POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: tt22
12 Czerwiec 13, 09:15
Któr± generacjê uwa¿acie za najbardziej udan±?

Jak w temacie, któr± genê najbardziej cenicie?
I
42%
 42%  [ 26 ]
II
11%
 11%  [ 7 ]
III
11%
 11%  [ 7 ]
IV
26%
 26%  [ 16 ]
S±dzê, ¿e V bêdzie najlepsza
8%
 8%  [ 5 ]
G³osowañ: 61
Wszystkich G³osów: 61

Autor Wiadomo¶æ
paqo 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³: 01 Lis 2008
Kontakt:
Wys³any: 8 Luty 10, 23:23   

2 + 1 tworz± razem idealn± ca³o¶æ, która niepotrzebnie rozwala siê wydaj±c kolejne.

Ps. Pozwolilem edytowac sobie tytul, bo byl maly blad ortograficzny :P

Sygnatura użytkownika

Cytat:
Drogie bravo!

Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/

Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 11 Luty 10, 20:34   

Jako pierwszy wybra³em 3-ci± chocia¿ pierwsza jest lepsze wygl±dy, to poki lepsze w 3.
Zreszt± mój sk³ad to 2 poki Kanto i 4 Hoenn

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

vercetti13 
Pewnie nie zna PokeMana
Fan GTA

Do³±czy³: 09 Sty 2010
Sk±d: P³ock
Kontakt:
Wys³any: 11 Luty 10, 21:32   

Dla mnie I, II i III, pierwsza za to, ¿e tam pozna³em moje pierwsze pokemony, druga, za to ¿e poprawili i dodali du¿o poków, a trzecia za to, ¿e jest Mew :) Ale ostatecznie g³osujê na I

Sygnatura użytkownika
Ukoñczy³em:FR
Masz problem z pokami? Pisz na PW!

Mój ulubiony pok z trucizny:

Inaka 
My¶li, ¿e jest PRO
SnazzyShipper

Do³±czy³a: 05 Lis 2008
Sk±d: Stettin an der Oder
Kontakt:
Wys³any: 12 Luty 10, 08:35   

¯adna :D Wszystkie generacje s± fajne, maj± fajne krainy, poki i bohaterów (No, ¿e oprócz Brendana czy jak on tam mia³ xD )

Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa

Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]

Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie xD
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ xD )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am xD
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków -_-

Maron 
Nosi czapkê Asha
By³y mod

Do³±czy³: 16 Lis 2008
Sk±d: Zza biurka
Kontakt:
Wys³any: 12 Luty 10, 18:33   

vercetti13 napisa³/a:
Dla mnie I, II i III, pierwsza za to, ¿e tam pozna³em moje pierwsze pokemony, druga, za to ¿e poprawili i dodali du¿o poków, a trzecia za to, ¿e jest Mew :) Ale ostatecznie g³osujê na I

Mew to 151 pokemon z 1 serii

Sygnatura użytkownika
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,

Nothing For Money 
Gapa, gubi PokeBalle

Do³±czy³: 01 Sty 2009
Wys³any: 12 Luty 10, 18:51   

IV i I generacja.
I generacja - wybra³em j± dlatego ¿e by³y to pierwsze wra¿enia, których nigdy nie zapomnê.
IV - wybra³em j± dlatego ¿e s± tam ca³kiem interesuj±ce poki i najlepsze startery (wed³ug mnie). Bardzo ciekawa jest te¿ fabu³a.

Je¶li chodzi o wra¿enia z odcinków tych generacji to wygrywa generacja I. Je¶li za¶ chodzi o ca³okszta³t to wygrywa generacja IV :)

Sygnatura użytkownika

UBs by Jakubox , Kojot and Dame .

Yumihana 
Pewnie nie zna PokeMana
catch 'em all!

Do³±czy³a: 14 Gru 2009
Wys³any: 12 Luty 10, 23:07   

Oh wow! Wiecie co, zak³adaj±c ten temat mia³am na my¶li same wygl±dy Poków, bez brania pod uwagê grafiki, fabu³y, chodzi³o mi g³ównie o same projekty, ale OK, niech ju¿ bêdzie tak jak jest. I w takim razie i ja muszê zmieniæ ^^ . A wiêc, postawi³am na II genê, bo uwa¿am, ¿e to z niej Poki maj± najciekawsze wygl±dy, ale skoro jednak braæ pod uwagê inne walory to postawiê na III. Niestety, nie mogê ju¿ zmieniæ swojego g³osu w ankiecie. Grafika bezwarunkowo jest najlepsza w najnowszych grach, zresz± tak by³o, jest i bêdzie, w koñcu technologia ma i¶æ do przodu. Dlatego my¶lê, ¿e je¶li np. III by³a zrobiona na odwrót z IV, wiêkszo¶æ z Was ju¿ za sam± grafikê, by zag³osowa³a na ni±. Dlatego te¿ tworz±c temat mia³am na my¶li same projekty, ale trudno ,nie mam te¿ w ¿adnym wypadku nic Wam za z³e, a wrêcz przeciwnie - cieszê siê, ¿e temat cieszy siê do¶æ spor± popularno¶ci± ^^ . Mój b³±d tutaj, ¿e nie zaznaczy³am, o co mi konkretnie chodzi. Tak wiêc jak ju¿ pisa³am, stawiam na III. Fabu³a naprawdê ¶wietna, grafik± nie przebija co prawda najnowszych serii, ale i tak jest naj wg mnie. No i oczywi¶cie bardzo du¿ym plusem s± tu tak¿e postacie. Najlepsze z ca³ego uniwersum Poków. No to siê rozpisa³am, ale có¿... Zapraszam do dalszej dyskusji :D .

Sygnatura użytkownika

Lexio 
Bug Catcher

Do³±czy³: 22 Gru 2009
Sk±d: Krakow
Kontakt:
Wys³any: 14 Luty 10, 18:18   

moim zdaniem najlepsza jest IV generacja. Za pokemony,grafike,fabule.

Sygnatura użytkownika
Pokemony gora!!!!!!!!!!!!!

kowalt 
Powoli siê wkrêca
kuce s± be

Do³±czy³: 29 Cze 2009
Sk±d: Warszawa
Wys³any: 26 Luty 10, 19:30   

Pod uwagê biorê pokemony. Nie anime mangê czy gry.
Najbardziej podoba³y mi siê stworki pierwszej geny. By³y nowe, ¶wie¿e i oryginalne. Wystêpuj± tam moje ulubione stworki. II te¿ jest niez³a. III zaczyna mnie odstraszaæ niektórymi pokemonami. A z IV jest tak. Parê stworków jest fajnych. Piszê tu miêdzy innymi o Lucario. Ale pare pora¿a brzydot±. Jest robiona na si³ê(Magmortar).

Sygnatura użytkownika

Legends 
Powoli siê wkrêca
5th gen forever...

Do³±czy³: 03 Lis 2008
Sk±d: White Lake
Kontakt:
Wys³any: 25 Marzec 10, 15:53   

Ulubiona gena? Có¿...
Dobra, stawiam na III. Oprócz tego ¿e I nie lubiê (jaka¶ za sucha dla mnie), II jest nieco lepsza ale mniejsza (ze 100 poksów naprawdê nie ma co wybieraæ), IV jest dobra. Pere³ki takie jak Magmortar, Electrivire, Pachirisu (most), oraz Shaymin siê pojawi³y. Ale mimo wszystko III jest dla mnie najbardziej przejrzysta, najbardziej kolorowa, ¶wie¿a i ma tak¿e du¿o pere³ek (WINGULL :3).
G³os na trójeczkê.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: