POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
28 Grudzieñ 13, 19:52
Island of Glory: Gildia Wysp
Autor Wiadomo¶æ
£akz
Pewnie nie zna PokeMana

Do³±czy³: 06 Mar 2010
Wys³any: 6 Marzec 10, 18:56   

Legends napisa³/a:
£akz napisa³/a:
Legends, jeste¶ skoñczonym idiot± gadaj±cym od rzeczy, a wywalenie Ciebie z funkcji MG to najlepsze co mog³o spotkaæ Xipoga. Ssiesz jako MG i ssiesz ogólnie... chwila... to debilogram! Tak, do Ciebie, Legends! Przeczytam!

Debilogram napisa³/a:
Jeste¶ debilem STOP Liza³e¶ dupê vulpowi, teraz li¿esz dupê szynszyli STOP Nie ma w tobie nadziei STOP Ssiesz STOP

Cze¶æ 9tales!

Pud³o! :]

paqo 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 6 Marzec 10, 19:02   

Bijcie sie, bedzie jeszcze smieszniej.

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 6 Marzec 10, 19:05   

Od nigdy mi nie zale¿a³o na ¿ó³tym, fiolet mi starcza³. Ale skoro mg teraz robi pojazd, siê udzielam. DWA zorganizowane RUPty, mod konkursów, uk³adanie paczek, inicjatowanie nowych er / krain, d³ugi sta¿ / rekrutacja ludzi wtedy, kiedy by³o to najbardziej potrzebne. Dalej nie bêdê nic mówi³, bo nie o kolor mi tu chodzi.
Koordynatorski, który i tak od pocz±tku by³ skazany na pora¿kê. W wiêkszo¶ci TWX organizowany jest po aferze, o bezwarnowej dzia³alno¶ci siê nie wypowiem, bo wg. nowego regulaminu dzia³a³em z Glossym na terenie Xipoga w tej drugiej aferze.
Nie mogê staæ obok, jak kto¶ tu od razu nawo³uje, ¿e siê podlizywa³em Vulpowi, ¿e by³em b³e a wszyscy s± cacy. Bo Vulp na pewno nie jest cacy. I ty o tym wiesz, te¿ wiesz.
BAL nie wylecia³ bez powodu. Powód sam dobrze znasz po czê¶ci (nie, nie chodzi o "marn± jako¶æ gier"), zna po podobnej czê¶ci mg (tylko ¿e on sobie t± czê¶æ podmienia na przyjemniejsz± dla niego wersjê), zna Pokemon, znam ja i Aggy. Tyle ludzi wie na pewno. Zreszt± CA£A prawda i tak nied³ugo siê og³osi. Kiedy¶.
Nabory? Pisa³e¶, ¿e wybierzesz jednego zaufanego ludzia. A ¿e mnie ani BAL nei wzi±³e¶, nie czepia³em siê, Twoja wola.

Wiesz co Nolf? Zawsze my¶la³em, ¿e jeste¶ dobrym cz³owiekiem, który jest przeciwko niesprawiedliwo¶ci. A teraz podobnie jak Vulp - tracisz w moich oczach. Ale nie w takim tempie.

Nolfaverll 
Pewnie nie zna PokeMana
...Howl.

Do³±czy³: 25 Wrz 2009
Sk±d: zza klawiatury
Kontakt:
Wys³any: 6 Marzec 10, 19:15   

Cytat:
Nabory? Pisa³e¶, ¿e wybierzesz jednego zaufanego ludzia. A ¿e mnie ani BAL nei wzi±³e¶, nie czepia³em siê, Twoja wola.

Beena wybiera³em kilkukrotnie.

Cytat:
DWA zorganizowane RUPty, mod konkursów, uk³adanie paczek, inicjatowanie nowych er / krain, d³ugi sta¿ / rekrutacja ludzi wtedy, kiedy by³o to najbardziej potrzebne. Dalej nie bêdê nic mówi³, bo nie o kolor mi tu chodzi.

EUPTy - ok, zrobi³e¶ swoje
Paczki - uk³ada³ je ka¿dy, kto poda³ propozycjê. Poza tym, mia³e¶ zrobiæ drug± wersjê paczkê w czerwcu poprzedniego roku i co? Ano, nic.
Nowe Ery, Regiony - ¿eby to chocia¿ przesz³o... W erze "Miedzy m³otem, a kowad³em" najwiêcej zawdziêczam Dimowi. Ale tu równie¿, ka¿dy MG mia³ swój wk³ad (ka¿dy aktywny
Rekrutacja ludzi - zaproszenie kilku osób to ju¿ powód do dumy?

Cytat:
o bezwarnowej dzia³alno¶ci siê nie wypowiem, bo wg. nowego regulaminu dzia³a³em z Glossym na terenie Xipoga w tej drugiej aferze.

Dosta³e¶ warny za nadu¿ywanie uprawnieñ, wiêc rzeczywi¶cie - tu nie ma nic do gadania.

Cytat:
Powód sam dobrze znasz po czê¶ci (nie, nie chodzi o "marn± jako¶æ gier")

Dobrze to uj±³e¶ - "po czê¶ci", bo od vulpiego nikt siê nie dowie, czemu wylecia³ BAL. Prêdzej z innych ¼róde³...

Cytat:
Koordynatorski, który i tak od pocz±tku by³ skazany na pora¿kê.

Niezwykle ambitne podej¶cie. Gdybym tak my¶la³, to na Xipogu by³oby niewiele.

Cytat:
Bo Vulp na pewno nie jest cacy. I ty o tym wiesz, te¿ wiesz.

I czy z tego powodu mam robiæ ogromny chaos, obje¿d¿aæ go przy ka¿dej nadarzaj±cej siê okazji? Dziêki, ja bym ju¿ sobie da³ spokój po kilku dniach.

Cytat:
Wiesz co Nolf? Zawsze my¶la³em, ¿e jeste¶ dobrym cz³owiekiem, który jest przeciwko niesprawiedliwo¶ci. A teraz podobnie jak Vulp - tracisz w moich oczach. Ale nie w takim tempie.

Mi³o mi. Ale jeden user, który ma o mnie z³e zdanie, to nie koniec ¶wiata.

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Kontakt:
Wys³any: 6 Marzec 10, 19:22   

Paczuchy w czerwcu? Mia³y byæ oficjalnie, ale u³o¿y³em je. Jak my¶lisz, kto u³o¿y³ te paczuchy, które wykorzystano do Pokeballa na nagrody? Ja! Mia³y byæ te¿ na event, ale vulp nie ruszy³ piêciu liter (znanych te¿ jako z.a.d.e.k).
Od Vulpa siê nie dowiesz. Prêdzej kto¶ wyleci, jak zapytasz xO. A¿ tak durny ¿eby Ciebie wywaliæ chyba nie jest.
KPX by³ i zosta³ skazany na klêskê. Tak¿e wiesz, tu mia³em niestety racjê chyba...
Ja te¿ bym da³ spokój, ale jak kto¶ od razu naje¿d¿a, to nie mogê tak tego zostawiæ. Szargaj± siê opinie, które i tak s± poniszczone xF.
W tej aferze jak mówiê - wykorzystywa³em uprawnienia na czyny na terenie Xipoga, za czyny na terenie Xipoga. Tylko ¿e vulp siê tym nie zainteresowa³, jak siê odwo³a³em x(.
Z innych ¼róde³? Mogê powiedzieæ jedno. PokeMan zosta³ wywalony z tego samego powodu co my. Za du¿o wiedzia³. Tego nie jeste¶ w stanie NICZYM zaprzeczyæ.
No i widaæ, ¿e znowu jeste¶ po stronie vulpa. A szkoda, bo nic nie wiesz. Ale masz moj± gwarancjê - kiedy¶ poznasz prawdê to siê zdziwisz.
Rekrutacja ludzi - nie zaproszenie ludzi. Nie pamiêtasz jak knuli¶my ze spoconym jak tu sprowadziæ znowu 4xIa i mg na reva? Albo jak chcieli¶my Ciebie przekonaæ, ¿eby¶ uwolni³ siê od astville?
Projekty... czyli licz± siê tylko wybrani, a Ci zaanga¿owani to nie? Super.

£akz - Cze¶æ chax :) .
Ostatnio zmieniony przez Legends 16 Marzec 10, 12:37, w ca³o¶ci zmieniany 3 razy  

mg 
Gapa, gubi PokeBalle
Master G >3

Do³±czy³: 27 Wrz 2009
Sk±d: Gdynia
Kontakt:
Wys³any: 6 Marzec 10, 19:23   

Cytat:
Koordynatorski, który i tak od pocz±tku by³ skazany na pora¿kê

Nie, nie by³. Rozpad³ siê przez awariê forum :x

Nolfaverll 
Pewnie nie zna PokeMana
...Howl.

Do³±czy³: 25 Wrz 2009
Sk±d: zza klawiatury
Kontakt:
Wys³any: 6 Marzec 10, 19:33   

Cytat:
Rekrutacja ludzi - nie zaproszenie ludzi. Nie pamiêtasz jak knuli¶my ze spoconym jak tu sprowadziæ znowu 4xIa i mg na reva? Albo jak chcieli¶my Ciebie przekonaæ, ¿eby¶ uwolni³ siê od astville?

Stary, nie wiedzia³em, ¿e ja tam by³em wiêziony.

Cytat:
Projekty... czyli licz± siê tylko wybrani, a Ci zaanga¿owani to nie? Super.

Oj, nie czytamy chyba dok³adnie, co?
Cytat:
Ale tu równie¿, ka¿dy MG mia³ swój wk³ad (ka¿dy aktywny)

Poza tym, napisa³em: NAJWIÊCEJ zawdziêczam Dimowi, który zrobi³ najwiêcej.

Cytat:
No i widaæ, ¿e znowu jeste¶ po stronie vulpa. A szkoda, bo nic nie wiesz. Ale masz moj± gwarancjê - kiedy¶ poznasz prawdê to siê zdziwisz.

A to ci ciekawe... Bardziej interesuj±cej nowinki nie s³ysza³em od dawna :O

Cytat:
Ja te¿ bym da³ spokój, ale jak kto¶ od razu naje¿d¿a, to nie mogê tak tego zostawiæ. Szargaj± siê opinie, które i tak s± poniszczone xF.

Nie chcesz braæ udzia³u w k³ótniach, ale bierzesz? Interesuj±ce.

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Kontakt:
Wys³any: 6 Marzec 10, 19:38   

Mia³em na my¶li te projekty, które nie przesz³y ._. To by³o po MMaK. O tym mówi³em.
Nie chcê, ale jak powstaj± takie awantury to nie umiem tego zostawiæ spokojnie. Po prostu wtedy ka¿dy pomy¶li, ¿e macie ca³kowit± racjê, a ja nie mam argumentu. Tak to odczuwam.
EOT? Wiêkszo¶æ ju¿ wyja¶niona.

plutonio 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 22 Sty 2009
Wys³any: 6 Marzec 10, 21:06   

Tego jeszcze nie by³o k³óc± siê przedstawiciele Reva i Ioga na PokeCollectcie, we¼cie dajcie sobie s³omy, bo to sensu nie ma. Ten da taki argument, a ten da kontrargument. Chocia¿ przynajmniej jest siê z czego po¶miaæ

Astron 
Pewnie nie zna PokeMana
IoG

Do³±czy³: 02 Mar 2010
Sk±d: IoG
Kontakt:
Wys³any: 7 Marzec 10, 17:16   

Legends, zostaw to xd
Po pierwsze i tak nic nie wskórasz, tym bardziej, ¿e swój najwiêkszy "argument" ci±gle chowasz w tajemnicy, zachowujesz siê jak prezydent, "mam haka na vulpa!"...
Jak masz co¶, co powali wszystkich na kolana to to powiedz, a nie robisz wokó³ tego aferê i siê o¶mieszasz...
Co do vulpa... nie o tym ten temat, ja swoje powiedzia³em, ale podobnie jak Legends dziwiê siê, ¿e Ty, Nolfa, tak ³atwo go "uniewinniasz" i usprawiedliwiasz, mówi±c, ¿e mia³ powód...
I s±dzê ¿e ca³a ta "k³ótnia" w tym temacie niepotrzebna, i tak nic nie zmieni. IoG i tak bêdzie robi³ swoje, Revival to samo... Obje¿d¿anie tajemniczego "Planu" szynszyli, który zale¿y od Poke te¿ raczej bezcelowe, skoro nikt nie wie dok³adnie na czym on polega, jedynie w kawa³kach (Valhalla, huh?).
Naprawdê, czy to, ¿e chcemy zrobiæ co¶ nowego (ok, starego, ale mimo wszystko od nowa) jest powodem do takiej wojny...? Je¶li rzeczywi¶cie jeste¶my tak s³abi, jak mówi np. mg, to i tak szybko upadniemy i nie bêdziecie mieli problemu, wiêc po co krytykowaæ, naje¿d¿aæ, atakowaæ wszystkich, którzy bior± w tym udzia³?
Ja rozumiem, ¿e to fora o tematyce Pokemonowej, ale to nie znaczy, ¿e musimy siê zachowywaæ jak dzieci w piaskownicy, kiedy kto¶ przyniesie nowe wiaderko...

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: