MG - nasz plan jest nieco bardziej skomplikowany ni¿ Ci siê wydaje, a znaj± go chyba ³±cznie ze mn± 4 osoby. Tak¿e pozdro, bo kolejny fail w tym temacie i to nie z naszej strony.
Poza tym, to temat do rozmów o forum, a nie jaki¶ spekulacji na temat pps-u... Aha, tak w ogóle to mój nick to emachel, co ju¿ wiele razy mówi³em ;)
MG - nasz plan jest nieco bardziej skomplikowany ni¿ Ci siê wydaje, a znaj± go chyba ³±cznie ze mn± 4 osoby. Tak¿e pozdro, bo kolejny fail w tym temacie i to nie z naszej strony.
Poza tym, to temat do rozmów o forum, a nie jaki¶ spekulacji na temat pps-u... Aha, tak w ogóle to mój nick to emachel, co ju¿ wiele razy mówi³em ;)
szynszyl
A, teraz ju¿ pamiêtam, poke.
mg - nie udzielaj siê w temacie, o którym nie masz pojêcia. Nie umiesz nakrêciæ lepszego filmu - nie komentuj gorszego . Poza tym nawet je¶li znasz tajny plan to strasznie siê wywy¿szasz, skoro mówisz ¿e wszyscy go znaj±. Jeste¶ ca³ym ludem ¶wiata?
4 ludzie? My¶la³em, ¿e wiêcej...
mg - nie udzielaj siê w temacie, o którym nie masz pojêcia. Nie umiesz nakrêciæ lepszego filmu - nie komentuj gorszego .
Gdyby stosowaæ siê do tej zasady, ludzie zamilkli by na wieki. A xipog jest teraz poniek±d w moich rêkach, wiêc nie wiem, czy na pewno nie umiem (tak ¶ci¶lej mówi±c, umiemy) nakrêciæ lepszego filmu. A je¶li s±dzisz, ¿e nie mam o tym pojêcia to jeste¶ w wieeeelkim b³êdzie. Tak wiêc, szynszylko kochana, fail nie z mojej strony tylko z twojej.
A, Legends - rozumiesz pojêcie "znaczenie przeno¶ne"? Nie? Jaka szkoda, nie bêdê t³umaczy³.
Cytat:
Aha, tak w ogóle to mój nick to emachel
Pozdro, a mój to mg, nie MG.
I tutaj koñczê sw± wypowied¼ w tym temacie... kto¶ chce "konfrontacji", lol, to niech siê cfaniaczek odezwie na gg, chêtnie przedyskutujê to i owo. Nie za¶miecajmy tematu...
A tak przy okazji... macie ¶wietn± ilo¶æ wej¶æ na forum, doskonale wam idzie.
(kozaczy revoviec)
Q: Szynszyl to nup.
A: A wy macie Vulpa, jest po równo.
Za¶miecasz temat, bo zadajesz pytania na które ju¿ s± odpowiedzi (pozdro, "znaczenie przeno¶ne", tak¿e w wypadku tego typu pytañ ^-^).
Zmontowaæ film z beznadziejnym re¿yserem umie ka¿dy, ale nie ka¿dy umie napisaæ scenariusz i zaaran¿owaæ siê do tego. Ale podlizywaæ siê re¿yserowi umie ka¿dy, pozdro.
Ach, a jednak jeszcze raz muszê siê odezwaæ, bo a¿ mnie nosi.
Cytat:
Zmontowaæ film z beznadziejnym re¿yserem umie ka¿dy, ale nie ka¿dy umie napisaæ scenariusz i zaaran¿owaæ siê do tego. Ale podlizywaæ siê re¿yserowi umie ka¿dy, pozdro.
OFC! Podlizywa³em siê administracji revivala jak cholera! No a¿ mnie co¶ bierze jak co¶ takiego czytam, zmieniasz strony jak rêkawiczki i mnie to z deczka denerwuje - najpierw wielki obroñca Reva, a teraz co? Zazdro¶cisz mi z³otka na Revie? To trzeba by³o na nie zapracowaæ, bo xipog to ostatnie miejsce, na którym dostaje siê rangê tak± jak opiekun PBFu za ³adne oczy. "Podlizywaæ siê re¿yserowi"... zastanów siê, czy nie odnosi siê to do ciebie. Nie ka¿dy umie napisaæ scenariusz? No, wy nie umiecie. Zgapili¶cie dawniej istniej±c± stronê robi±c sobie "reputacjê" na jej osi±gniêciach, jej nazwie, dziêki jej pomys³owi, nawet bez jakiejkolwiek zgody/wiedzy dawnych adminów. I kto tutaj nie umie napisaæ scenariusza, bo chyba czego¶ nie kumam...? Gratz, Legends, za m±dry post.
@berry: IoG istnieje teoretycznie od koñca listopada 09, praktycznie od mniej ni¿ dwóch miesiêcy, bo oficjalne otwarcie by³o duuu¿o, du¿o pó¼niej ni¿ koniec listopada.
Ach, a jednak jeszcze raz muszê siê odezwaæ, bo a¿ mnie nosi.
Cytat:
OFC! Podlizywa³em siê administracji revivala jak cholera! No a¿ mnie co¶ bierze jak co¶ takiego czytam, zmieniasz strony jak rêkawiczki i mnie to z deczka denerwuje - najpierw wielki obroñca Reva, a teraz co? Zazdro¶cisz mi z³otka na Revie? To trzeba by³o na nie zapracowaæ, bo xipog to ostatnie miejsce, na którym dostaje siê rangê tak± jak opiekun PBFu za ³adne oczy. "Podlizywaæ siê re¿yserowi"... zastanów siê, czy nie odnosi siê to do ciebie. Nie ka¿dy umie napisaæ scenariusz? No, wy nie umiecie. Zgapili¶cie dawniej istniej±c± stronê robi±c sobie "reputacjê" na jej osi±gniêciach, jej nazwie, dziêki jej pomys³owi, nawet bez jakiejkolwiek zgody/wiedzy dawnych adminów. I kto tutaj nie umie napisaæ scenariusza, bo chyba czego¶ nie kumam...? Gratz, Legends, za m±dry post.
@berry: IoG istnieje teoretycznie od koñca listopada 09, praktycznie od mniej ni¿ dwóch miesiêcy, bo oficjalne otwarcie by³o duuu¿o, du¿o pó¼niej ni¿ koniec listopada.
Nawet ty wiesz o co chodzi naprawdê, a mimo wszystko udajesz m±drego, który nic nie wie. A Xipog to najlepsze miejsce, na którym dostaje siê rangê za ³adne oczy (no, nie liczê Popla).
Ja zmieni³em reva jak rêkawiczkê? Raczej rêkawiczka uciek³a w nocy i zmieni³a w³a¶ciciela, ¿e tak powiem. To Vulp jest ostatnim chamem, nie ja. Potwierdzi Ci to pierwszy lepszy cz³owiek znaj±cy sytuacjê.
My sobie kulturalnie siedzieli¶my i byli¶my MG, wprowadzali¶my pomys³y, robili¶my co w naszej mocy, ¿eby Xipog nie upad³. Rekrutowali¶my s³awy (pozdro 4xIjestêg³up ), wymy¶lali¶my krainy, tworzyli¶my konkursy (pozdro, jak my¶lisz, kto by³ pomys³odawc±, opiekunem oraz organizatorem RUPTa od zawsze? ja!). Ty po prostu wpad³e¶, wypad³e¶, przenios³e¶ siê na ast. Potem "suprajzowato" wróci³e¶ i od razu zacz±³e¶ siê rz±dziæ mówi±c CO i JAK ma byæ. Dla przyk³adu: moje kilka paczek odwala³e¶ mówi±c, ¿e nie ja decydujê tylko Nolf, a swoich 10 od razu zaakceptowa³e¶ bez niczyjej wiedzy. I to ma byæ kurna sprawiedliwo¶æ.
My tu siedzieli¶my nieustannie prawie pó³tora roku (ja), rok z hakiem (Been), oraz przerywane pó³tora roku (Aggy). Ty nie siedzia³e¶ nawet ca³ego roku (ba, nie wiem czy 9 miesiêcy by³o!), a teraz wyskakujesz ¿e zapracowaæ sobie trzeba by³o. ¦mieszny jeste¶, po prostu.
Jakby kto¶ oprócz m³odego gniewnego (sry, musia³em) siê ze mn± nie zgadza³ w najmniejszym stopniu, to niech tu wprost otwarcie napisze, ¿e jestem skoñczonym idiot± gadaj±cym od rzeczy.
Co do lamienia pomys³u IoGa - to jest to pomys³ szynszyla. My siê tylko pod³±czamy, bo idea jest warta odnowienia. Jak Ciebie Vulp wywali za bardzo nied³ugo, to wtedy pogadamy na równi. Bo teraz ty nie do¶wiadczy³e¶ mego, Beena i Aggyego bólu i nie potrafisz go sobie uzmys³owiæ. Ba, nawet nie potrafisz go sobie wyobraziæ.
Wiem ¿e spamiê i ¿e nie na temat, ale musia³em to napisaæ. Nie pozwolê po prostu, ¿eby ten wy¿ej (bardzo ³agodna forma) obra¿a³ nas (ca³± trójkê, ca³y BAL). Inaczej wysz³o by na to, ¿e jestem tchórzem i nie mam argumentów publicznie.
Legends, jeste¶ skoñczonym idiot± gadaj±cym od rzeczy, a wywalenie Ciebie z funkcji MG to najlepsze co mog³o spotkaæ Xipoga. Ssiesz jako MG i ssiesz ogólnie... chwila... to debilogram! Tak, do Ciebie, Legends! Przeczytam!
Debilogram napisa³/a:
Jeste¶ debilem STOP Liza³e¶ dupê vulpowi, teraz li¿esz dupê szynszyli STOP Nie ma w tobie nadziei STOP Ssiesz STOP
Legends, jeste¶ skoñczonym idiot± gadaj±cym od rzeczy, a wywalenie Ciebie z funkcji MG to najlepsze co mog³o spotkaæ Xipoga. Ssiesz jako MG i ssiesz ogólnie... chwila... to debilogram! Tak, do Ciebie, Legends! Przeczytam!
Debilogram napisa³/a:
Jeste¶ debilem STOP Liza³e¶ dupê vulpowi, teraz li¿esz dupê szynszyli STOP Nie ma w tobie nadziei STOP Ssiesz STOP
To czemu nie mo¿esz po prostu go olaæ i pój¶æ swoj± drog±, tylko na ka¿dym kroku krzyczeæ, jaki on jest z³y i niedobry?
Cytat:
pozdro, jak my¶lisz, kto by³ pomys³odawc±, opiekunem oraz organizatorem RUPTa od zawsze? ja!
Gratz. Jeden twój pomys³, to od razu jeste¶ nietykalny i wspania³y.
Cytat:
A Xipog to najlepsze miejsce, na którym dostaje siê rangê za ³adne oczy (no, nie liczê Popla).
Mogê powtórzyæ po was: Nie wypowiadaj siê, jak nie wiesz. Robi³by¶ tyle, ile swego czasu robi³ mg (robi to równie¿ teraz), to ty mia³by¶ rangê jako opiekun PBFu. Ale ¿e ty zorganizowa³e¶ tylko (powtarzam: tylko) RUPT, to nie dziw siê, ¿e mia³e¶ "tylko" fiolecik...
Cytat:
przenios³e¶ siê na ast. Potem "suprajzowato" wróci³e¶ i od razu zacz±³e¶ siê rz±dziæ mówi±c CO i JAK ma byæ.Dla przyk³adu: moje kilka paczek odwala³e¶ mówi±c, ¿e nie ja decydujê tylko Nolf, a swoich 10 od razu zaakceptowa³e¶ bez niczyjej wiedzy. I to ma byæ kurna sprawiedliwo¶æ.
Wybacz, KA¯DY Mistrz Gry móg³ daæ swoj± opiniê, co do paczek. A ¿e patrzy³em przez pryzmat tego, jak du¿o siê sprzeda - by³em przeciw twoim, bo by³yby zwyczajnie zapchajdziurami. Skoro paczki mia³y byæ unikatowe, to chyba lepiej by by³o, gdyby w niej by³ jaki¶ rzadki pok, a nie pok, który przyda siê w niezwykle rzadkich przypadkach.
Co do przenosin...
Cytat:
przerywane pó³tora roku (Aggy)
Te¿ wpad³, wypad³ i powróci³. Sytuacja podobna do tej u mg. A poza tym - kto¶ mo¿e mieæ 3 lata sta¿u, a byæ gorszym od kogo¶ z 2 miesi±cami.
Cytat:
a teraz wyskakujesz ¿e zapracowaæ sobie trzeba by³o. ¦mieszny jeste¶, po prostu.
Zobaczmy...
mg prowadzi³ Koordynatorski Puchar Xipoga, III Turniej Walk Xipog, zawsze pomaga mi w naborach, odk±d przyszed³ nie mia³ ¿adnego warna, prowadzi sesjê RPG na forum. Masz racjê, nie zapracowa³. A ty?
1 (s³ownie: JEDEN) zorganizowany RUPT.
Cytat:
Jak Ciebie Vulp wywali za bardzo nied³ugo, to wtedy pogadamy na równi.
Tylko ciekawe, czy znajdzie powód... A je¶li ty twierdzisz, ¿e ty BAL polecia³ bez powodu, to siê mylisz. Vulpi nie wywali³by trzech MG, bo co¶ mu nie pasuje.
Cytat:
Nie pozwolê po prostu, ¿eby ten wy¿ej (bardzo ³agodna forma) obra¿a³ nas (ca³± trójkê, ca³y BAL).
Gdzie on obrazi³ Beena albo Aggy'ego?
Mia³em tu nie pisaæ, ale Legends a¿ sam siê prosi, by mu odpisaæ...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.