Nie umiem wybraæ lepszego ,poniewa¿ wszystkie s±:
-Silne
-Maj± dobre staty
Nawet je¶li kto¶ kto lubi jednego z nich mo¿emieæ problem z wyborem.
Rhyperior:
-Ró¿norodno¶æ ataków
-statystyki
-wygl±d
Electrivire:
-Mocne ataki elektro i aqaknake(czy jak±¶ tak)
-Statystyki
-Wygl±d
Magmortar:
-Mocne ataki ognia i aqaknake(czy jak±¶ tak)
-Statystyki
-Wygl±d
Wszystkie maj± mocne statystyki i fajny wygl±d.Radzê wybraæ:
-Rhyperior dla potrzebuj±cych ró¿nego typu ataków,
-Electrivire dla potrzebuj±cych ataków typu elektra i aqaknake(czy jak±¶ tak),
-Magmortar dla potrzebuj±cych ataków typu ognistego i aqaknake(czy jak±¶ tak).
[ Dodano: 2 Luty 10, 15:33 ]
mo¿namieæ oddzielnie o tak mo¿na mieæ.Przez przypadek nie u¿y³em spacj.
Nie umiem wybraæ lepszego ,poniewa¿ wszystkie s±:
-Silne
-Maj± dobre staty
Nawet je¶li kto¶ kto lubi jednego z nich mo¿emieæ problem z wyborem.
Rhyperior:
-Ró¿norodno¶æ ataków
-statystyki
-wygl±d
Electrivire:
-Mocne ataki elektro i aqaknake(czy jak±¶ tak)
-Statystyki
-Wygl±d
Magmortar:
-Mocne ataki ognia i aqaknake(czy jak±¶ tak)
-Statystyki
-Wygl±d
Wszystkie maj± mocne statystyki i fajny wygl±d.Radzê wybraæ:
-Rhyperior dla potrzebuj±cych ró¿nego typu ataków,
-Electrivire dla potrzebuj±cych ataków typu elektra i aqaknake(czy jak±¶ tak),
-Magmortar dla potrzebuj±cych ataków typu ognistego i aqaknake(czy jak±¶ tak).
[ Dodano: 2 Luty 10, 15:33 ]
mo¿namieæ oddzielnie o tak mo¿na mieæ.Przez przypadek nie u¿y³em spacj.
Po pierwsze.... edytuje siê post, a nie pisze siê 2 !
Po drugie... co chwilê mówi³e¶ o tym samym.
Po trzecie... wybra³bym Electrivira , ale tylko i wy³±cznie ze wzglêdu na ProEvo
Sygnatura użytkownika
Ich bin eine
Jak co¶ to ³apaæ mnie na steamie. Nick: afil7
Dla mnie najlepszy z tej trojki jest Rhyperior, mialem jego preevo w kazdej grze, a tak ogulem podoba mi sie jego wyglad, ma fajne staty Pearl pomogl mi on pokonac Palmer'a w Battle Tower
Raczej stawiam na Rhyperiora. Posiada chyba najlepsze statsy. Ciê¿ko z nim stworzyæ dobr± strategiê, jedynie w Double Walkach tak na prawd mo¿e sie przydaæ by wykoñczyæ rywala szybko (chodzi mi tu o Attack), HP te¿ ma du¿o. Defens± nie mo¿na pogardziæ, szkoda ¿e taki ma³y Speed, Sp.Attack i Sp.Defensa. Ogólnie przydaje siê raczej w Double Walkach, nie radzê wystawiaæ go w normalnych, bo najprawdopodobniej polegnie o ile nie bêdzie mia³ przewagi typów.
Sygnatura użytkownika
Mistrz Gry: Legendarny Legends
Imiê: Matt vel la Silver
Wiosen: 14
Zawód: Z³odziej piw, ratownik chmur, oraz ³owca leszczy
Sensei: Drake
Money: 800$
Ekwipunek: Wa¿ne: Portfel, Przyrz±dy do Krzadzierzy
Balle: emm...chcê siê widzieæ z moim adwokatem
Medykamenty: Apteczka
Jedzenie: Szynka Konserwowa, Batony, Woda, Suchary, Mleko, P³atki Zbo¿owe, Paprykarz, Klopsiki w S³oiku, Pasztet, Cukierki, Przyprawy
Inne: Lina, Zapalniczka, Nó¿, Latarka, ¯y³ka, Szczoteczka do Zêbów, Saletra, Cukier, Zestaw Garnków i Sztuæców, Apteczka, £uk, Ko³czan z 10 Strza³ami
~Podziêkowanie dla Legendsa za tworzenie mi kolejnej, superowej gry i dla Raahala za gadanie ze mn± na GG (i nie napisanie dalej, ¿e wzór sygny ma odemnie, ale mniejsza z tym)
Kfiatki z PBF'ów
Z jakiego¶ innego PBF'u napisa³/a:
- To jak Diglet? Wolisz siedzieæ w ballu, czy na ramieniu?
To mnie rozwali³o. Nie pamiêtam, czy zacytowa³em to s³owo w s³owo, lecz jako¶ tak to brzmia³o.
Znam siê na pokemonach jak nikt wiêc wiem , ¿e Rhyperior jest najsilniejszy .Ma ataki do zdobycia najbardziej mocne i poza tym gra³em z kolegom testowa³em kto jest najsilniejszy i to by³ Rhyperior
Znam siê na pokemonach jak nikt wiêc wiem , ¿e Rhyperior jest najsilniejszy .Ma ataki do zdobycia najbardziej mocne i poza tym gra³em z kolegom testowa³em kto jest najsilniejszy i to by³ Rhyperior
Dobra panie geniuszu, czas na pojazd. Wiêc znawco Pokemonów jak nikt: Z tej trójki obok Magmortara najgorzej wypada w³a¶nie Ryphek. Ma zar±bisty weak na wodê & grass (x4), do tego zar±bi¶cie dobry spid (£OO! A¯ 40!), zar±bi¶cie dobry special defense (szok, 55!). I co mu z dobrej defy i ataku? Jeden Surf i bêdzie liczy³ kwiatki. Ataki w porównaniu z Electusiem ma takie, ¿e wstyd je pokazywaæ. EQ i Stone Edge - na co komu one, skoro s± tylko te dwa? We¼ ty siê zastanów. Odsy³am na smogona & serebii. Potem znaj siê na Pokemonach jak nikt inny. Chocia¿ nie, znasz siê. Tylko jak widaæ, w odwrotnym znaczeniu.
Do tematu: Jak ju¿ wy¿ej wspomnia³em, Electu¶. Mia¿d¿±ca si³a, mia¿d¿±cy power, mia¿d¿±ce ataki (14 types counter moveset rox!), ¶wietny speed (95 to jednak niez³y wynik), generalnie zabijaka lepsza, ni¿ Obelix z Asterixa. O jego mia¿d¿±cej sile mogla siê przekonaæ min. Inaku¶, oraz szymbar, czy te¿ Terry / norbert.
Nie bijcie, musia³em wyprowadziæ cz³owieka wy¿ej z b³êdu.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.