W tym temacie mo¿na pisaæ, jakie gry aktualnie przechodzimy, zdobywamy w nich achievementy, staramy siê zdobyæ 100% czy inne pierdó³ki, jakie te gra oferuje.
PROSZÊ, o wymienianie gier na konsole PC, nowej generacji, PSP i inne rzeczy, a nie te, w które gracie na emulatorach, bo to mija siê z celem - Wtedy ka¿dy by pisa³, ¿e gra w pokemony. >.>
Mam nadziejê, ¿e temat nie stanie siê ofiar± nabiæ i bezsensownych komentarzy, a wiêc o to te¿ usilnie proszê. ;P
btw. mo¿na te¿ napisaæ, co ma siê w planach, ale bez przesady. ;d
TEN TEMAT NIE S£U¯Y W JAKIKOLWIEK SPOSÓB PROMOWANIU PIRACTWA ORAZ STRON ZAWIERAJ¡CYCH NIELEGALNE PLIKI.
No to zacznê, na dzieñ dzisiejszy:
Gram:
Dragon Age: Pocz±tek
Need for Speed: Shift
Planujê zakupiæ:
Mass Effect
Mass Effect 2
Just Cause 2
'Creditsy ( one tu by³y zawsze, i nie poke, ja nie outujê, prêdzej collect znowu zamkn± ni¿ st±d pójdê ):
Inaka - Powiedzieæ dziêkujê za wszystko to za ma³o. Te rozmowy na GG, gra, ocenianie moich wypocin, tyle tego. Jednak na razie to proste "Dziêkujê" musi wystarczyæ.
Blue - Te rozmowy na GG wci±¿ mam gdzie¶ na dysku zapisane. Mimo ¿e nie ma ciê tutaj do¶æ d³ugo, ja pamiêtam i bêdê pamiêta³.
Maron - Mówicie o nim ró¿ne rzeczy, ja powiem ¿e dziêkujê mu za te nauki których mi udzieli³.
Conquest - Praca pod tob± jest bardzo mi³a. Nawet jak znikniesz bêdê ciê mi³o pamiêta³ za otwarto¶æ i za to ¿e nas s³uchasz.
Afil, Byaku, optic, hyu, jabuko, vapek i ca³a reszta luda - fajnie siê z wami trolowa³o i gnêbi³o pokemana, dowalajcie mu za mnie ]
CHÊTNYCH DO WYMIANY MY¦LI ZAPRASZAM NA GG : 32441748
Ostatnio zmieniony przez DominLoL 28 Grudzieñ 09, 16:07, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
A ja teraz sie lansuje i gram na globalu w World of Warcraft (szkoda, ze tylko przez 10 dni :/)
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Drogie bravo!
Mam na imiê Aga i mam 12 lat. Pisze do was poniewa¿ mam ogromny problem. W naszej klasie s± ju¿ tylko dwie dziewice( tzn. ja i nasza nauczycielka), postanowi³am wiêc , ¿e nie mogê straciæ dziewictwa ostatnia zw³aszcza , ¿e za trzy tygodnie nasza nauczycielka(31lat) wychodzi za m±¿ i pewnie to zrobi.Chcia³am zrobiæ to z Mariuszem najprzystojniejszym ch³opakiem w naszej podstawówce, jednak on powiedzia³ ,¿e dziewczyny mu nie w g³owie bo chce zostaæ trenerem pokemonów:-/
Co mam zrobiæ ¿eby przekonaæ Mariusza do tego pierwszego razu, nie mogê przegraæ z pokemonami bo to bêdzie wstyd na ca³± szko³ê. POMOCY
Ja gram w:
Puyo POP Fever - Fajna gra, nie ma co
Bombermana 2
MegaMan Star Force 3: Red Joker - zastanawiam siê, czy nie przerzuciæ siê na Black Ace
Mario and Sonic at the Olympic Games
Pokemon HeartGold
Polarium
MegaMan ZX Advent
Pokemon Dash
Pokemon Ranger
Black Jack co¶ tam (To jest po japoñsku, wiêc tytu³u ca³ego nie napiszê )
Puyo Puyo Fever 2 - druga czê¶æ pierszej gry, ale po japoñcu
Simsy, czê¶æ pierwsza - Ale ja jestem staromodna
Pokemon Mystery Dungeon Blue Rescue Team
Planujê zagraæ w:
MegaMan EXE Operate Shooting Star
Simsy 3 - jak jakim¶ cudem pójd± na kompie
Puyo Puyo 7
Dosyæ d³uga ta lista ;)
EDIT: MegaMana po japoñcu ju¿ mam
Sygnatura użytkownika
Cytat:
Ja siê zastanawiam ValadiN. Ty innych tak wyzywasz a nie dostajesz warnów;o Jeste¶ bogiem?:o ~ wypowied¼ QuerryPassa
Cytat:
[Dzisiaj 11] Nexus DominLoL: co to ten ca³y legwan? czy jest to smaczne ]
Dziêkuje wszystkim osobom na PC, za to, ¿e s±.
Dziêkujê Nenlothowi - za super grê, której chyba nigdy nie zapomnê, rozmowy na GG oraz ogólnie za bycie
Dziêkujê Dominowi - Nie wiem, kiedy odwzajemniê to Premium na dA, ale to by³o wspania³e. Twoja gra równie¿ nie by³a z³a, chocia¿ mia³a wzloty i upadki. No i pisz dalej *w* (bêdê ciê nêkaæ )
Dziêkujê Blue/Belli - tak¿e za grê na PBF, która mo¿e nie by³a d³uga, ale fajnie siê bawi³am
Dziêkujê Poxerowi i Skejtowi - za rozmowy na GG, zaczepki na mordoksi±¿ce, Poxowi dodatkowo za nocne wymiany SMS-ów (które posz³y siê bujaæ wraz z awari± telefonu [*]). By³o super, dziêki ;w;
Dziêkujê te¿ innym osobom, których nie wymieni³am - niestety, jest limit znaków
Ostatnio zmieniony przez Inaka 29 Grudzieñ 09, 13:24, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
The Sims 3 + dodatek
Dungeon Siege Broken World
Call of Duty Modern Warfare
Pokemon HG
Pokemon Platinum
Prince of Persia (rzadko)
Zamierzam graæ w:
Need For Speed Shift
Gothic 3 z dodatkiem
Harry Potter i Ksi±¿ê Pó³krwi
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Sims 3 + Dodatek
Pokemon Fire Red
Pokemon Heart Gold
Pokemon Platinum
Sims 2
Bomberman 2
Mario and Sonic at the Olympic Games
Pokemon Mystery Dungeon Blue Rescue Team
Pokemon Dash
Pokemon Ranger 2
Pokemon Ranger
Zamierzam zagraæ w:
Sims 1
Pokemon Mystery Dungeon: Explorers of Sky
Pokemon Yellow
Pokemon Snap
Rayman 1 (Czy jako¶ tak )
Maple Story (PC)
MegaMan StarForce Zerker x Saurian (DS) (na EMU)
Eragon Journey (PC)
Ratchet % Clank (PS2)
Sims 2 Zwierzaki (PS2)
Tomb Raider Anniversary (PS2)
Need for Speed Most Wanted (PS2)
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.