[b]Imiê, nazwisko/Ksywa:[/b]
[b]Wiek:[/b]
[b]Wygl±d:[/b] Obrazek lub opis.
[b]Charakter[/b]
[b]Historia:[/b] Wysilcie siê trochê. Na piêcio-linijkowe historyjki nawet nie patrzê. Od razu odrzucam.
[b]Profesja:[/b]
[b]Starter:[/b] Wybieracie wy albo ja. Nie legenda, skamielina b±d¼ kolejna forma ewolucyjna. Nie.
[b]Region/Miasto:[/b]
[b]Cel:[/b]
[b]Gra:[/b] Levelowa lub nie.
[b]Towarzystwo[/b]
[b]Pro¶by do MG[/b] Byle nie za du¿o.
Forever
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Ostatnio zmieniony przez Blue 30 Marzec 10, 17:11, w ca³o¶ci zmieniany 6 razy
Hmm.. a zastanów siê czy nie wola³ by¶ nowej gry? Dla mnie by to by to lepsze jako nowy MG. Zdecydujê siê. Odpowied¼ dam ci jeszcze dzisiaj. Choæ wola³abym swoj±. Przemy¶l to. Mo¿e byæ fajnie
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Imiê, nazwisko/Ksywa: Max Ketchup
Wygl±d: Jak Lucas z gry PKMN Platinum.
Charakter: Weso³y, czasami powa¿ny, zadziorny, ¿±da przygód,
Historia: Max by³ synem potentata jednego z najwiêkszych korporacji produkuj±cych ketchup. Mia³ mnóstwo pieniêdzy oraz s³awê u kolegów. Niestety zdarzy³ siê nieszczê¶liwy wypadek i ojciec wpad³ do siekarki pomidorów. Wtedy koledzy odwrócili siê od Maxa. Ch³opak by³ zrozpaczony, ale po jakim¶ czasie, z pomoc± matki przesta³ a¿ tak siê przejmowaæ ¶mierci± ojca. Jego uwagê przyku³y Pokemony. Max wyrusza wiêc do profesora Pokemonów, ¿eby ten za³atwi³ mu startera, Pokedex i takie inne. Chce spotkaæ Pokemona Dratini, i zostaæ mistrzem Pokemonów.
Profesja: Trener (+ koordynator je¶li pozwolisz)
Starter: Riolu
Region/Miasto: Sinnoh/Twinleaf Town
Cel: Zobaczyæ Dratini i zostaæ Mistrzem.
Gra: Levelowa
Towarzystwo: Na razie nie
Pro¶by do MG Mo¿esz po³±czyæ mi te 2 profesje? I proszê o iPhone'a w ekwipunku.
Oczywi¶cie przyjêty. Mo¿emy zrobiæ tak ¿e bêdziesz bra³ udzia³ w pokazach ale nie w ka¿dych. iPhone da siê za³twiæ. Gra za 10-15 min.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 9 Marzec 10, 17:07
Imiê, nazwisko/Ksywa: Johannes von Anberzeugen/ ThunderStorm
Wygl±d: Krótkie, czarne w³osy, szara koszula, a pod spodem czarny T- shirt, jeansy, czarny pasek i czarne buty. Wysoki.
Charakter: Towarzyski, trochê podrywacz, inteligentny, czasem osch³y i agresywny, pos³uguje siê niemieckim.
Historia: Urodzony w Szwajcarii (trudno siê domy¶liæ... ). Potem przeniós³ siê do Kanto. Szuka³ przygody. I znalaz³ j±. Sta³y siê ni± Pokemony. Zobaczy³ jednego Gardevoira, po czym oszala³ na punkcie stworków. Zanim trafi³ do Kanto, opiekowa³ siê swoj± 9- letni± siostr±, Betty. Rodzice umarli, gdy wkroczy³ w doros³y wiek. By³ zwi±zany z Anne, pozna³ j± ju¿ w Kanto. Jednak pok³ócili siê o sprawy intymne i rozstali. Gdy pozna³ najwiêksze autorytety badawcze ¶wiata Pokemon, a konkretnie przeczyta³ ich autobiografie, zarazi³ siê bakcylem poznanwania Pokemonów. Ma zamiar poznaæ wszystkie Pokemony bardzo dok³adnie i starannie skatalogowaæ je, a potem napisaæ ksi±¿kê.
Profesja: Badacz, czasem walczy.
Starter: Hmm... Nie chcê powtarzaæ Raltsa, wiêc mnie zaskocz!
Region/Miasto: Kanto, Virdian. Potem jedziemy dalej.
Cel: Poznaæ wszystkie Pokemony, opisaæ ich cechy w ksi±¿ce.
Gra: Nie.
Towarzystwo: Daj jakie¶ party ch³opak i dziewczyna. Bêdzie 3.
Pro¶by do MG: Mmm... Chyba brak...
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
U mnie z niemieckim to kulawo Nen!! Chyba ¿e z translatora bêdê ci bra³a!!
Dajesz mi wybór startera?? W³asna odpowiedzialno¶æ...
Przyjmujê!!!! Czeka³am na ciebie
Gra prawdopodobnie jutro po szkole lub jeszcze dzisiaj.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Wiek: 31 Do³±czy³: 10 Maj 2009 Posty: 4027 Sk±d: Wratislavia
Kontakt:
Wys³any: 9 Marzec 10, 17:27
Cacy. Ale to ja bêdê gada³ po niemcu i ci t³umaczy³ co powiedzia³em...
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Nie mam czasu na granie w gierki na konsolach, wiêc spróbujê gry tekstowej.
Imiê, nazwisko/Ksywa: Rahuene
Wygl±d:http://img.photobucket.co...pg?t=1268162933 Charakter: Cyniczny
Historia: To by³ zwyk³y dzieñ jak ka¿dy inny. Nikomu przez g³owê by nawet nie przesz³o, ¿e cokolwiek mo¿e siê dzi¶ wydarzyæ. Szesnastoletni ch³opak, którego zwali Rahuene siedzia³ z kolegami na ³awce w parku i odpala³ ostatniego w paczce papierosa. Wiedzia³, ¿e jest to z³y nawyk poniewa¿ mia³ na tyle oleju w g³owie by nie nazywaæ tego na³ogiem. Jednak bez papierosa nie potrafi³ funkcjonowaæ, brak dymu tytoniowego w p³ucach odbiera³ mu chêci do jakichkolwiek dzia³añ. Gdy palcem od lewej d³oni d³uba³ sobie w nosie zauwa¿y³ co¶ dziwnego. Gdzie¶ hen w oddali pojawi³ siê dym, który niczym nie przypomina³ dymu z papierosa. By³ on wynikiem po¿aru. Ciekawo¶æ g³ównego bohatera nie pozwoli³a mu usiedzieæ "na dupie", wiêc zostawi³ kolegów i nic im nie mówi±c poszed³ w stronê dymu. W tle s³ychaæ by³o sygna³ wydawany przez pojazdy stra¿y po¿arnej. Im bli¿ej by³ celu tym bardziej ¶mierdzia³o spalenizn±. Gdy dotar³ do celu widzia³ ju¿ tylko pozosta³o¶ci po tym, co wcze¶niej mo¿na by³o nazwaæ domem. Zauwa¿y³ jak wnoszono dwojga ludzi do karetek, wiêc podszed³, zapyta³ siê kim s± ci ludzie. To byli jego rodzice, na szczê¶cie nic wielkiego im siê nie sta³o, poza tym, ¿e nawdychali siê dymu. Przejrza³ na oczy, to by³ jego dom. M³ody Rahuene nie móg³ zrozumieæ jak to siê sta³o, dlaczego w³a¶nie to jego spotka³o. Przesz³a mu przez g³owê nawet my¶l samobójcza. W ostateczno¶ci jednak zachowa³ zimn± krew. Zostawi³ rodzicom kartkê, w której wyja¶ni³, ¿e opuszcza dom w celu zdobycia pieniêdzy na wybudowanie nowego domu...
Profesja: Trener
Starter: Zdam siê tu na ciebie, jednak z góry mówiê, ¿e nie chce nic cukierkowego.
Region/Miasto: Nie bêdê raczej oryginalny gdy napiszê Kanto/Pallet Town.
Cel: Zdobycie pieniêdzy na wybudowanie domu a nastêpnie standardowe ju¿ chyba, zostanie mistrzem Pokemonów.
Gra: Nielevelowa.
Towarzystwo Nie chcê.
Pro¶by do MG Nic konkretnego teraz do g³owy mi nie przychodzi.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.