególnie polubi³ tamtejszego lidera sali treningowej - Wallace'a. Nawet widzia³ walkê Ash'a w tym gymie. W koñcu gdy skoñczy³ dziesiêæ lat chcia³ wyruszyæ na swoj± podró¿ pokemon, ale nie móg³. A mianowicie nie mia³ sk±d dostaæ pokemona. W reszcie znowu siê przeprowadzi³, tym razem do Twinleaf Town w Sinnoh. Niestety nie zabawi³ tam d³ugo, dosta³ tylko swojego pierwszego pokemona, a mianowicie Zoruê/Houndour'a. Nazwa³ swojego pokemona Drider. Nied³ugo po tym postanowi³ uciec z domu. D³ugo b³±ka³ siê po miastach regionu Sinnoh bez mapy. W koñcu znalaz³ go Giovanni szef Zespo³u R. Postanowi³ daæ mu szansê, wzi±³ dzieciaka do siebie i nauczy³ go wszystkiego co umia³. Matheew czyta³ tam du¿o ksi±¿ek o pokemonach, a w swoim wolnym czasie æwiczy³ Karate, aby móg³ siê obroniæ kiedy jego przybrany ojciec go porzuci. Kiedy skoñczy³ osiemna¶cie lat mia³ ca³± encyklopediê pokemonów, ich ataków, umiejêtno¶ci i natur w g³owie, a tak¿e móg³by pokonaæ niejednego mistrza Karate. Wtedy te¿ dosta³ od Giovanniego PokeDex, który jak siê pó¼niej okaza³o ukrad³ profesorowi Oak'owi. Kiedy Mathew skoñczy³ dwadzie¶cia lat Giovanni postanowi³ wcieliæ go do swojego zespo³u, ale tan siê sprzeciwi³ i znowu postanowi³ uciec, tym razem zabra³ ze sob± mapê regionu Hoenn, bo do niego mia³ zamiar siê udaæ, jakie¶ pieni±dze i ubrania. Ucieczka nieby³a ³atwa, ale z pomoc± pokemona uda³o mu siê wydostaæ z kryjówki Giovanniego. Za jakie¶ dwa dni by³ ju¿ w Hoenn i postanowi³ ¿yæ jako £owca pokemonów. My¶la³ równie¿ nad odnalezieniem swojej rodziny, ale postanowi³ na razie nacieszyæ siê ¿yciem.
Profesja: £owca pokemonów Starter: Zorua/Houndour - Co Ci bardziej pasuje
Region/Miasto: Lilycove City/Hoenn/Wiesz... jaka¶ moja tajna baza... Cel: Jak najlepiej wykonywaæ swoje zadania, odnale¼æ rodzinê.
Gra: Nie lvl
Towarzystwo: Na pocz±tku trochê sam, pó¼niej mo¿e do³±czyæ jaka¶ dziewczyna i to by by³o na tyle.
Pro¶by do MG:
- pistolet;
- spotkaæ swoich braci, ewentualnie matkê;
- mieæ ciekawe zlecenia.
Powiem szczerze, historia nie wysz³a mi tak jak chcia³em, ale jestem ju¿ zbyt zmêczony by to poprawiæ
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.