Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 13 Luty 10, 22:03 Zapisy 2
Od teraz proszê o zg³aszanie zapisów tu.
Zapisy
1.Imiê i Nazwisko:(np: Jak Kowalski)
2.Wiek:(10-30 lat)
3.P³eæ:(tu chyba t³umaczyæ nie trzeba )
4.Wygl±d: (mo¿e byæ obrazek, mo¿e byæ opis)
5.Charakter:(czyli wszystko o postaci, czy jest mi³y itd)
6.Profesja:Trener,Koordynator,Z³odziej pokemon,Fotograf,zbieracz zió³,Pokeranger(jak co¶ niezrozumia³e zapraszam do tematu profesje
7.Historia: (Nie za d³uga od 5 do 10 linijek[Albo d³u¿sza wed³ug uznania])
8.Starter: (¿±dnych legend, 2 form i pokemon skamielin)
9.Kraina i miasto (tu chyba te¿ nie trzeba t³umaczyæ)
10.Gra lvl/nie lvl: (gra lvl - pokemon bêdzie zdobywa³ lvl/ nie lvl -> pokemon nie ma lvl)
11.Pieni±dze/brak pieniedzy (czyli czy chcesz otrzymywaæ kasê czy nie)
12.Pro¶by do Mg: (pro¶cie mnie o co chcecie oprócz:
- Chce z³apaæ legendê)
Do gry potrzebna jest karta trenerska (jak nie wiecie co to spójrzcie do tematu informacje z gry)
Byakurai (czyt: MG) ma prawa zmieniæ formularz zapisów)
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Ich bin eine
Ostatnio zmieniony przez Byakurai 18 Kwiecieñ 10, 16:14, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Kontakt:
Wys³any: 14 Luty 10, 14:01
1. Sara Niko / Blue
2. 10
3. Dziewczyna
4.
5. Mi³a, odwa¿na, rz±dz±ca siê
6. Fotograf
7. Ech, weekendowe popo³udnie spêdzone przed konsol± Nintendo 64, na której gram w grê zwan± "Pokemon Snap". W grze chodzi oto aby zrobiæ ciekawe zdjêcia, które pó¼niej bêd± oceniane przez nijakiego profesora Elm' a. Moja mama i mój tata wiedzieli, ¿e lubiê graæ w t± grê. Po kilku dniach musia³am zmniejszyæ ilo¶æ czasu grania w grê, gdy¿ mój tata umar³. Gdy tata umar³ mama kupi³a mi aparat i powiedzia³a, ¿e to ju¿ czas aby wyruszyæ w podró¿ Pokemon. Spakowa³am sobie plecak i wysz³am. Po chwili zobaczy³am og³oszenie na którym pisa³o: Poszukujemy ochotnika o zawodzie fotograf dla profesora Elm' a, gdy¿ po¶le ochotnika na podró¿ przez region Johto, a nawet i inne, a ten bêdzie musia³ mu zrobiæ ciekawe fotki, wys³aæ je mu i on wp³aci mu pieni±dze. Postanowi³am pój¶æ do laboratorium Elm' a aby zaj±æ siê tym zadaniem. Profesor Elm podziêkowa³ mi za to, ¿e siê zg³osi³am, da³ mi PokeBall z Pokemon' em, PokeDex i 5xPokeBall' i. Po¿egna³am siê z Elm' em, wyszed³am z laboratorium i postanowi³am zobaczyæ jaki Pokemon kryje siê w PokeBall' u.
Wasz w±tek: Sfotografowaæ du¿o ciekawych fotek z Pokemon' ami dla profesora Elm' a
8. Skarmory (Dziewczyna)
9. New Bark Town Johto
10. Gra Nie Levelowa
11.
- Z³apaæ Electivire
- Z³apaæ Magortar' a
Mo¿e byæ nieco pogmatwane, ale zapewne dasz radê to przeczytaæ
1. Ivica "Zaugon" Lediæ.
2. 20 lat.
3. Ch³opak.
4. Tak, jak w karcie, ubrany jest w ciemne kolory, chudy i ca³kiem wysoki.
5. Stanowczy, pewny siebie, nie boi siê podejmowaæ trudnych decyzji, nawet tych, za które mogliby cierpieæ jego bliscy, odwa¿ny, uwielbia taniec nowoczesny
6. Trener.
7. Ivica urodzi³ siê 15 grudnia 1989 roku w Belgradzie, jeszcze w ówczesnej Jugos³awii. Najpierw mia³ nazwisko Rakrojeviæ. Ojciec Semir i Matka Ana byli bardzo surowi wobec niego. Karali go nawet za to, ¿e wyrzucaj±c papierek po batonie nie trafi³ do kosza na ¶mieci. Ogólnie samo jego dzieciñstwo by³o bardzo trudne: W 1995 roku, Ivica, maj±c 6 lat, nie chcia³ i¶æ do szko³y. Uwa¿a³, ¿e sam wszystkiego siê nauczy. Jednak doro¶li byli bardzo brutalni wobec niego i si³± ci±gano go do szko³y. W szkole mia³ jeszcze gorzej - za to, ¿e by³ najm³odszy w klasie, popychano go, bito i kopano, a nauczyciele nie reagowali na to wszystko, a jego obarczali win±. Musia³ w szkole mieæ same szóstki, bo jak pi±tkê dostanie, te¿ skoñczy siê bitk±. W 1999 roku w czwartej klasie po raz pierwszy podniós³ rêkê na swoich rodziców za to, ¿e nie traktowali go jak syna, lecz jak wyrzutka, który jest ciê¿arem dla rodziców. Skoñczy³o siê to bitk±, po której trafi³ do szpitala z obra¿eniami pleców i g³owy. Po 17 dniach pobytu w szpitalu poszed³ na policjê, by to wszystko zg³osiæ. Tam spotka³ s±siada, który to wszystko zg³osi³ i przyzna³, ¿e to on wezwa³ karetkê. S±siad powiedzia³ te¿, ¿e jak on by³ nieprzytomny, rodzice przed lekarzami mówili, ¿e wróci³ pobity ze szko³y. Po przes³uchaniu zosta³ wydany akt oskar¿enia na jego rodziców. Po roku jego rodzice us³yszeli wyrok: Za usi³owanie zabójstwa i zacieranie ¶ladów przestêpstwa zostali skazani na 25 lat wiêzienia oraz do¿ywotnim pozbawieniem praw rodzicielskich. S±d orzek³ opiekê nad Ivic± bratu jego ojca, Harisa. Haris nauczy³ go wszystkiego, co by³o potrzebne do ¿ycia. Haris mówi³ do niego tak: "Matematyka, Fizyka i Historia powinny odej¶æ na dalszy plan. Dla mnie ju¿ i tak jeste¶ m±drym dzieckiem. Jak na 10-latka to co¶.". Haris nauczy³ go samoobrony. Ju¿ w szóstej klasie by³ najwiêkszym chuliganem w klasie. Wszyscy jego drêczyciele bali siê go. Haris niejednokrotnie by³ wzywany do szko³y za chuligañstwo i niechêæ do nauki. Haris t³umaczy³ to tak: "Mój syn ju¿ wiele prze¿y³. Zbyt wiele. Nie bêdê pani mówi³. Bo wy lubicie krzyczeæ na wychowanków, zamiast ich uczyæ. Ju¿ ja go lepiej uczê. Co to za lekcja muzyki, skoro nikogo to nie interesuje? Ju¿ woli s³uchaæ Michaela Jacksona i Eltona Johna, ni¿ jakie¶ operowe melancholie. No kto tego s³ucha?". I tak siê przewija³o do 2005 roku, kiedy ju¿ trafi³ do liceum. Do teraz uczy³ siê jeszcze w miarê dobrze. Potem ju¿ by³a niechêæ. Haris rozumia³ w pe³ni syna, to tak, jakby obowi±zek uczenia siê by³oby przymusem. Haris powtarza³ Ivicy: "Najwiêkszym grzechem doros³ych jest porównywanie obowi±zku z przymusem". Potem na pocz±tku 2006 roku po 6 latach odbycia kary biologiczni rodzice, Semir i Ana, uciekli z wiêzienia. Chc± za wszelk± cenê porwaæ Ivicê i go zabiæ. Wtedy to Haris powiedzia³: "Uciekaj z Belgradu. Rzuæ to wszystko. Masz ju¿ tyle lat, ¿e dasz samemu sobie radê. Od teraz masz nowy pseudonim: "Zaugon". Masz komórkê, to bêdziemy mogli siê oddzwoniæ. Masz 10000 dinarów. Dobra, rób co mo¿esz. Masz paszport. Dobra, uciekaj z Serbii, bêdziemy mogli siê oddzwoniæ". Ivica nie móg³ prze¿yæ rozstania z Harisem. Musia³ zmieniæ ubranie na ciemniejsze, ostrzyc siê na prawie ³yso i trochê schudn±æ. Ucieka³ gdzie siê da. Zmieni³ tak¿e nazwisko na Lediæ. W 2002 roku do Ivicy dotar³a straszna wiadomo¶æ - Haris zosta³ zabity przez Semira i Anê Rakrojeviciów. Policja od dawien dawna ¶ciga³a 2 bandytów. Zaugon (chodzi o Ivicê, bo taki ma nick) mia³ ochotê siê zem¶ciæ na nich. By³ wtedy w Podgoricy. Ana i Semir jechali w³a¶nie tam. Sk±d wiedzieli? Z SMSów siê dowiedzieli. Zaugon nie ucieka³, wrêcz przeciwnie, chcia³ pom¶ciæ ¶mieræ Harisa. Wtedy oto mia³ biec na lotnisko w Podgoricy. Tam zauwa¿y³ jego rodziców. Czmychn±³ siê do samolotu niezauwa¿ony. Wyrzuci³ niewypa³ wprost na swoich rodziców (nikt nie móg³ ich rozpoznaæ). Wybuchn±³. Samolot nie móg³ normalnie lataæ i dotar³, zamiast do Sapporo, tylko do Sofii. Potem rodziców aresztowano, a Zaugona nie uda³o siê schwytaæ do dzi¶. Przed 18 urodzinami dotar³ do New Bark Town. Zamieszka³ tymczasowo u Profesora Elma. Nagle zainteresowa³ siê Pokemonami. By³ przez 2 lata hodowc±. Kiedy dowiedzia³ siê, ¿e odkryto Zoruê, bardzo chcia³ mieæ tego Pokemona i wyruszyæ z nim w podró¿.
8. Zorua (dziewczyna)
9. Johto/New Bark
10. Nielevelowa - Zorua nie ma jeszcze w³asnego lvl upa, bo jest nowoodkryta, wiêc nielevelowa.
11. Mieæ Riolu (ch³opaka).
Dla Zoroarka oprócz ruchów Zoruy mo¿na dodatkowo dodaæ Crush Claw, Slash, Metal Claw, Dark Pulse, Night Slash, Close Combat, Swords Dance, Swagger, ExtremeSpeed, Flatter, Punishment, Ominous Wind, Screech, Me First, Revenge
Ability Zoruy i Zoroarka mo¿e byæ na razie Inner Focus albo Steadfast, jak ci wygodnie
Nie musisz wykorzystywaæ wszystkich ataków na jednego Pokemona, mo¿esz wybieraæ, w koñcu gra nielevelowa XD
1.Imiê i Nazwisko(Mo¿e byæ ksywka) Grand Huricane
2.Wiek 12
3.P³eæ: Male
4.Wygl±d: Jestem brunetem, mam 173cm wzrostu i jestej raczej krepej postawy cia³a
5.Charakter Mi³y, uprzejmy, jak siê zdenerwuje mo¿e byæ agresywny.
6.Profesja:Trener,Koordynator,Z³odziej pokemon,Fotograf Trener
7.Historia: (Nie za d³uga od 5 do 10 linijek[Albo d³u¿sza wed³ug uznania])
Ojciec - Tom Huricane, by³ nauczycielem w przedszkolu. Uczy³ jêzyków, poznawa³ dzieci z ma³ymi pokemonami. Matka ch³opca, Berta, by³a zapalon± ³apaczk± pokemon. Gdy wysz³a za m±¿, porzuci³a swój dotychczasowy tryb ¿ycia i zosta³a badaczk± pokemon. Mia³a w swojej kolekcji 412 pokemonów, bada³a ich sposób bycia, umiejêtno¶ci i inne b³ahe sprawy, jak nawet od¿ywianie. Po wielu latach, zaczê³a uczyæ w Akademii Pokemon. By³a wspania³± mentork±. Uczy³a jak opiekowaæ siê pokemonami oraz jak wydobyæ z nich najwiêksz± moc. Dziêki niej, ka¿dy uczeñ zdoby³ przynajmniej jedn± odznakê. W wieku 30 lat urodzi³a syna, Jacoba. Urodzi³ siê w lecie, wiêc ju¿ od ma³ego poznawa³ swoje rodzime miasto. Bawi³ siê z pokemonami swojej matki, razem z ni± chodzi³ po jedzenie i trawê dla stworków. Kocha³ je. Pewnego wieczoru, ojciec bardzo d³ugo nie wraca³ z pracy. Nazajutrz znane by³y smutne wie¶ci, Tom pad³ ofiar± mordercy. Zosta³a po nim jedynie jego piêkna opaska.Wyrafinowany zabójca przestrzeli³ mu g³owê oraz zabra³ wszystkie pokemony, na sprzeda¿. Matka Jacoba p³aka³a.. przestawa³a tylko wtedy, gdy widzia³a ch³opca. Po dwóch latach wrócili do normalnego ¿ycia. Berta wysz³a ponownie za m±¿, za Roberta De Lacoure. Wydawa³ siê on bardzo b³yskotliwym i odpowiedzialnym mê¿czyzn±. Jednak po ¶lubie wyda³a siê jego tajemnica. Nie mia³ pracy, by³ alkoholikiem. Czêsto bi³ Jacoba, kaza³ mu chodziæ po piwo. Matka zmar³a w wieku 40 lat, na raka. Ch³opak nie mia³ zamiaru d³u¿ej tego znosiæ. Ukrad³ pistolet, zabra³ potrzebne rzeczy i zwia³. Najpierw uciek³ do swojej babki, na wie¶. Spêdzi³ tam trzy lata i zdecydowa³ ¿e rozpocznie nowe ¿ycie, jako trener.
8.Starter Abra
9. Kraina i miasto Kanto Cannibar Islands
10.Gra lvl/nie lvl lvl
11.Pro¶by do Mg Chcia³bym mieæ cel(Znale¼æ mordercê swojego ojca i patrzeæ jak wykrwawia siê na ¶mieræ.) i pistolet z histori
Potrafi spojrzeæ Brockowi w oczy |D Bear wants justice
Wiek: 29 Do³±czy³: 14 Sie 2009 Posty: 3250 Sk±d: z Rudy ¦l±skiej
Wys³any: 16 Luty 10, 14:42
Dziêki w³a¶nie o te ataki tylko chodzi³o i mówiê jak co to Zorua wed³ug mnie ewoluuje w Zoroarka w nocy przez szczê¶cie. A teraz robiê grê I jak co to robiê ju¿ grê dla ciebie Todi
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Imiê, Nazwisko/Ksywka - Bartek Pe³ka
Profesja: Koordynator
Starter: Lickitung
Opis postaci:
a)Wygl±d - wysoki blondyn o niebieskich oczach, lekko zadartym nosie, jasno granatowa kamizelka, d¿insy, adidasy, czapka z daszkiem
b)Charakter - porywczy, wra¿liwy, inteligentny, ma poczucie humoru
Historia: Bartek od dziecka kocha³ Pokemony. Jego rodzina by³a zwi±zana z Pokemonami - matka by³a wspania³± koordynatork±, ojciec by³ nauczycielem w szkole Pokemon, dziadkowie mieli farmê Pokemon. Bartek lubi³ je¼dziæ do nich w ka¿dy weekend, bo zawsze jakich¶ ciekawostek siê dowiedzia³. Tym razem, gdy Bartek przyjecha³ do nich nie by³o ich w domu. Dom by³ pusty, na farmie nie by³o Pokemonów. Rodzice nie wiedzieli co mog³o siê staæ. Zauwa¿yli tylko dwa listy i PokeBall przy jednym z nich. Jeden list by³ do rodziców drugi do Bartka. Równie¿ i PokeBall by³ dla Bartka. Z listu dowiedzia³ siê, ¿e dziadkowie przenie¶li farmê do regionu Kanto. Napisali te¿, ¿e PokeBall jest dla niego. W³a¶ciwie to Bartek zwierza³ siê dziadkom, ¿e chcia³by byæ tak dobrym koordynatorem jak mama. No i dosta³ swoj± szansê - spyta³ rodziców, którzy o dziwo siê zgodzili. Jak dot±d unikali rozmów na temat podró¿y. Ojciec zadzwoni³ do profesora Bircha, aby Bartkowi da³ takie gad¿ety jak PokeDex. Bartek by³ bardzo zadowolony. Zapomnia³ zupe³nie o PokeBallu, który ze ¶miechem rzuci³ w górê. I oto z niego wyszed³ ma³y Lickitung. Bartek by³ zachwycony, bo z ca³ej farmy dziadków, to Lickitungi lubi³ najbardziej. Bardzo przejêty wraca³ do domu, a potem k³ad³ siê spaæ. PokeBall z Lickitungiem le¿a³ na pó³eczce obok.
Styl gry: Lvl, z kas±
Kraina, Miasto/ Co¶ jeszcze: Sinnoh, Twinleaf Town
Pro¶by do MG: jakich¶ specjalnie nie mam, ale by³oby mi³o gdybym mia³ towarzysza i ¿eby by³o co¶ jak letnia szko³a Pokemon (jak w anime)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.