Zarejestrowa³a je i da³a mi poki. Widzia³am ¿e za oknami juz prawie ciemno ale posz³am siê przewietrzyæ. Wypu¶ci³am moje pokemony i powiedzia³am sobie - Blue! Musisz zacz±æ trening!-
No i zaczê³am. Elekid walczy³ z Cyndaquilem.
-Elekid u¿yj Thundershock a potem Swift!-
-Cyndu¶.. ty unik i zaatakuj tackle-
*Mo¿e siê nauczy jakiegos ataku* pomysla³am.
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Kontakt:
Wys³any: 22 Grudzieñ 09, 20:44
Nagle patrzysz a twoja kochana Cyndaquil zaatakowa³a atakiem SmokeScreen. Powiedzia³a¶: Cyndaquil jeszcze raz zaatakuj tym atakiem!
Lecz kiedy Cyndaquil chcia³a zaatakowaæ po³owa pary wylecia³a i Cyndaquil siê zapowietrzy³a lecz tylko chwilowo.
Cyndaquil chyba poczu³a siê dosyæ smutno bo zrobi³a do¶æ dziwn± minê jak na ni±.
Ta mina oznacza³a co¶ innego ni¿ wygl±da³a. Przestraszy³am siê ¶miertelnie widz±c jak Cyndaquil kaszle.
-Maleñka, wiesz co to znaczy? Ju¿ nied³ugo nauczysz siê atakowaæ ogniem!- powiedzia³am do niej z zachwytem.- Spróbuj jeszcze raz, SmokeScreen!- dokoñczy³am
Ale nic z tego nie wysz³o. Musimy jeszcze potrenowaæ..
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ.
Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG
Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG Drago za ca³okszta³t
DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê
Kontakt:
Wys³any: 22 Grudzieñ 09, 21:04
S³oñce ju¿ powoli zachodzi³o.
Postanowi³y¶cie wróciæ do CentrumPokemon i siê przespaæ. Pomy¶la³a¶: Hmm, oby Cyndaquil siê nauczy³a atakowaæ SmokeScreen.
Cyndaquil nagle na Ciebie spojrza³a w jej wzroku rozczyta³a¶ takie s³owa:
Spokojnie prêdzej czy pó¼niej nauczê siê tego ataku.
Po tym Cyndaquil siê odwróci³a i powiedzia³a:
Cynda, cynda, cyndaquil.
-Wiem ¿e potrafisz..-powiedzia³am do niej..
Ona usmiechne³a siê i razem z Totodilem i Elekidem pobiegli i usadowili siê na kanapie przed telewizorem.. Ja tez posz³am.. By³y w³±czone PokeWiadomo¶ci..
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Kontakt:
Wys³any: 23 Grudzieñ 09, 09:37
Prezenterka powiedzia³a: Uwaga! Zespó³ R powróci³ do naszego regionu.
Zarzuca siê szczególn± ostro¿no¶æ na razie ich plany dzia³aj± w mie¶cie GoldenRoad. Kto ktokolwiek zobaczy Zespó³ R proszony jest oto aby jak najszybciej skontaktowa³ siê z Sier¿ant Jenny lub reszt± za³ogi policyjnej.
*Goldenrod*... co¶ mi to przypomnia³o.. ten kole¶ który da³ mi paczkê..do Goldenrod
I to mia³o zwi±zek z trzema legendarnymi psami Johto.. Ciekawe o co chodzi..
Moje pokemony prawie usnê³y. Po¿egna³am siostrê Joy i posz³am z nimi do pokoju gdzie natychmiast zasnêli¶my..
[ Dodano: 24 Grudzieñ 09, 12:23 ]
Sara, bardzo ci dziêkujê za nasz± grê... Ale chyba rezygnujê... powód zostawiam dla mnie ale myslê ¿e wiesz.. Fajnie by³o..
Sygnatura użytkownika
Podziêkowania
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.