tu link do downloadu Openingu w WERSJI HD!!!
DOWNLOAD OP 13
PLIK WA¯Y 21 MB I JEST W FORMACIE MP4
Tekst polski w ramach mojej fabryki:
Ha Ha Ha! / x2
Rozpoczyna siê kolejna bitwa, pokeball id¼!
Nadszed³ czas zakoñczyæ ju¿ t± zabawê ( Czemu?)
Marzenia w zasiêgu rêki mam, ju¿ cuzjê je
chcê ich dosiêgn±æ ¿eby spe³ni³y siê!
(Wszystko dobrze!)
Razem mo¿emy to zrobiæ
(Nie poddawaj siê!)
Razem zmienimy nasz wspólny los
Najwa¿niejsze to byæ zawsze sob±, i cieszyæ siê z ka¿dego dnia!
Bo czas, wci±¿ p³ynie, nadszed³ ju¿, najwy¿szy czas na bitwê! ( bitwê!)
Najwa¿niejsze to byæ zawsze sob±, i cieszyæ siê z ka¿dego dnia!
Zaczynaj, zaczynaj, zaczynaj, ju¿!
Muszê ciê dzi¶ odnale¼æ ( ciê odnale¼æ )
I z toba siê skontaktowaæ ( skontaktowaæ )
Nic nas nie powstrzyma( nie powstrzyma )
Krzyknijmy wiêc WOW WO WO ondajd¼my nasz wspólny cel
Nadszed³ czas po¿egnania( po¿egnania )
i ostatecznego zakoñczenia( zakoñczenia )
Razem przejdziemy ewolucjê ( ewolucjê )
Zaczynajmy t± bitwê, pokemonów mistrzem dzi¶ pragnê byæ!
to jest op 13 pokemonów w japoni pod nazw± " The Greatest - Everyday "
Piosenkê wykonuje Fumie Akiyoshi.
W openingu widaæ 3 nowe poki w dru¿ynie g³ównych bohaterów"
U Asha INFERNAPE'A I TORTERRÊ
A u Dawn TOGEKISS'A
Widaæ te¿ o ile siê nie mylê praktycznie wszystkie legendy i du¿o innych poków, co sk³ania do podejrzeñ o koniec anime, to by wyja¶ni³o sk±d w openingu s³owo Graduation w refrenie ( dla tych co nie wiedz± Graduation oznacza ukoñczenie studiów co sk³ania do namys³u o koñcu) co s±dzicie na temat ten i openingu?
Wypowiadaæ siê!
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 8 Styczeñ 10, 14:49, w ca³o¶ci zmieniany 6 razy
Super Opening. Podoba mi siê. I te wszystkie pokemony. Super Super i jeszcze raz super.
Edit: Na koñcu Ash ma wszystkie pokemony. Mo¿e jak to koniec to do ostatniego odcinka wszystkie zbierze razem ?
Sygnatura użytkownika
*Had to be me. Someone else might have gotten it wrong*
Bardzo ³adny, ale ma³a poprawka. Ash ma Infernape!
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
Super, super i jeszcze raz super! Opening w prost genialny.
DominLol napisa³/a:
U Asha MONFERNO I TORTERRÊ
A u Dawn TOGEKISS'A
Domin pragnê zauwa¿yæ, ¿e nie widzimy Monferno lecz Infernape. I równie¿ mam podejrzenie o ostatni± seriê, bo s± wszystkie legendy itd. Teraz tylko trzeba siê modliæ ¿eby jeszcze jakie¶ seriê by³y.
dziêki ¿e zauwa¿y³a¶, je¶li o mnie chodzi mogliby zrobiæ Pokemon GX
o przygodach normalnego ch³opaka
Sygnatura użytkownika
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
Mini ciekawostka o Japonii: tam lataj± samoloty z Pokemonami na ogonie.
Sygnatura użytkownika
Korepetycje! Chemia, matematyka, jêzyki obce (ANG, DEU). Pomogê w zadaniu, podszkolê. Tylko ¿ebym by³.
Podziêkowania Legends- za grê i za wszystkie pogaduszki na GG o Barcy, Yellowcardzie i innych g³upotach; znalaz³em brata, Blue- za grê i za wszelkie zwierzenia; jeste¶ moj± studni±!, Inaka- za twój charakterek, którego wci±¿ nie rozumiem, a bardzo lubiê, MG- za pomoce w MSach i Trade'y, Kojot- za u¶wiadomienie mnie o pewnych rzeczach i chêci convertu, Byakurai- za skajpowanie i Karaoke, i d³uga¶ne gry, Afil- za avatary i grê i za randomowe rozmowy na Skajpie, Poxer, Kowalt, Szymbar, Maron- za grê u mnie by³o/jest bardzo mi³o, i wszelkim innym, którym siê to nale¿y, a ich tutaj nie wymieni³em.
wyobra¿am sobie samolot z Latiosem, albo samolot w kszta³cie Latiasa
Sygnatura użytkownika
Ale tam by³ Pikacz. Któory te¿ ju¿ jest wkurzaj±cy. Niech bohater zacznie od...
SUSPENSE...
Magikarpa! Tak, to by³oby dobre...
Sygnatura użytkownika
Jeszcze w OP jest fajne to, ¿e "ha, ha, ha!" jest zgrane z czym¶ w rodzaju Aerail Ace Staravii z Gymu w Velistone, ale w wykonaniu Ho-oha.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.