Chyba ka¿dy wie o co chodzi. Przyjmê 6 (s³ownie: sze¶ciu) graczy. Kontynuuje gry, poni¿ej 30 stron.
Imiê i nazwisk Ksywa Wiek Profesja : Starter(bez legend, skamielin, ewolucji): Charakter postaci : Wygl±d (mo¿e byæ obrazek) Historia (przynajmniej 5 ³adnych, sk³adnych zdañ) : Cel(Tylko bez "hce zosdaæ miszczem pokemonóff" Kraina i Miasto : Gra (levelowa czy nielevelowa) Pro¶by do MG (nie prosiæ o pokemony) :
Tak, wiêc kto pierwszy ten lepszy.
Ostatnio zmieniony przez plutonio 17 Kwiecieñ 10, 19:35, w ca³o¶ci zmieniany 8 razy
Kontakt:
Wys³any: 7 Marzec 10, 20:44
Imiê i Nazwisko: Sara Niko
Ksywa: Blue
Profesja: Trener
Starter(bez legend, skamielin, ewolucji): Cyndaquil
Charakter postaci: Mi³a, odwa¿na, pomys³owa, wyrozumia³a, lekko nie¶mia³a.
Wygl±d (mo¿e byæ obrazek): Historia (przynajmniej 5 ³adnych, sk³adnych zdañ):
Ka¿dy dzieñ w moim rodzinnym mie¶cie New Bark Town, które jest umieszczone w Johto, by³ taki sam, ale do czasu. Moi rodzice to biznesmeni, którzy nie maj± dla mnie czasu, wiêc opiekujê siê mn± s³u¿±ca. Jedynym pocieszeniem dla mnie by³o to, ¿e moja babcia i mój dziadek mieszkali jedno miasto dalej, wiêc bardzo czêsto ich odwiedza³am, gdy u nich ostatnio by³am, by³o naprawdê super, gdy¿ mój dziadek i moja babcia, powiedzieli, ¿e jutro czeka mnie niespodzianka, bardzo siê ucieszy³am. Posz³am do mojego domu, tam s³u¿±c± zapyta³a mnie czy jestem g³odna, ale nie by³am, s³u¿±ca powiedzia³a mi, ¿e ju¿ jest godzina 22.00. Zaraz gdy to us³ysza³am posz³am spaæ.
===Nastêpnego dnia===
Gdy przysz³am do babci i dziadka, dziadek poszed³ ze mn± na polanê pe³n± Pokemon' ów, i tam da³ mi PokeBall' a, powiedzia³:
- Blue, to w³a¶nie tutaj z³apiesz sobie swojego pierwszego Pokemon' a, jest ich tu ca³a masa, wiêc masz z czego wybieraæ, oto PokeBall w którego z³apiesz Pokemon' a.
Rozejrza³am siê po polanie, a¿ znalaz³am takie trzy Pokemon' y:
||||||
.
Dziadek, mi powiedzia³ to, ¿e ten pierwszy Pokemon to Cyndaquil, drugi Pokemon to Quilava, a trzeci Pokemon to Typhlosion. Wszystkie trzy Pokemon' y mi siê podoba³y, ale dziadek powiedzia³, ¿e mogê z³apaæ tylko Cyndaquil' a. Gdy przyjrza³am siê temu Cyndaquil' owi, to zobaczy³am, ¿e ma jak±¶ smêtn± minê. Dziadek powiedzia³, ¿e zapewne jest tu nudno, i Cyndaquil nie ma co robiæ. Gdy siê tego dowiedzia³am, to podesz³am do Cyndaquil' a i powiedzia³am:
- Co, Cyndaquil, zapewne jest tu nudno, skoro masz tak± smêtn± minê?
Cyndaquil jak to us³ysza³, od razu pokiwa³ g³ow±, na znak, ¿e naprawdê jest tu nudno. Nastêpnie zapyta³am siê go, czy chcia³by ze mn± podró¿owaæ, a ten pokiwa³ g³ow±, na tak. Po kilku sekundach powiedzia³am:
Quilava, Typhlosion zgodzicie siê, aby Cyndaquil wyruszy³ ze mn± w podró¿?
Pokemon' y pokiwa³y g³owami na znak, ¿e siê zgadzaj±. Potem powiedzia³am:
- Jeste¶cie wszyscy fajni! Wiêc obiecujê wam, ¿e przemieniê Cyndaquil' a do ostatniej formy, czyli Typhlosion' a.
Pokemon' y siê ucieszy³y, po chwili powiedzia³am:
- PokeBall leæ!
PokeBall trafi³a w g³owê Czndaquil' a, i go z³apa³a.
Podnios³am PokeBall z je¿ykiem i krzyknê³am:
- Taaaaaaak, mam Cyndaquil' a!
Po kilku chwilach posz³am z dziadkiem do domu babci i jego, tam ja zadzwoni³am do moich rodziców, z zapytaniem czy mogê wyruszyæ w podró¿, a rodzice siê zgodzili, na to abym wyruszy³a w podró¿, po¿egna³am siê z babci± i dziadkiem, posz³am do swojego domu, zjad³am tam kolacjê i posz³am spaæ, z my¶l±, ¿e mam dwa cele, czyli zostanie najlepsz± trenerk± Pokemon, i przemienienie Cyndaquil' a w ostatni± formê.
Cel(Tylko bez "hce zosdaæ miszczem pokemonóff": Zostanie najlepsz± trenerk± Pokemon, i przemienienie Cyndaquil' a w ostatni± formê.
Kraina i Miasto: Johto / New Bark Town
Gra (levelowa czy nielevelowa): Levelowa
Pro¶by do MG (nie prosiæ o pokemony): Mieæ ch³opaka i jednocze¶nie towarzysza, trenera, ma na imiê Silver, jego starterem ma byæ Misdreavus, ma 18 lat, wygl±da³ tak: , ma byæ z nim du¿o w±tków milosnych, a charakter wymy¶l.
Imiê i nazwisko : Joseph(Joey) Gray
Ksywa : Gray
Profesja : I tu mnie masz... bo nie wiem, co wybraæ..... mo¿e byæ co¶ w stylu podró¿nika ?
Starter : Spheal, ale siê podpasujê.
Charakter postaci : Jest do¶æ spokojny, lecz czasami (z niewiadomego powodu) zdarza mu siê ,,wybuchn±æ''. W wiêkszo¶ci przypadków milczy i nie uznaje bluz z kapturem, bo nosi tylko bluzy z ko³nierzem. Lubi ¿artowaæ, spaæ i rysowaæ, co ukazuje jego ,,artystyczn±'' duszê.
Wygl±d : Ch³opak nie najni¿szy jak na swój wiek i nie najs³abszy, choæ je¶li chodzi o si³ê, to tak wygl±da. ¦rednio ¶ciête br±zowawe w³osy opadaj± na prawe oko, na które z reszt± trochê niedowidzi. Nosi szar± bluzê z wysokim ko³nierzem, ale rzadko go rozpina. Poza tym nosi szare bojówki przetarte na kolanach i fioletowy kamieñ (ametyst) w kieszeni.
Historia (przynajmniej 5 ³adnych, sk³adnych zdañ) : Joey w m³odym wieku zacz±³ interesowaæ siê pokemonami, ale tylko dwa typy zainteresowa³y go ponad to. Tymi typami by³y pokemony lodowe i wodne, co jak uwa¿a³ ch³opak odwzorowywa³o jego duszê. Ju¿ wtedy wiedzia³, ¿e to w³a¶nie jednym z tych typów bêdzie jego pierwszy przyjaciel. Wiêc gdy skoñczy³ 10 lat uradowany pobieg³ do domu profesora, lecz jak na z³o¶æ... zosta³y tylko ogniste pokemony. Wkurzony wybieg³ stamt±d wywalaj±c drzwi z zawiasów... przez co potem straci ca³e oszczêdno¶ci, ale o tym nie teraz. Pobieg³ na pla¿e i spotka³ go.... swojego pierwszego... ulubionego pokemona.
Cel : Z³apaæ wszystkie (dostêpne) wodne i lodowe pokemony. Zobaczyæ Articuno, ale nie z³apaæ !
Kraina i Miasto : Sinnoh/ Snowpoint City
Gra (levelowa czy nielevelowa) : Nie ;P
Pro¶by do MG : Prowad¼ grê xP
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Sara, mo¿e jestem upierdliwy, ale jak domy¶li³a¶ siê ¿e Cyndaquilowi siê tam nudzi³o. Poza tym jak to mo¿liwe ¿e dziadkowie bez zgody rodziców wys³ali ciê na podró¿? No mo¿e ju¿ nie chodzi o zgodê, bo postaæ ma 18 lat, ale nawet bez poinformowania. Na razie po prostu nie. Popraw historiê, je¶li usuniesz te b³êdy które pope³nia³a¶ jak najbardziej cie przyjmê.
Afil, najbardziej spodoba³ mi siê cel, który odbiega jako¶ od standardu, zostania mistrzem pokemon. Historia jako¶ nie powala na kolana, lecz nie jest tak¿e z³a. Jednak przyjmê ciê. Gra jak nie zaraz to jutro.
PS. Jak znalaz³e¶ Spheala na pla¿y XDD
Sara, zapis to nie brylant, ale przyjmê ciê na pewien okres próbny, powiedzmy 2 tyg. Co do twojej gry, to nie wiem jak bêdzie, bo w±tki mi³osne to nie ja D, jednak co¶ spróbujê wple¶æ. Gra bêdzie najwcze¶niej wieczór lub jutro.
Imiê i nazwisko: Valen Shudwaller
Ksywa: nie ma
Profesja: Trainer
Starter(bez legend, skamielin, ewolucji): Vulpix, samiczka
Charakter postaci: Ufny, przyjacielski, lubi towarzystwo ludzi i pokemonów. Dosta³ w ¿yciu niez³ego kopa wiêc nauczy³ siê samodzielno¶ci i radzenia sobie w trudnych sytuacjach, jest bardzo wytrwa³y.
Wygl±d (mo¿e byæ obrazek): Wysoki, czarnow³osy szczup³y ch³opak o bladej cerze i br±zowych oczach. Nosi okulary w czarno-bia³ej obwódce (krótkowidz).
Historia (przynajmniej 5 ³adnych, sk³adnych zdañ) : Valen od dziecka mieszka³ w Jahto, jego rodzina by³a ¶rednio bogata (taka przeciêtna). Pragn±³ on ruszy w ¶wiat, poznawaæ nowych ludzi i prze¿ywaæ niezapomniane przygody. Los jednak chcia³ inaczej, w wieku 15 lat zachorowa³ na raka, jego leczenie by³o bardzo kosztowne i chocia¿ wyszed³ z choroby po trzech latach nieustannej walki, jego rodzina by³a ju¿ bardzo biedna.
Valen poszed³ wiêc do pracy, najpierw w osiedlowych sklepach, potem na statku jako majtek. Na tym w³a¶nie statku zaczê³a siê jego przygoda. Statek dop³yn±³ do Kanto gdzie Valen otrzyma³ swoje wynagrodzenie lecz tak¿e... odprawê, nie mia³ jak wróciæ do Jahto!
Jako ¿e mia³ ju¿ osiemna¶cie lat i konto bankowe wp³aci³ pieni±dze na konto rodziców zostawiaj±c sobie tylko trochê. Zamierza³ i¶æ do pracy w Kanto Lecz los znowu sp³ata³ mu figla, kiedy b³±ka³ siê po lesie us³ysza³ skowyczenie pokemona, poszed³ w tym kierunku i zobaczy³ Ninetalesa le¿±cego bez ruchu i ma³ego Vulpixa. Ninetales nie ¿y³, Valen przygarn±³ ma³ego Vulpixa prawdopodobnie dziecko Ninetalesa.
Dzieñ po odnalezieniu Vulpixa Valen us³ysza³ o mistrzostwach pokemon w których nagrod± poza tytu³em mistrza jest spora ilo¶æ gotówki, Postanowi³ wzi±æ w nich udzia³ i poprosiæ miejscowego profesora o pokedex i inne rzeczy.
Cel(Tylko bez "hce zosdaæ miszczem pokemonóff": Uzbieraæ kasê dla rodziny.
Kraina i Miasto : Kanto, Pallet
Gra (levelowa czy nielevelowa) Nielevelowa
Pro¶by do MG (nie prosiæ o pokemony): No bez przesady, pokemony maj± byæ :P. A na serio to mo¿e jak±¶ towarzyszkê ale to potem.
Wygrzeba³em swoj± star± historiê z 2009-07-22 (godzina 8:33) bo mi siê nowej pisaæ nie chcia³o :P
Sygnatura użytkownika
Nakarm moje jaja :prosi:
A ju¿ najbardziej to ciemnozielone z lewej.
Imiê i nazwisko: Wikkaz Cullen
Ksywa: ---
Profesja : Trener/Koordynator
Starter(bez legend, skamielin, ewolucji): Gligar lub Eevee wybierz, bo ja nie mogê siê zdecydowaæ Charakter postaci : Wikkaz jest mi³ym i bardzo towarzyskim ch³opakiem. Lubi spêdzaæ czas ze swoimi pokemonami i przyjació³mi. Zawsze stara siê byæ mi³y jednak, kiedy kogo¶ nie lubi to staje siê strasznie wredny. Na co dzieñ jest zadowolony z ¿ycia, przez co ca³y czas cieszy siê i ¶mieje. Gdy ma ciê¿sze chwile staje siê trochê bardziej ponury jednak stara siê tego po sobie nie okazywaæ.
Wygl±d (mo¿e byæ obrazek) Historia (przynajmniej 5 ³adnych, sk³adnych zdañ) :
Od dziecka marzy³em o tym, aby zostaæ najlepszym trenerem i koordynatorem na ca³ym ¶wiecie. Zawsze marzy³em, aby wyruszyæ w podró¿ pokemon i zdobywaæ odznaki, wst±¿ki oraz nowe znajomo¶ci. Mój tata by³ mistrzem ligi Kanto i Hoenn a mama by³a super koordynatork±. Siostra jest ¶wietnym hodowc± a ja chce byæ jeszcze lepszy od nich. Dlatego przez 5 lat uczy³em siê u profesora Oaka. By³em jego asystentem razem z moj± przyjació³k± Bell± i kolegami Jamesem i Edwardem. Postanowili¶my, ¿e razem wyruszymy w podró¿ pokemon, kiedy nadejdzie na to czas. Lecz James nie chcia³ z nami podró¿owaæ, bo uzna³, ¿e woli podró¿owaæ sam. Od tamtego momentu stali¶my siê rywalami. Bella ma zamiar w przysz³o¶ci zostaæ Koordynatork± i Hodowc±, pokemon. A Edward chce byæ ¶wietnym trenerem pokemonów. Ulubionym typem Edwarda s± pokemony ro¶linne za¶ Belli wodne. Ostatnio profesor Oak zaproponowa³ nam aby¶my wyruszyli w podró¿, pokemon. Bardzo siê z tego ucieszy³em, ale niestety moi rodzice nie chcieli siê na to zgodziæ z powodu, ¿e niby jestem jeszcze za m³ody. A gdy rodzice Belli i profesor Oak zaczêli rozmawiaæ z moimi rodzicami ci wreszcie siê zgodzili.
Cel(Tylko bez "hce zosdaæ miszczem pokemonóff" Pokazaæ rodzinie, ¿e jestem od nich lepszy i potrafiê co¶ osi±gn±æ
Kraina i Miasto : Kanto / Pallet Town
Gra (levelowa czy nielevelowa) nielevelowa
Pro¶by do MG (nie prosiæ o pokemony) : Du¿o walk i ciekawych przygód
P.S. Przepraszam za s³ab± historiê, ale nie chcia³o mi siê pisaæ nowej a ta jest strasznie stara.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.