POKECOLLECT.net.pl - Oficjalne forum strony DomixPokemon.pl
Zarejestruj
Zaloguj

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Przesuniêty przez: PokeMan
24 Maj 12, 16:20
Zapisy do Sary.
Autor Wiadomo¶æ
wiesiek1995 
Gapa, gubi PokeBalle
Wookie

Do³±czy³: 05 Lut 2009
Wys³any: 13 Grudzieñ 09, 15:45   

Dobra.
Historia: Od dziecka lubi³ pokemony. Jego ojciec pragn±³ tak jak syn zostaæ mistrzem ligi, ale plany zniweczy³a ¶mieræ ¿ony, a on aby wychowaæ syna zosta³ liderem w Jhoto. Jego syn dosta³ od dziadka Chikorite i zapragn±³ wyruszyæ w podró¿ aby spe³niæ marzenie o wygranej w lidze Pokemon.
Nareszcie nadszed³ ten upragniony dzieñ. Jego ojciec krzykn±³: -Wstawaj mam dla ciebie prezent.
£ukasz zszed³ na dó³ i dosta³ pokedex 5 pokeballi i palmtopa.
Mo¿e byæ tyle?

Qiza 
Powoli siê wkrêca
Dawniej Sara =)

Do³±czy³a: 14 Lis 2009
Sk±d: Johto
Kontakt:
Wys³any: 13 Grudzieñ 09, 15:55   

No có¿ przyjêty gra za 20.min. :)

Sygnatura użytkownika
||Moja Gra||
||Moja Sygnatura||

Go¶æ kliknij w jajka!

Piszê poprawnie po polsku.
Ostatnio zmieniony przez Qiza 15 Grudzieñ 09, 20:06, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy  

wiesiek1995 
Gapa, gubi PokeBalle
Wookie

Do³±czy³: 05 Lut 2009
Wys³any: 13 Grudzieñ 09, 15:57   

ok

Blue 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³a: 13 Gru 2009
Kontakt:
Wys³any: 15 Grudzieñ 09, 20:18   

Imiê/Nazwisko/Ksywka: Demi Blues ^^ czyli Blue.
Profesja: trener
Starter: Cyndauil
Wygl±d: Wysoka br±zowooka z³otow³osa xD Noszê berecik z zielonym pokeballem.
Historia: Blue mieszka³a z rodzicami w Vermilion City ale z powodu powiêkszenia siê rodziny o dwóch ch³opców ^^ przenios³a siê do New Bark Town. Jej marzeniem jest zostaæ mistrzyni± pokemon jak ka¿dy z jej rodziny - to juz prawie tradycja. Równiez jej celem jest pokonanie Silvera, rywala, który od dawna te¿ chce byc trenerem. Od zawsze go nie lubi³am... Teraz mam szansê go pokonaæ.. A poza tym kiedy¶ pewien cz³owiek da³ mi jak±¶ paczkê i powiedzia³ ¿ebym to da³a Karowi w Goldenrod City. Nie wiedzia³am o co chodzi ale gdy otworzy³am paczkê by³ tam du¿y niebieski kryszta³. On powiedzia³ mi ¿e to ma zwi±zek z 3 legendarnymi psami z Johto. Jego s³owa" Widzisz bowiem Entei, Raikou i Suicune s± sk³óceni i gdy zaniesiesz ten kamieñ do Karo mo¿e przywrócisz równowagê ca³emu Johto"(..)
Gra: Nie lvl.
Kraina: Johto
Pro¶by do ciebie:
-W pó¼niejszym czasie do zwiedzenia region Sinnoh.
-Poki ze wszystkich gen w Johto
-w±tki ze Sucunem.
:lovciam:
Ostatnio zmieniony przez Blue 15 Grudzieñ 09, 20:31, w ca³o¶ci zmieniany 7 razy  

Qiza 
Powoli siê wkrêca
Dawniej Sara =)

Kontakt:
Wys³any: 15 Grudzieñ 09, 20:20   

Rozwiñ ciut historiê.

Sygnatura użytkownika
||Moja Gra||
||Moja Sygnatura||

Go¶æ kliknij w jajka!

Blue 
Powoli siê wkrêca

Do³±czy³a: 13 Gru 2009
Kontakt:
Wys³any: 15 Grudzieñ 09, 20:32   

Teraz mo¿e byæ?

Sygnatura użytkownika
Podziêkowania

Nenloth- za wszystko, za nasze wspólne rozmowy na GG, plotki i inne zabawne fikusy. Mogê ci wszystko powiedzieæ ze wszystkiego siê zwierzyæ. :*

Legends - tobie te¿ siê nale¿y choæby za wspólne chêci przeróbki forum. No i za te gadki na GG :*

Vabi i Drago - Was pierwszych pozna³am. Vabi za nasze rozmówki na GG :D Drago za ca³okszta³t :*

DominLol - Tu jest za co dziêkowaæ. Porady dotycz±ce gier itp. ale te¿ bardziej osobiste rozmowy. Korektorowanie PZG, i jedna ma³a rzecz, której nigdy nie zapomnê :*

Qiza 
Powoli siê wkrêca
Dawniej Sara =)

Kontakt:
Wys³any: 15 Grudzieñ 09, 20:36   

Dobra przyjêta gra za 45.min.

Sygnatura użytkownika
||Moja Gra||
||Moja Sygnatura||

Go¶æ kliknij w jajka!

Sigma 25 
Pewnie nie zna PokeMana
Sigma Mizaki

Do³±czy³: 04 Cze 2009
Sk±d: Brzeziny
Kontakt:
Wys³any: 15 Grudzieñ 09, 21:07   

Imiê/Nazwisko/Ksywka: Sam "Sigma" Mizaki
Profesja:Trener
Starter: Sqad z podpisu
Wygl±d: Sam to wysoki dobrze zbudowany, granatowooki mê¿czyzna. Oczy komponuj± siê z kruczoczarnymi w³osami, postawionymi na ¿el. Na brodzie zostawiona jest kozia bródka. Ubrany w czarne jeansy i pomarañczowy T-Shirt. Na niego za³o¿ono czarna koszula z krótkim rêkawem. Na czubku g³owy za³o¿one przeciws³oneczne okulary.
Historia:
Stoj±c na górce przed miastem stojê i my¶lê. Tak wiele siê wydarzy³o w tym mie¶cie. A¿ ¿al z niego odchodziæ. Jednak czas wyruszaæ. Ale od pocz±tku...
Mieszka³em z rodzicami i dziadkami. Byli¶my szczê¶liw± rodzin±. Wszyscy mê¿czy¼ni byli trenerami. Dziadek nawet kiedy¶ by³ w Elite 4. Wtedy jednak by³ archeologiem. Ojciec pracowa³ w zak³adach elektrowni miejskiej. I tak ¿ycie siê toczy³o. Mia³em zgran± paczkê. Wszêdzie razem chodzili¶my i bawili¶my siê od ma³ego. Kiedy poszli¶my do szko³y, dostali¶my specjalnie dobrane pokemony. Ka¿dy mia³ 3-poziomowego poka. Wyj±tkiem by³a Ruda/Martha. Otrzyma³a ona Smochuma. Ja za¶ i mój najlepszy kolega Adam otrzymali¶my poki z pewn± zale¿no¶ci± podobieñstwa. Sam Elekid, a Adam, Magby. Inni otrzymali poki równie¿ na takiej zasadzie m.in. Matt ,Tranpich; Wielki Mike, Starly. Kiedy skoñczy³em 10 lat, wraz z dziadkiem zacz±³em podczas wakacji je¼dziæ na ekspedycje archeologiczne. Wybierali¶my siê w ró¿ne tereny. Jednak najczê¶ciej naszym celem by³o Whirl Island. Tam szukali¶my ¶ladów mistycznego w³adcy oceanów Lugii. Tak by³o do mojej 17. Wtedy to dziadkowie wyjechali do Vermiloin City, aby tam rozpocz±æ hodowlê pokemonów. Ja zacz±³em studiowaæ. Przyjaciele siê rozjechali, a ja zosta³em w mie¶cie. Kszta³ci³em siê na kierunku "Specyfika ewolucji i zastosowanie jej w praktyce". Wraz z Elekidem tak ¿yli¶my do kiedy nie dotar³a do nas straszliwa wiadomo¶æ. Mój dziadek zachorowa³ na serce. Nie wiedzia³em co robiæ. Mia³em skoñczyæ w³a¶nie studia, pisz±c pracê magistersk±. Rodzice wyjechali, a ja zaj±³em siê tworzeniem dostêpu do tytu³u magistra. By³em ju¿ w po³owie, ale dziêki uporowi i wsparciu Ikazuchiego(imiê Elekida) da³em radê dokoñczyæ ja w tydzieñ. Op³aci³em to nieprzespanymi nocami, tonem potu i ogromem zmêczenia. Natychmiast po oddaniu papieru, ruszy³em do Kanto. Zd±¿y³em kilka godzin przed ¶mierci± dziadka. Jednak wydarzy³o siê w nich wiele. Kiedy podszed³em po raz ostatni ju¿, dziadek wrêczy³ mi pude³ko. Powiedzia³:
- Sam, s³uchaj. Tu znajdziesz co¶ ciekawego. List i pewn± rzecz. Nie otwieraj tego dopóki mnie nie pochowacie.
- Ale dziadku, przecie¿ wyjdziesz z tego.
- Nie Simon'ie, to ju¿ moje ostatnie chwile na tym ³ez padole.
I jak zwykle ojciec mojego taty Aleksander Mizaki, mia³ racjê. Odszed³ z tego ¶wiata. Cios ten by³ straszny. Ran nie z³agodzi³a nawet wie¶æ o nadaniu mi tytu³u magistra. Po pogrzebie wróci³em do miasta. Lec±c nad oceanem otworzy³em pude³ko. By³ tam klucz, list i srebrne pióro. Otworzy³em list i przeczyta³em
Drogi Sam'ie!
Skoro to czytasz, mnie ju¿ na ¶wiecie nie ma. Chcê, aby¶ wiedzia³, ¿e to pióro najprawdopodobniej jest fragmentem naszego obiektu poszukiwañ. Chodzi mi o Lugiê, rzecz jasna. A wiêc je¶li chcesz kontynuowaæ moj± misjê, id¼ w domu do mojego gabinetu i wyjmij z szuflady akta tej sprawy.
¯egnaj
Dziadek
Ps Pod±¿aj za wod±.

S³owa te tkwi³y mi w g³owie do koñca podró¿y. Wróciwszy do domu umy³em siê, a nastêpnie poszed³em na wrêczenie mi tytu³u. Ceremonia nie trwa³a d³ugo, wiêc szybko mog³em sprawdziæ, co kryje siê w tym gabinecie. Ponownie siê przebra³em i ruszy³em przeczesywaæ biuro dziadka. Zdjêcia, które sta³y w gablocie zaszokowa³y mnie. Sta³ tam dziadek ze swoj± ekip± pokemonów. Piêæ z nich zna³em. Chodzi mi o: Empoleon'a, Pidgeot'a, Metagross'a, Yanmega i Magnezon'a. Szóstego nigdy nie pozna³em. Okaza³o siê, ¿e by³ to Lucario. By³ on na zdjêciu na tle wzgórz w Olivine City. Zastanowi³o mnie to. Ja za¶ wzi±³em te akta. To w nich znajdowa³y siê wszystkie notatki moje dziadka.
No i tak wracamy do tera¼niejszo¶ci gdzie zaczyna siê moja przygoda. Data moich 13 urodzin na zdjêciu z tym m³odym Lucario mnie zastanawia, ale my¶lê jak sobie dam radê
Gra nie lvl
Kraina: Sinnoh
Pro¶by do mnie: Jakie¶ romanse, przyjaciele<przyjació³ki> z przesz³o¶ci:)

KONTYNUACJA GRY OD PATRYKSANA. SARA PROSI£A ABYM Z£O¯Y£ ZAPIS. CHODZI TU O HISTORIE I WYGL¡D.

Sygnatura użytkownika
Zapraszam na jeden z najlepszych PBF'ów na polskiej pokescenie. Kolejny rozdzia³ - Holiday Temptation.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: