W sumie sam proces uszczê¶liwienia poka nie jest trudny je¶li zna siê ca³± otoczkê mechaniczn±. Chyba ka¿dy wie o cudownych w³a¶ciwo¶ciach Sothe Bella i Luxury Balla. To plus sporo nabitych kroków i masa¿y oraz ewentualne faszerowanie delikwenta spowoduje ¿e z pomoc± losu na drugim levelu macie ju¿ ewolucjê. Mi uda³o siê to trzykrotnie z Riolu, Evee oraz Budewem.
Ech, nie istnieje co¶ takiego jak najciê¿szy do uszczê¶liwienia Pokemon, czy naj³atwiejszy . Ka¿dy ma identyczne staty na uczczê¶liwienie.
Chyba, ¿e macie na my¶li base happiness. Jak nie, to temat bez sensu.
Dla mnie ka¿dy jest banalny. Nie wiêcej ni¿ szybka godzinka Lucky Trainingu i mam dowolnego poka, bez LVLupowania (oprócz standardowego evo lvlupa). Przepis? Cycling Road, 12 berry na Poffinki, Soothe Bell. I gitara.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.