|
Którą generację uważacie za najbardziej udaną? |
| Jak w temacie, którą genę najbardziej cenicie? |
| I |
|
44% |
[ 20 ] |
| II |
|
13% |
[ 6 ] |
| III |
|
11% |
[ 5 ] |
| IV |
|
22% |
[ 10 ] |
| Sądzę, że V będzie najlepsza |
|
8% |
[ 4 ] |
|
| Głosowań: 45 |
| Wszystkich Głosów: 45 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Teraz jest Pro

Wiek: 19 Dołączył: 01 Lis 2008 Posty: 744 Otrzymał 16 Rare Candy
Kontakt:
|
|
|
|
2 + 1 tworzą razem idealną całość, która niepotrzebnie rozwala się wydając kolejne.
Ps. Pozwolilem edytowac sobie tytul, bo byl maly blad ortograficzny :P
|
Sygnatura użytkownika
| Cytat: | Drogie bravo!
Mam na imię Aga i mam 12 lat. Pisze do was ponieważ mam ogromny problem. W naszej klasie są już tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowiłam więc , że nie mogę stracić dziewictwa ostatnia zwłaszcza , że za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za mąż i pewnie to zrobi.Chciałam zrobić to z Mariuszem najprzystojniejszym chłopakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedział ,że dziewczyny mu nie w głowie bo chce zostać trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobić żeby przekonać Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogę przegrać z pokemonami bo to będzie wstyd na całą szkołę. POMOCY |
|
|
|
|
|
Szpaner ALAGASAM

Wiek: 14 Dołączył: 16 Lis 2008 Posty: 961 Otrzymał 28 Rare Candy Skąd: Zza biurka
Kontakt:
|
|
|
|
Jako pierwszy wybrałem 3-cią chociaż pierwsza jest lepsze wyglądy, to poki lepsze w 3.
Zresztą mój skład to 2 poki Kanto i 4 Hoenn
|
Sygnatura użytkownika
-----
----
---
--
-
--
---
----
-----
Mistrz Gry: Nenloth |
Nazwa: Icamer Aaron |
Klasa: Trener, Kolekcjoner, Detektyw |
TEAM |
|
Grumpig, LVL 55, Thick Fat |
[/b] Ataki: Hypnosis, Psychic,Iron Tail, Confuse Ray [/b]|
|
Dragonite, LVL 60, Inner Focus |
Ataki: Outrage, Aeroblast, Earthquake, Fire Blast [/b]|
PLECAK |
(50) (50) (100) (100) (100) |
Odznaki i tytuły:
Animacja:
Za efekty
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 Miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
I WCIĄŻ ROŚNIE!  |
|
|
|
|
Gapa, gubi PokeBalle Fan GTA

Kontakt:
|
|
|
|
Dla mnie I, II i III, pierwsza za to, że tam poznałem moje pierwsze pokemony, druga, za to że poprawili i dodali dużo poków, a trzecia za to, że jest Mew Ale ostatecznie głosuję na I
|
Sygnatura użytkownika
Ukończyłem:FR
Masz problem z pokami? Pisz na PW!
Mój ulubiony pok z trucizny:
 |
|
|
|
|
Szpaner Szponerka

Wiek: 14 Dołączyła: 05 Lis 2008 Posty: 1301 Otrzymał 7 Rare Candy Skąd: ...
Kontakt:
|
|
|
|
|
Szpaner ALAGASAM

Wiek: 14 Dołączył: 16 Lis 2008 Posty: 961 Otrzymał 28 Rare Candy Skąd: Zza biurka
Kontakt:
|
|
|
|
| vercetti13 napisał/a: | Dla mnie I, II i III, pierwsza za to, że tam poznałem moje pierwsze pokemony, druga, za to że poprawili i dodali dużo poków, a trzecia za to, że jest Mew Ale ostatecznie głosuję na I |
Mew to 151 pokemon z 1 serii
|
Sygnatura użytkownika
-----
----
---
--
-
--
---
----
-----
Mistrz Gry: Nenloth |
Nazwa: Icamer Aaron |
Klasa: Trener, Kolekcjoner, Detektyw |
TEAM |
|
Grumpig, LVL 55, Thick Fat |
[/b] Ataki: Hypnosis, Psychic,Iron Tail, Confuse Ray [/b]|
|
Dragonite, LVL 60, Inner Focus |
Ataki: Outrage, Aeroblast, Earthquake, Fire Blast [/b]|
PLECAK |
(50) (50) (100) (100) (100) |
Odznaki i tytuły:
Animacja:
Za efekty
Turnieje Pokemon:
1 miejsce RSE 50, 1 miejsce FRLG 30
2 Miejsce RSE 50,
3 miejsce RSE 50,
I WCIĄŻ ROŚNIE!  |
|
|
|
|
Gapa, gubi PokeBalle Avatar by Kojot

|
|
|
|
IV i I generacja.
I generacja - wybrałem ją dlatego że były to pierwsze wrażenia, których nigdy nie zapomnę.
IV - wybrałem ją dlatego że są tam całkiem interesujące poki i najlepsze startery (według mnie). Bardzo ciekawa jest też fabuła.
Jeśli chodzi o wrażenia z odcinków tych generacji to wygrywa generacja I. Jeśli zaś chodzi o całokształt to wygrywa generacja IV
|
|
|
|
|
|
Gapa, gubi PokeBalle lol

Wiek: 17 Dołączyła: 14 Gru 2009 Posty: 87 Otrzymał 7 Rare Candy
|
|
|
|
Oh wow! Wiecie co, zakładając ten temat miałam na myśli same wyglądy Poków, bez brania pod uwagę grafiki, fabuły, chodziło mi głównie o same projekty, ale OK, niech już będzie tak jak jest. I w takim razie i ja muszę zmienić . A więc, postawiłam na II genę, bo uważam, że to z niej Poki mają najciekawsze wyglądy, ale skoro jednak brać pod uwagę inne walory to postawię na III. Niestety, nie mogę już zmienić swojego głosu w ankiecie. Grafika bezwarunkowo jest najlepsza w najnowszych grach, zreszą tak było, jest i będzie, w końcu technologia ma iść do przodu. Dlatego myślę, że jeśli np. III była zrobiona na odwrót z IV, większość z Was już za samą grafikę, by zagłosowała na nią. Dlatego też tworząc temat miałam na myśli same projekty, ale trudno ,nie mam też w żadnym wypadku nic Wam za złe, a wręcz przeciwnie - cieszę się, że temat cieszy się dość sporą popularnością . Mój błąd tutaj, że nie zaznaczyłam, o co mi konkretnie chodzi. Tak więc jak już pisałam, stawiam na III. Fabuła naprawdę świetna, grafiką nie przebija co prawda najnowszych serii, ale i tak jest naj wg mnie. No i oczywiście bardzo dużym plusem są tu także postacie. Najlepsze z całego uniwersum Poków. No to się rozpisałam, ale cóż... Zapraszam do dalszej dyskusji .
|
|
|
|
|
|
Nawet dobry Trener

Wiek: 15 Dołączył: 22 Gru 2009 Posty: 311 Otrzymał 18 Rare Candy Skąd: Krakow
Kontakt:
|
|
|
|
moim zdaniem najlepsza jest IV generacja. Za pokemony,grafike,fabule.
|
Sygnatura użytkownika
Pokemony gora!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
Nawet dobry Trener nikt ważny

Wiek: 18 Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 366 Otrzymał 6 Rare Candy Skąd: Warszawa
|
|
|
|
Pod uwagę biorę pokemony. Nie anime mangę czy gry.
Najbardziej podobały mi się stworki pierwszej geny. Były nowe, świeże i oryginalne. Występują tam moje ulubione stworki. II też jest niezła. III zaczyna mnie odstraszać niektórymi pokemonami. A z IV jest tak. Parę stworków jest fajnych. Piszę tu między innymi o Lucario. Ale pare poraża brzydotą. Jest robiona na siłę(Magmortar).
|
|
|
|
|
|
Całkiem smaczny Trener Drinker Mineralnej!

Wiek: 13 Dołączył: 03 Lis 2008 Posty: 507 Otrzymał 31 Rare Candy Skąd: White Lake :3

Kontakt:
|
|
|
|
Ulubiona gena? Cóż...
Dobra, stawiam na III. Oprócz tego że I nie lubię (jakaś za sucha dla mnie), II jest nieco lepsza ale mniejsza (ze 100 poksów naprawdę nie ma co wybierać), IV jest dobra. Perełki takie jak Magmortar, Electrivire, Pachirisu (most), oraz Shaymin się pojawiły. Ale mimo wszystko III jest dla mnie najbardziej przejrzysta, najbardziej kolorowa, świeża i ma także dużo perełek (WINGULL :3).
Głos na trójeczkę.
|
Sygnatura użytkownika
Majster Gry: Xillor
Gracz: Lenoc Coli
Fucha: Ball Maker
Szmal: jakieś 5000p
TEAM
Wingull, Male, 7.75, Keen Eye, Jolly
Ataki: Water Gun, Growl, Supersonic
Special: Aqua Jet
Growlithe, Male, 6.95, Intimidate, Brave
Ataki: Bite, Growl, Roar, Ember
Special: dobre pytanie!
Bulbasaur, Female, 6.15, Overgrowth, Lonely
Ataki: Tackle, Growl
Special: miejsce na Twoją reklamę!
PLECAK

(1) (TM03) (TM18) (3), Mapka OI, Maszynka |
|
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|

Administracja forum PokeCollect nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników. Poglądy autorów postów nie są oficjalnym stanowiskiem forum PokeCollect.
|