- Dobra chod¼my tam. Jestem ciekaw czy ten Lucario jeszcze tu jest? Chod¼my.
Idê i szukam wzrokiem pokemona. Rozgl±dam siê za jakimi¶ przedmiotami na ziemi.
Sygnatura użytkownika
Zapraszam na jeden z najlepszych PBF'ów na polskiej pokescenie. Kolejny rozdzia³ - Holiday Temptation.
-Hej Lucario, witaj. Jestem Sam Mizaki. Moim dziadkiem by³ Alexander Mizaki. By³e¶ jego pokemonem, tak? Czy nie zechcia³by¶ ze mn± podró¿owaæ. Wype³niam jego wolê, któr± jest znalezienie Lugii.
Sygnatura użytkownika
Zapraszam na jeden z najlepszych PBF'ów na polskiej pokescenie. Kolejny rozdzia³ - Holiday Temptation.
Odsy³am wiêc do Boxu Arona i ³apiê Lucario. Nastêpnie skanuje go i mówiê do Garego:
- Hej Gary, mo¿e rozejrzymy siê tu po jakich¶ jaskiniach. Powinienem tu znale¼æ pewien przedmiot potrzebny do evolucji Strike. Chodzi mi o Metal Coat. Najprawdopodobniej znajdziemy go gdzie¶ w g³êbinach jaskiñ.
Sygnatura użytkownika
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Wymiana buttonami z PokeCollect
Forum wykorzystuje cookies, tak jak ka¿de inne w internecie, w tych samych celach (reklamy, statystyki, ustawienia). Przegl±dark± mo¿esz regulowaæ warunki przechowywania cookies.